Sular niye kesilio onu anlamadım, kuyudan su cekerim kesilmez
quote:
Tüm bunların onarılması 20 yıl kadar sürecek bir yeniden inşa sürecini doğuracak. Bu süreçte 100 bin Avrupalı ve Amerikalı hayatını kaybedecek.
Eğer yaşarsam inşaat müh olarak iyi para kazanacam demekki
quote:
Orijinalden alıntı: B.S.S.
Türk e bişi olmaz. Teğet Geçer Hamdolsun
DH deki en sağlam espri.
Bu mesajı 20 kişiye gönder 2012de sırat köprüsünde 100 km yapan arabalardan biri sizin olsun.
21 Aralık 2012 dünyanın son günü Maya'lara göre. Ki bilim adamına inanacağıma Maya'lara inanırım, 3 ay daha fazla yaşarım
Hallederiz.
geçenlerde güneşte patlama olmadı mı bu bir işaret mi
off ne konuydu arkadaş :D
Allahtan başka kimse kıyamet gününü bilemez. Şirke girmekte büyük günahtır. Espiri yapıldığı sanılıyor?
quote:
Orijinalden alıntı: blue night
Allahtan başka kimse kıyamet gününü bilemez. Şirke girmekte büyük günahtır. Espiri yapıldığı sanılıyor?
quote:
Orijinalden alıntı: Dathka Graush
quote:
Orijinalden alıntı: blue night
gülcek bişey göremiyorum. adamı sinir etme.
Maya Takvimine göre 21 aralık 2012 de kıyamet diye nitelendirilmiş fakat ön görülen Amerkanın batı sahilleri ve avrupanın kuzey kısmının isveç,norveç benzetme itibari ile "Atlantis" gibi sular altında kalacağını rivayet eder. Araştırmalara göre mayaların idda eddiklerinin genelde hepsi olmuş.
Fazlasını arayanlar wikipedia dan faydalanabilirler. Dalga geçilecek bi konu değil. Yumurta dibine gelince acaba böyle gülermiydiniz çok merak ediyorum.
Yinede bunlar birer rivayet olursa herkes dumur olur orası kesin
ya beni ilgilendirmiyomuş ben zaten ölüyüm
gısssssmet
fırtınalat koparsa kopsun, sürüklesiiiiin ikiiiimizi.... diye bir şarkı geldi aklımın 300promil bölgesine
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme