Şimdi Ara

kıvanc tatlıtug en yakısıklı türk erkeğidir. (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
123
Cevap
3
Favori
6.438
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • konu çakızel

• quote:

Orijinalden alıntı: GOGOMEZ

Bütün istatislikler bunu gösteriyor hanry cevill iyi araştır derim, kuzeyin son halini biliyoruz o yüzden saçma sapan tartışmaya giremem seninlen zati saçma olur tartışma ama şuda bir gerçek adam SUPERMAN olmuş nokta..........

Konu yakisiklilikken oynadigi filmle nasil konuya nokta koydun tam bir muamma.

• Karı kız konuları bu kadar tutmuyor. Forum da ılık bir potansiyel var

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: stefansalvatore

quote:

Kıvanç yakışiklı adam doğrumu eyvallah,en yakışıklımı değil dışarda binlerce kıvanca kafa tutan tipler var he ünlü olarak bakarsak eski hali iyiydi şimdi fizik çok iyi ama yüzü bitmiş kemikler sayılıyor, daha derli topluydu adam ,birazda popülerlik ve medyanın kıvancı öne atması ama adam bildiğin RİZELİ Mavi göz sarı saç bizim RİZE'de kıvanca benzeyen bir sürü arkadaşım var ama bir hanry cavill değil ağa, dünyanın kadınlar anketinde en idöl erkek hanry cavill seçtiler kaldıki adam SUPERMAN gibi çizgi roman karakteri için seçildi hemde onca oyuncu arasından seçilerek

kıvanc tatlıtug en yakısıklı türk erkeğidir.

kıvanç sana göre abartı yakışıklı olmayabilir ama kesinlikle bu adamdan yakışıklı.bi kere vücudu şişirmeyle yakışıklı olunmaz.kaldıki yüz hatları kıvançın çok daha iyi bence.

Alakası yok Henry her türlü alır kıvancı hatta böler geçer sade vucutta değil yani

kıvanc tatlıtug en yakısıklı türk erkeğidir. kıvanc tatlıtug en yakısıklı türk erkeğidir. kıvanc tatlıtug en yakısıklı türk erkeğidir.

• Valla arkadaşlar o değilde son yıllarda bu durum iyi oldu iyi yakışıklı ve yakışıklı oldukları kadar da yetenekli JÖNlerimiz oldu.. Burak olsun Kenan olsun Kıvanç olsun bravo diyorum guru duyuyorum keşke dünyanın önce gelen film endüstrilerinde de boy gösterebilseler ama sanırım dil sıkıntıları tabi bilemiyorum ne durumdalar ama olsa olsa bundan sıkıntı duyarlar geri kalan her şey var maaşallah.
  • Amerikada oldaydi coktan Holywood yildizi olmustu

• quote:

Orijinalden alıntı: carantinas

Valla arkadaşlar o değilde son yıllarda bu durum iyi oldu iyi yakışıklı ve yakışıklı oldukları kadar da yetenekli JÖNlerimiz oldu.. Burak olsun Kenan olsun Kıvanç olsun bravo diyorum guru duyuyorum keşke dünyanın önce gelen film endüstrilerinde de boy gösterebilseler ama sanırım dil sıkıntıları tabi bilemiyorum ne durumdalar ama olsa olsa bundan sıkıntı duyarlar geri kalan her şey var maaşallah.

kıvancın dil sıkıntısı yok
  • Bu adamı görünce insan olduğumdan şüphe ediyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Psychedelic_Grunge

Adam manken olmak için doğmuş Barbara'yı da kaptı zaten.

Kim kaptı la barbarayı

• Bir Robert Pattinson olmasada ,

Gerard Butler olmasada ,

Kıvançta yakışıklıdır Kenan da :D
  • Manyak mısınız lan siz ne tür abaza oldunuz erkek resimleri koyup bu bundan iyi filan diye değerlendirme yapıyorsunuz sanki reklam veya film ajansınız var iyice sapıttınız kız gibi davranıyorsunuz gösterip vercem dese döneceksiniz arkanızı

• yaw onu bunu geç te şu yanında ki sarışın hatunun fotolarını paylaşın..
  • hay Türk ırkı kadar başınıza !
  • Yok Serhat Ulueren daha yakışıklı
  • kuzey ülkeleri isveç hollanda finlandıyla bunlarla kaynıyor.bizde de bir tane çıktı altın bulmuş gibi seviniyoruz.biraz dergilere bakın kıvanç gibi manken kaynıyor o dergiler.en kötü gir daha az önce gördüm gir zara nın sitesine oradaki mankenlerin bile bundan eksik kalır yani.

ben kenan ' a her zaman daha yakışıklıdır dedim.çünkü o adam zekiydide.matematik mezunu.kapı gibi herif.Best Model of The World birincisi ilk türk.
  • aynı ben la :d Bizde arnavut gocmeniyiz zaten :D bence kıvanç türkiyenin en yakısıklı 2. erkegi 1. ben

• Dağılın la.

•  kıvanc tatlıtug en yakısıklı türk erkeğidir.
    şöyle bir tipim olsun isterdim aga
  • havalar da ılıdı
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.