Şimdi Ara

Kıyamet Yaklaşıyor (hikaye) [5.bölüm]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
57
Cevap
3
Favori
2.489
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Oncelikle forumda lol hikayelerinin fazla olmadigini farkettim ve hikaye yazmanin cok iyi bir fikir oldugunu dusundum.Eger ilgi gorurse bol bol zaman buldukca yazmak istiyorum.Lore kadar olmasa da hayal gucumu kullanarak sizinde guzel vakit gecireceginizi umdugum bu hikayeyi yaziyorum iyi okumalar :)

KIYAMET YAKLAŞIYOR

Bölüm 1 (Gizemli İnsan)

Yine yorucu bir gündü asker Garen için demacianin 100 metre batısındaki haydutlarla ugrasmıştı. 2-3 yara dışında pek bir şeyi yoktu - askerlerinin de- Garen bir şeyler içmek icin şehrin hanına vardıgında esrarengiz giyimli biriyle çarpıştı fakat dikkate almadı.Köylü kadınlardan biri olmalıydı.Garen hana girdi ve bir kac kisi onu selamladi.Garen hemen bir yere oturdu ve soguk bir içki istedi.İçkiyi getiren han sahibi "şurdaki seni ararmış" dedi.Garen kim olabilir ki diyip hancıya sormaya kalkmadan hancı "uzak diyarlardan senin için gelmiş" dedi.Garen "bu kadarsa gidebilirsin" deyip hancıyı yolladı.Hancı icki fıçılarının yanına gittğinde Garen içkisinden bir iki yudum daha alıp ayağa kalktı ve esrarengiz adama doğru yürümeye başladı. Yanına geldiğinde bişey diyemeden "hoşgeldin" diye çok soğuk bir ses duydu.Evet Garen bu sesi tanıyordu.Bu , bu Garenin sevgilisi Katarinaydı...

Bölüm 2 (Ayrılık)

Garen bir anda şaşkına dönmüştü.Katarina yüzünü ona doğru çevirdi ve otur konuşalım dedi.Garen çok şaşırmıştı ne yapacağını bilmiyordu.Oturdu ve bekledi.Katarina "Senin için geldim seni götürmeye" dedi.Garen içkisinden bir iki yudum daha aldı ve "kimse beni burdan götüremez sen dahil" dedi.Katarina "usta Swain eğer ülkemize gelirsen önceden yaptığın her şeyi affedeceğini ve seni kuzey ordusunun komutanı yapıcağını dahi söyledi." Garen ülkesine ihanet etmiyeceğini biliyordu ama katarinayı o kadar seviyordu ki onun için düşman ülkeye bile gidebileceğini düşünmekten kendini alamıyordu.Katarina ayağa kalkıp "Yarın şafakta burda seni bekleyeceğim.Kararını ver" dedi.Handan sessizce çıktı.Garen zar zor " bir içki daha" diyebilmişti.O kadar şaşkındı ki katarinanın o kadar güvenliği aşıp buraya gelmesi ve bunu göze almasının haklı bir sebebi olabilceğini düşündü.Ama ülkesine ihanet edemezdi.En iyi yolun onu burdan ülkesini güvenli bir şekilde yollamaktı ama katarina bunu kabul etmezdi.Hancı içkisini getirdi ve "kimmiş o" diye sordu.Garen yersiz bir öfkeyle "seni ilgilendirmez" diye bağırdı ve içkisinden bir iki yudum alıp masaya 2-3 altın para bıraktı ve handan çıktı.Garen dinlenmek için odasına çıkarken kardeşi luxu gördü ve ona sarıldı.O kadar içten sarıldı ki sanki ayrılcakmışlar gibi.Lux ile vedalaşıp odasına girdi ve yatağına yattı.Derin düşünceler içinde uykuya daldı.Güneşin doğmasına 1-2 saat kala kalktı ve giyindi.Bir iki koruma alıp hana gitti.Katarina ordaydı.Katarina "Nerdesin geç kaldık" dedi.Garen "Ben gelmiyorum.Ülkeme ihanet edemem ben burada büyüdüm.Kardeşim en yakın arkadaşım hepsi burada benim hayatım burada." dedi.Bu sözler katarinanın kalbine bıçak gibi saplanmıştı.Biraz gözleri doldu.Bu korumalarına ihtiyacım yok.Yine düşmanız dedi ve handan çıktı..

