Şimdi Ara

Kıyafet Konusunda Yardımcı Olur musunuz ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
116
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba, 1 yılda yaklaşık 20 kg verdim spor yaparak. Yağ mağ kalmadı epey iyi oldum yani, millet dönüp bakıyor.
    Şuan Boy 1.80, 80 kg' yim. Eski kıyafetlerimi attım haliyle, şimdi düzgün giyinmek istiyorum 23 yaşındayım.
    Eskiden üstüme pek özen göstermezdim şimdi biraz daha dikkat etmek istiyorum.
    Önerebileceğiniz kombinasyonlar var mı ? Ya da şuradan alışveriş yapabilirsin diyeceğiniz yerler

• Eskiden kiloluydum şimdi Spor yapıom kaslıyım herkes bana bakıo epey iyiyim düzgün kıyafet kombinasyonu yapıp kızları tavlıcam.

Özet çıkardım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VezHack -- 28 Haziran 2015; 1:30:48 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: VezHack

Eskiden kiloluydum şimdi Spor yapıom kaslıyım herkes bana bakıo epey iyiyim düzgün kıyafet kombinasyonu yapıp kızları tavlıcam.

Özet çıkardım.

5 Yıllık kız arkadaşımdan 6 ay önce ayrıldım. Şahsen karıyla kızla pek işim yok.
    Tavsiyen var mı yoksa gece gece mastürbasyon yapıp konu konu dolaşıyor musun ?
  • kardeşim mangonun erkek kısmı var he diye oraya bakabilirsin çok tarz şeyler var

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ulan millet 1 senede 20 kilo veriyor ben 1 senede 10 kilo alamıyorum. Piiii bana

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.