Şimdi Ara

Kıyıkışlacıkta Ne Yapılır?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
398
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Muğla-Milas'a bağlı Kıyıkışlacık köyünde babamların yazlığına gideceğiz yarın ailemle. 2 ve 5 yaşında çocuklarımla orada neler yapılabilir? Bilgisi, fikri, önerisi olan var mı acaba? Gidilebilecek yerler var mı?

• geçen ay akbükteydik. kıyıkışlacık'a da gittik. çok küçük bir yer. denize girmekten başka yapabileceğin bir şey olduğunu sanmıyorum. arabanız varsa civardaki diğer yerlere gidersiniz anca.
  • Ahhh be memleketimin köyü
    Hiç gitmediğim için bir şey demek istemiyorum, up olsun
  • gittim geldim tatile. Kıyıkışlacıkta yapılacak hiç ama hiçbirşey yok arkadaşlar aklınızda bulunsun. ama havası, denizi güzel, tabi eğer yosundan rahatsız olmam diyorsanız. gerçi deniz ayakkabısı giyince yosunlar da pek rahatsız etmiyor.
    akyaka azmak nehrine gittik. Muheteşemdi gerçekten. Orayı görünce " Allahım eğer dünyada bu kadar güzellik varsa cennet nasıldır acaba" diye geçirdim içimden de dışımdan da :) yol 1 saat 50 dakika sürüyor ama kesinlikle değer dostlar...
    kıyıkışlacıkta şok market var. başka da bi alışveriş imkanı yok 1-2 bakkal dışında. Mısır bulmanız mümkün değil. sebebini hiç bilmiyorum ama pazarında taze meyve-sebze bulamazsınız. Elifin Yeri diye gözlemecisi var, otlu peynirli gözlemesini mutlaka tavsiye ederim. 3 lira. Hem çok lezzetli hem de oldukça ekonomik. 2 gözlemeyle çok rahat doyarsınız.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    istoçum geleceği nasıl olur
    8 yıl önce açıldı
    nasıl sevgili yapılır?
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.