Bölüm 3 (Yayılan Yara)

Garen odasına çekildiğinde göğsündeki yaranın daha fazla açıldığını ve büyüdüğünü görmüştü.İlk başta fazla önemsememişti bu yarayı bir yara güçlü bir askere ne yapabilir ki demişti.Ama şu an yara o kadar büyümüştü ki tedaviye ihtiyacı vardı.Hemen şehrin doktorlarının bulunduğu küçük bir eve gitti.Doktor göğsünü açtı ve yaranın çok büyük olduğunu ve hemen tedavi altına almamız gerektiğini söyledi.Garene bu yaranın nasıl olduğunu sordu.Garen "Bubbling Bog'u bilirsiniz kuzeydeki ıssız yer.Ordaki 20 hayduta karşı 5 askerimle dövüştük.Her şey çok iyi gidiyordu.Fakat aralarından biri çıktı mavi giyimli bir okçu kız.Evet çok uzaktan bize ok atmaya başladı.Askerlerimden bir kaçı bu oklara teslim oldu.Bende tam son askeri öldürecekken bana da bir ok attı ve göğsüme saplandı.Neyse ki özel zırhımı giymiştim göğsüme fazla etki etmedi.Ya da ben öyle sandım o okçunun Freljord'dan geldiğini tahmin ediyoruz.Bana oku attıktan sonra kaçtı çok hızlıydı.Bende yaramdan dolayı kovalamak istemedim.Ne de olsa okçuydu uzaktan beni çok rahat avlayabilirdi.Göğsümden oku çıkardım.Yara çok küçüktü fakat üşümüştüm bir anda soğukluk basmıştı üstüme.Dayanabildim tabi ki bir kaç -evde bulduğum- ilaçla idare ettim.Hepsi bu" dedi.Doktorlar bu okçunun buzu kullanarak Gareni etkisiz hale getirdiğini anlamıştı.Fakat nasıl bir buz Demacia'nın sıcağında erimemişti.Doktorlar hemen yaraya gerekli ilaçları sürdüler ve kapattılar.Garenin dinlenmesi gerektiğini söylediler.Gareni evine götürmesi için bir kaç asker çağırdılar.Garen evine doğru sedyeyle götürülürken aklında o buzlu okçu vardı.Kim di o ve buzu nasıl erimemişti.Düzeldiğinde ilk işi ajanlara bunu araştırtmak olucaktı

Bölüm 4 (Savaş Kapımızda)

Prens Jarvan odasında.Yanına Gareni çağırdı.Garen'in yaraları kapanmıştı buzlu okçu işini sonraya bırakıcaktı.Çünkü savaş geliyordu.Noxus tüm zamanların en büyük ordusuyla vurmayı hedefliyordu Demacia'yı.Jarvan Ionia dan yardım almak istiyordu.Poppy'i Ionia ya gitmeye görevlendirmişti.Garen itiraz etti."Ionia'dan yardım bekliyoruz.Poppy'i boşuna gönderdik.Ionia buraya normal şartlarda gelmez" dedi.Jarvan "Evet normal şartlarda gelmez fakat Noxus'un nasıl büyüdüğünü görüyorsun.Ionia buna karşı çıkacaktır.Kendi iyiliği için.Gelicekler merak etme" dedi.Garen hala anlamıyordu.Ionian lar önceden Demacia'yı yüzüstü bırakıp gitmişlerdi ve Demacia Noxus karşısında çok büyük bir yenilgi almıştı.İnanmak istemiyordu.Fakat başka çaresi yoktu inanmak zorundaydı.
    Ertesi gün Garen çan sesleriyle kalktı.Savaş gelmişti.Buna inanmak istemiyordu.Sokaklarda kaçışan yaşlı kadınların küçük çocukları görüyordu.1-2 saate varmadan sokaklar boşalmıştı.Bir iki köpek dışında.Noxus gelmişti.Garen zırhını giyinip sura çıktı.Askerleriyle birlikte amansız bir bekleyiş içerisindeydiler.Güneş kıpkırmızı doğmuştu.Askerlerin içinde korku vardı.Çünkü Noxus tarihinin en büyük zaferi için buraya gelmişti.Ufukta düşmanlar gözüküyordu geliyorlardı.Komutan Jarvan yüksek bir kuleye çıktı ve "Demacia'lılar yurdunuzu koruma vakti gelmiştir.Herkes biliyor ki Noxus çok güçlü ve bizi yok etmek için geliyorlar.Her ne olursa olsun Demacialı'lar kanının son damlasına kadar ülkesini savunacaktır.Buna eminim.Hazır mıyız dostlarım" dedi ve.Askerler hep bir ağızdan bağırdılar."HAZIRIZ!!!"

