Şimdi Ara

Kıvrık saçım, dertli başım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
785
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • *le arkadaşlar, gıcık bir sac sorunum var. Şimdiii, hikayeye cocuklugumdan başlamak istiyorum :D Ben küçükkene babam saçlarımı hep tararmış; tararmış ama, sacımın sol tarafını düz bırakıp, önleri sağa doğru tarar ve sağ faulleri de kulak arkasına atarmış. Ee cocukluk tabi hic sacı başı takmadıgımızdan dolayı oyle kalmış. Eee okul zamanı da gelince saclar hep kısaydı zaten, yine sacları takmadık. Lise 2-3ten sonra sacları her yaz uzatmaya başladım. Liseyi de bitirdik. Şimdi saclarımdaki sorun boy göstermeye başladı. Babacıgımın bana ufaklıktan yaptıgı sac stili nedeniyle, sol faullerim aşağı dogru normal uzarken, sağ fauller kulak arkasına dogru meğilli biraz. E boyle olunca hem sağ taraf kısa duruyo. (Simetri sorunum da var biraz, cok gıcık oluyorum :D ) Neyse, sağ taraf geriye dogru uzadıgı için ben de alışkanlık saçı sürekli elimle ileri dogru iteliyor, çekiyordum ki, duz dursun. Saçlar artık bayagı uzadı -önümden çeksem burnumu geçiyor- ve sağ taraf kıvrık, sol taraf ise sağa göre kabarık ve düz oluyor. Ben sağ tarafın da düz olmasını istiyorum. Yani ben elimi surmeden once kıvrık degildi en azından orjinaline nasıl döndürebilirim bunu :( Bi yardımcı olsanız
    (ne cok yazdım yahu) :D

Bu da görsel olsun, kolay anlaşılsın :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi enciso_jr -- 14 Eylül 2012; 15:15:08 >

• rajesh geldi aklıma
  • Onunkiler bile düz be ya :D
  • Yok mu yahu yardım edecek? :(
  • doğuştan gelen bişi o arkadaşım. bi arkadaşında önler geriye doğru uzuyordu mesela :D
  • Yahu doğuştan gelen bişey degil. ben bozdum saçı uzarkene diyorum. O kadar açıkladım çizdim, anlaşılmadı mı? Kestirip bu sefer ellemeyim bari.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.