Şimdi Ara

Kız Arkadaşı kendinden soğutmak için neler yapılabilir (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
74
Cevap
0
Favori
12.664
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • yeni bir cevher daha dogdu dh' de. kutlayalim..

kiz arkadasina magunum yedir, bademli. o zaman da sogur.
  • beyaz çorap giy, altın yüzük tak ve konuşurken ibo tatlıses gibi genzinden boğulur gibi hıırrrrşşşşş sesler çıkar ve "şappi" diye bağır
  • quote:

Orjinalden alıntı: emsalsiz34

en yakın arkadaşına sulan :)

bu kesinlikle işe yarıyo , hem de arkadaşını kapmıştım....sonra kız benden soğumayı bırak,nefret etmeye başladı
  • BOŞ OL
    BOŞ OL
    BOŞ OL

DE BAK NOLUYOOOO

ŞAKA ŞAKA

benim de başıma geldi ve aramayınca emin ol soğuyor. telefonlarını açma. sorunların varmış gibi davran.....
  • Bir araya geldiğinizde, ona eski kız arkadaşından bahset. sürekli güzel anılardan bahsetmen soğuması için güzel bir neden olabilir.
  • düdükle kızı
  • quote:

Orjinalden alıntı: zanetti35

beyaz çorap giy, altın yüzük tak ve konuşurken ibo tatlıses gibi genzinden boğulur gibi hıırrrrşşşşş sesler çıkar ve "şappi" diye bağır

abi akşam akşam güldürdün beni ya
  • quote:

Orjinalden alıntı: mistiq

çok fazla ilgi göster

bu da güzelmiş.. denemek lazım... kıza çok yavşarsan olacağı bellii
  • yaa al sana en baba cevabı vereyım ne yapayım demıssın hıc bısey yapma abı
  • ay hiç gülceğim yoktu yakız üstüne kusmasın dikkat et
    quote:

Orjinalden alıntı: Alain_Delon

Kızın yanında burnunu karıştır sonra parmağını yala... o şekilde kızı öpmeye çalış...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Janjan

direk söyle sana olan duygularım geçti artık eskisi gibi sevemiyorum seni arkadaş kalsak daha iyi olcak diye.. evire çevire olmaz bu iş hocam...

ha şöyle
  • İki yol var birincisi çok fazla ilgi göster ne isterse yap bir müddet sonra senden sıkılacaktır. İkinci çözüm ise onu birlikteliğe zorla devamlı yüklen abi oda namuslu bir kız olduğu için seni bırakacaktır arada bir tokat yeme ihtimalin var dikkat Kolay gelsin ...
  • dödü yiyen gitsin bunları abisi olan bi kıza yapsın

şaka maka tek parça halinde yaşamak istiyorsanız ters insanlara denk gelmeyin (abilere babalara)
  • ya gençlik ben napıcam ???? la burda ki dedikleriniizin çoğunu da yaptım hikaye kız psikopat çıktı napsam soğumuyor aldatmasına varıncaya kadar denedim. uyku tutmuyor mk. biittim ben
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.