Bölüm 5 (Savaş Başlıyor)

Düşman artık çok yaklaşmıştı.Önceden boyanan yerlerdeydiler.200 m ilerde komutan Jarvan elini kaldırdı."Hazır,ATEŞ!!" oklar aynı anda çıktılar ve müthiş bir gürültüyle ilerlediler 200 m ilerdeki Noxus askerlerine doğru okların çoğu yerini bulmuştu fakat Noxus'luların o müthiş incelikle yapılmış zırhlarını delmeye yetmediler.Jarvan tekrar elini kaldırdı ve "Daha güçlü 150 metre" dedi."Hazır, ATEŞ!!!" oklar bu sefer daha fazla hasar verdi Noxusa.Ama Noxus çok hızlı geliyordu.Garen üç bin adamıyla birlikte kalenin kapısından dışarı çıktılar ve yürümeye başladılar.Yaklaşık 50 m kadar bir sıra oluşturmuşlardı.Garen en önde.Jarvan son emrini verdi ve 100 m ye oklar atıldı.Okçular için artık atış serbestti fakat 50 m ilerde Garen'in o güçlü ordusu duruyordu.Garenin amacı Noxus'u bu seçkin ordusuyla püskürtmekti.Noxus ordusu bir anda durdu.Noxus ordusunun en önüne bir asker çıktı.Daha doğrusu bir kurt.Ellerini yumruk yapıp birbirine vurup zırhını düzeltti ve bağırdı "SALDIRIN" Noxus'un ordusu delirmişcesine hızla ilerliyodu artık Demacia ile Noxus arasında 35-40 m kadar kalmıştı.Garen arkasını döndü ve "onlara daha önce yaşamadıkları bir şey tattıralım" dedi."Demacia'nın keskin kılıcını"Askerler kılıçlarını çekti.Bu arada kaleden ok yağmuru sıkça devam ediyordu.Kurt üstüne gelen okları kırıp yere atıyordu.Kim bu asker-kurtla başa çıkabilirdi.En sonunda yaklaştılar.Garen ve askerleri koşmaya başladılar."DEMACIA İÇİN".Ordular birbiriyle çarpıştılar.Garen muhteşem bir kahramanlık örneği gösteriyordu.Bir anda 3 askeri devirdiği bile oluyordu.Askerleri onu görünce iyice moral bulup savaşmayı kesmiyorlardı.Savaş devam ederken kurt öne çıktı ve Garene doğru bağırdı.Sesi o kadar gürdü ki bir rüzgare esti sandı askerler.Garen kılıcını yere saplayıp sordu."Adın ne senin?" Kurt bekledi ve "Warwick"dedi.Garen miğferini düzeltti kılıcını çekti ve "seni öldürmek bir şeref olacak Warwick" dedi.Garen kılıcıyla bir hamle yapmıştı ki warwick hemen kenara çekilip onu Noxus ordusunun içine doğru fırlattı.Garen Noxus ordusunun içinde kalmıştı.Warwick bağırdı "Bırakın O benim!"Ordu Garen'e saldırmadı.Warwick koşmaya başladı.Garen yavaşça toparlandı ve kılıcıyla kendi korumak istedi.Warwick o kadar hızlı geldi ve o kadar hızlı yumruklar atıyordu ki.Garen neye uğradığını şaşırdı.Kraliyet zırhı olmasaydı şu an paramparça olmuştu.Bir kaç sıyrıkla idare ediyordu.Garen yere düştü.Warwick "Öl insan" dedi ve tam ona vuracakken arkadan uçan bir şey Warwick'i fırlattı.Warwick 2 - 3 metre uzağa fırladı ve çok şaşırdı.Bu uçan şey Galio'ydu.Galio Garen'i kaldırdı.Garen "Sonunda geldin neredeydin"dedi.Galio "Batı tarafını almıştım orada işlerim vardı"dedi.Galio ve Garen yan yana durdular."Gelin Noxus'lular" diye bağırdılar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Brisingr -- 27 Haziran 2012; 14:07:49 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Aşk-ı Memnu lol versiyonu olmuş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hdloader11

