Şimdi Ara

Kız arkadaşım benden önce 3 kişi ile birlikte olmuş. (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
172
Cevap
1
Favori
17.706
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Türk milleti araba alırken tamponunda boya olsa yüzüne bakmaz,konu kız olunca oynanmamış yeri kalmayana razı olur.

Yarabbim Sen Büyüksün
  • Benim sevgilim aynı şeyi yapsa ben de aynısını söylerim. Çünkü benden önce O bana ait değildi ve onun kararıydı. Namus tellallığı yapmayın şimdi burda, sanki bakire olunca çok şey değişiyor da..
  • 2014 yılındayız hâlâ aynı konular
    Beden kişinin kendisine aittir
    Tapulu arazi değil
    Kimin kim ile ne yaptığı kendini ilgilendirir.
    İyi yada kötü.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • erkekler kadınların istedigi kalıba girip vucut bulmuş bedenlerdir der bir tiyatrocu- fırat

3 kişi ile birlikte oldum mevzusunu konuştum görüştüm olarak not ediyorum.
  • Motorlu taşıtlar vergisi ödüyor musun diye sor
  •  Kız arkadaşım benden önce 3 kişi ile birlikte olmuş.

Seninki sonuncu şişe heralde kardeş.
  • Arkadaş konuyu dalga amaçlı açmış ancak ciddi olmak gerekirse(ki gerekir), bu konuda büyük konuşmamak gerekir.
  • Sende dördüncüsün işte

• Peekay kullanıcısına yanıt
    '' Mükemmel birisin '' dediğine göre senden sonraki 3 kişi de hazır.
  • Şu ülkede o kadar geniş düşünen var ki...
    Adam modernlik ten anladığı durmadan sevişmek.

O zaman sen o kızla gezerken biri laf atarsa birşey deme. Kız zate n yolunu almış.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Peekay kullanıcısına yanıt
    Bence doğru düşünüyorsunuz geçmiş geçmişte kalır önemli olan gelecekteki durumu ama şöyle de bir durum var sex özel bir şeydir yani sexten sonra aranızda bir şey oluşur sonuçta bir şeyler yaşamışsınız peki önceki üç kişiye ne oldu özellikle ilkine? ben de şu an eski kız arkadaşımla görüşüyorum baya sex muhabbeti yapıyor yattığı adamları anlatıyor şu an üçün üstünde o farklı düşünüyor yaşam tarzı farklı peki ben ne yapayım
  • eeeeeeee
    çak geç işte sende

• Çok mükemmelsin :) erkeğii!!!
    En yakın zaman da 5. Erkek arkadaşına sana dediklerini diyecek. Çünkü samimi olan bir insan gülmek eğlenmek sevinmek yerine geçmişine dönerek o hatanın acısını belli eder.
    Yakın zaman da çok saçma kavgalarınız olacak bu konular kafanı kurcalar ve kavgalar ilerledikçe kızda bir tane pişmanlık göremeZsin. Çünkü rasyonel bir kız var karşında ki carpe diem ci :) yaşamaya bakıyor üzüntüden uzak.. Bir erkek doğası gereği kıskanç ve şuna emin ol o seni terk edecek ve terk edildiğinde; her şeyi kabul ettim hani mükemmeldim ben?! diye dizlerini döveceksin.. Diğer yandan umarım son kişi sen olur ve mutlu olursun ...

• Dogrusunu soylemissin ama sen daha once birlikte oldun mu o onemli

• 3 kişiyle birlikte olmuş kız zaten böyle şeyleri takmıyor demektir sende umursama bence en kısa sürede sende birlikte ol canın sıkılınca da çok düşünme ayrıl.İşin görülmüş olur.
  • Söyle konuları gördükçe kızlara güvenim azalıyo ve kiz arkadaşımdan yavas yavaş çözülmeye çalışıyorum
    BAĞLANMAYIN BEYLER

• quote:

Orijinalden alıntı: FaRaKaN

Çok mükemmelsin :) erkeğii!!!
    En yakın zaman da 5. Erkek arkadaşına sana dediklerini diyecek. Çünkü samimi olan bir insan gülmek eğlenmek sevinmek yerine geçmişine dönerek o hatanın acısını belli eder.
    Yakın zaman da çok saçma kavgalarınız olacak bu konular kafanı kurcalar ve kavgalar ilerledikçe kızda bir tane pişmanlık göremeZsin. Çünkü rasyonel bir kız var karşında ki carpe diem ci :) yaşamaya bakıyor üzüntüden uzak.. Bir erkek doğası gereği kıskanç ve şuna emin ol o seni terk edecek ve terk edildiğinde; her şeyi kabul ettim hani mükemmeldim ben?! diye dizlerini döveceksin.. Diğer yandan umarım son kişi sen olur ve mutlu olursun ...

katılıyorum.
  • En az üç çocuk lafını yanlış anlamış bu kız

• Su terbiyesiz mesajlarin hepsi sinirsiz cizilmeli. İyice dibe inmis seviye bu nedir? Bu konuda yazilan ne varsa o yazan kisinin anasina bacisina ayni laflari soyluyorum hadi bakalim. Size anca boyle empati yaptirilir.

• 3 kişiyle 3er kez desek senden çok birliktelik yaşamıştır muhtemelen. Tabi tercih senin.

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.