Aşk-ı Memnu lol versiyonu olmuş.

:D ilk bölümden duygusal giriym dedim
  • garenin aşkı katarina
  • BU YAZI YERİNE GÖRDÜĞÜNÜZ EN KOMİK DİDNT READ LOL GİFİNİN OLDUĞUNU DÜŞÜNÜN
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zancrow

garenin aşkı katarina

neden olmasın :D
     Kıyamet Yaklaşıyor (hikaye)    [5.bölüm]
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Hahahah ne de güzelmiş bea

Not : Okumadım . Aklıma bir anımı getirip ona güldüm işe yarıyor beyler .
  • quote:

Orijinalden alıntı: * KıL

/>

okumayacaksan niye yorum yapma zorunluluğu duyuyorsun ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Brisingr -- 26 Haziran 2012; 21:12:11 >
  • ''Katarina'' ''yasak aşk'' per ban son cümleyi okumasamda olurmuş
  • Bölüm 2 geldi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Brisingr

Oncelikle forumda lol hikayelerinin fazla olmadigini farkettim ve hikaye yazmanin cok iyi bir fikir oldugunu dusundum.Eger ilgi gorurse bol bol zaman buldukca yazmak istiyorum.Lore kadar olmasa da hayal gucumu kullanarak sizinde guzel vakit gecireceginizi umdugum bu hikayeyi yaziyorum iyi okumalar :)

KIYAMET YAKLAŞIYOR

Bölüm 1 (Gizemli İnsan)

Yine yorucu bir gündü asker Garen için demacianin 100 metre batısındaki haydutlarla ugrasmıştı. 2-3 yara dışında pek bir şeyi yoktu - askerlerinin de- Garen bir şeyler içmek icin şehrin hanına vardıgında esrarengiz giyimli biriyle çarpıştı fakat dikkate almadı.Köylü kadınlardan biri olmalıydı.Garen hana girdi ve bir kac kisi onu selamladi.Garen hemen bir yere oturdu ve soguk bir içki istedi.İçkiyi getiren han sahibi "şurdaki seni ararmış" dedi.Garen kim olabilir ki diyip hancıya sormaya kalkmadan hancı "uzak diyarlardan senin için gelmiş" dedi.Garen "bu kadarsa gidebilirsin" deyip hancıyı yolladı.Hancı icki fıçılarının yanına gittğinde Garen içkisinden bir iki yudum daha alıp ayağa kalktı ve esrarengiz adama doğru yürümeye başladı. Yanına geldiğinde bişey diyemeden "hoşgeldin" diye çok soğuk bir ses duydu.Evet Garen bu sesi tanıyordu.Bu , bu Garenin sevgilisi Katarinaydı...

Bölüm 2 (Ayrılık)

Garen bir anda şaşkına dönmüştü.Katarina yüzünü ona doğru çevirdi ve otur konuşalım dedi.Garen çok şaşırmıştı ne yapacağını bilmiyordu.Oturdu ve bekledi.Katarina "Senin için geldim seni götürmeye" dedi.Garen içkisinden bir iki yudum daha aldı ve "kimse beni burdan götüremez sen dahil" dedi.Katarina "usta Swain eğer ülkemize gelirsen önceden yaptığın her şeyi affedeceğini ve seni kuzey ordusunun komutanı yapıcağını dahi söyledi." Garen ülkesine ihanet etmiyeceğini biliyordu ama katarinayı o kadar seviyordu ki onun için düşman ülkeye bile gidebileceğini düşünmekten kendini alamıyordu.Katarina ayağa kalkıp "Yarın şafakta burda seni bekleyeceğim.Kararını ver" dedi.Handan sessizce çıktı.Garen zar zor " bir içki daha" diyebilmişti.O kadar şaşkındı ki katarinanın o kadar güvenliği aşıp buraya gelmesi ve bunu göze almasının haklı bir sebebi olabilceğini düşündü.Ama ülkesine ihanet edemezdi.En iyi yolun onu burdan ülkesini güvenli bir şekilde yollamaktı ama katarina bunu kabul etmezdi.Hancı içkisini getirdi ve "kimmiş o" diye sordu.Garen yersiz bir öfkeyle "seni ilgilendirmez" diye bağırdı ve içkisinden bir iki yudum alıp masaya 2-3 altın para bıraktı ve handan çıktı.Garen dinlenmek için odasına çıkarken kardeşi luxu gördü ve ona sarıldı.O kadar içten sarıldı ki sanki ayrılcakmışlar gibi.Lux ile vedalaşıp odasına girdi ve yatağına yattı.Derin düşünceler içinde uykuya daldı.Güneşin doğmasına 1-2 saat kala kalktı ve giyindi.Bir iki koruma alıp hana gitti.Katarina ordaydı.Katarina "Nerdesin geç kaldık" dedi.Garen "Ben gelmiyorum.Ülkeme ihanet edemem ben burada büyüdüm.Kardeşim en yakın arkadaşım hepsi burada benim hayatım burada." dedi.Bu sözler katarinanın kalbine bıçak gibi saplanmıştı.Biraz gözleri doldu.Bu korumalarına ihtiyacım yok.Yine düşmanız dedi ve handan çıktı..

tv dizisi izlemekten hayal gücün bulanmış hacı...

• quote:

Orijinalden alıntı: youbaz

quote:

Oncelikle forumda lol hikayelerinin fazla olmadigini farkettim ve hikaye yazmanin cok iyi bir fikir oldugunu dusundum.Eger ilgi gorurse bol bol zaman buldukca yazmak istiyorum.Lore kadar olmasa da hayal gucumu kullanarak sizinde guzel vakit gecireceginizi umdugum bu hikayeyi yaziyorum iyi okumalar :)

KIYAMET YAKLAŞIYOR

Bölüm 1 (Gizemli İnsan)

Bölüm 2 (Ayrılık)

tv dizisi izlemekten hayal gücün bulanmış hacı...

aksine kitap okurum

• beyler "Yetenek Sizsiniz" e falan katılan adamlar olurda kendilerini rezil ederler, o kadar kötüdürlerki ekranın başında siz utanıp izleyemezsiniz ya, işte tam öyle oldu ve okuyamadım.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: * KıL

/>

okumayacaksan niye yorum yazma zorunluluğu duyuyorsun ?

yazı değil o.
  • hikaye tutabilir reserved
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Zancrow

garenin aşkı katarina

neden olmasın :D
     Kıyamet Yaklaşıyor (hikaye)    [5.bölüm]

Sebepsizce güldüm

• güzel olmuş devam et bence.

Not: Yahu eskiden bi ara hikaye yazmak moda olmuştu yazan herkese 'yazmaya devam et' falan deyip moral veriliyordu ne oldu bu foruma?
  • quote:

KIYAMET YAKLAŞIYOR

Bölüm 1 (Gizemli İnsan)

Bölüm 2 (Ayrılık)

Daha iyileri var ama sen de yaz arkandayım Rösivredd..

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.