Şimdi Ara

Kitapyurdundan kitap almayın. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
0
Favori
1.434
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Dentrassi

Adamlar geçiş sürecinde. Bu sıralar alışveriş yapmayın kitapyurdundan. İyi sitedir ama şu aralar uğraştırır sizi.

Geçiş süreci demişsiniz. Biraz açar misiniz hocam? Neye geçiliyor? Şahsen bu kadar güvenilen bir sitenin şimdi kimse tarafından hoş karşılamayan hareketlerde bulunması garip geliyor? Ben bu saatten sonra zaten alışveriş yapmam da sadece nedenini merak ettim ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hitokiri Battousai

quote:

Orijinalden alıntı: Dentrassi

Adamlar geçiş sürecinde. Bu sıralar alışveriş yapmayın kitapyurdundan. İyi sitedir ama şu aralar uğraştırır sizi.

Geçiş süreci demişsiniz. Biraz açar misiniz hocam? Neye geçiliyor? Şahsen bu kadar güvenilen bir sitenin şimdi kimse tarafından hoş karşılamayan hareketlerde bulunması garip geliyor? Ben bu saatten sonra zaten alışveriş yapmam da sadece nedenini merak ettim ?

Taşındılarda.
  • quote:

Kıyamet Senfonisi

Anladım... Teşekkür ederim yorum için , iyi forumlar.

• Hocam yeni depoya geçiyorlar, adamların işleri hala bitmedi. Şu sıralar aşırı yoğunlar. Benimde siparişim vardı ama ama iptal ettirdim, o sırada zaten konuşmuştum onlarla.
  • quote:

Dentrassi

Benim çok acil bir kitap siparişim vardı. Bayramdan önce vermiştim. Bayramda 2 kitap bitirmem lazımdı. Ama bana bir sürü sorun çıkardılar. Bende iptal ettirmeyi denedim ama 3 4 gün sonra iade ettiler parayi. Benim planım da baya aksadı. Sırf bu yüzden mümkün olduğunca bu siteyi kullanmam artık. Çünkü işim acildi ve bana daha da zorluk çıkardılar. Ayrıca madem tasiniyorsun milleti madur edeceğine bir süre hizmet veremiyoruz falan deseydi. Bence yine de hata yaptılar. Birçok kişiyi kaybettiler. Forumda birçok madur var.

• quote:

Orijinalden alıntı: Klavyelist

Ben 45 liralık sipariş verdim. Hâlâ elime ulaşmadı, siparişi iptal etsem param yanar mı?

yaklaşık 70 liralıkta ben alışveriş yapmıştım sipariş elime ulaştı ama olması gerekenden uzun sürdü ne yazıkki.
  • Birkaç defa alışveriş yaptım gayet iyilerdi hayret değişen bir durum var demek.

• beyler bu sitede hiç sorun yaşamadım ama 3-4 aydır kitap siparişide vermiyorum. şu an yorumlara bakarak yeni sipariş vermekten vazgeçtim diyebilirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-FABA16B0B -- 24 Kasım 2013; 11:42:44 >
  • ne oluyor bu sitelere anlamıyorum önce idefix şimdide burası . DR da o kadar abartıldığı kadar iyi değil 5 gündür verdiğim sipariş tedarik sürecinde bir tane şöyle elimize 2-3 günde kitapları ulaştıracak hesaplı güvenilir site yok piyasada.

• quote:

Orijinalden alıntı: İrem-

Her konuda derim d&r gibisi yok diye..

aynen öyle
  • quote:

Orijinalden alıntı: iskenderce

ne oluyor bu sitelere anlamıyorum önce idefix şimdide burası . DR da o kadar abartıldığı kadar iyi değil 5 gündür verdiğim sipariş tedarik sürecinde bir tane şöyle elimize 2-3 günde kitapları ulaştıracak hesaplı güvenilir site yok piyasada.

reklam gibi olmasın ama

gittigidiyor (düzgün satıcı bulursanız cennet) hepsiburada çoğu kitap hızlı gönderide bu ikisi genelde bana yetiyor.
  • Benim siparişim bugün geldi.Sorunsuz bir alışveriş oldu 3.günde geçti elime.Kitapyurdundan sorun yaşamadım daha hiç benim şansım belki de

• D&R varken neden başka site kullanıyosunuz ki

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • aradığım bir kitapyurdu'nda yok,idefix'de var. Ben de mecbur idefix'den alıcam galiba. Idefix'in de sorunları olduğunu söylüyordu insanlar geçen aylarda. Idefix'e yönelik konular görmüyorum son zamanlarda.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: RRoRR

quote:

ne oluyor bu sitelere anlamıyorum önce idefix şimdide burası . DR da o kadar abartıldığı kadar iyi değil 5 gündür verdiğim sipariş tedarik sürecinde bir tane şöyle elimize 2-3 günde kitapları ulaştıracak hesaplı güvenilir site yok piyasada.

reklam gibi olmasın ama

gittigidiyor (düzgün satıcı bulursanız cennet) hepsiburada çoğu kitap hızlı gönderide bu ikisi genelde bana yetiyor.

hepsiburada fena değil ama paketleme konusunda reziller kitapları genelde kutuya karambole atıyorlar poşete bile koymuyorlar
    gittigidiyordan tavsiye ettiğin satıcı var mı?Ama kargo fiyatı da var orada

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aso2 -- 8 Ocak 2014; 13:10:32 >

• teşekkürler bilgi için aklımızda bulunsun
  • N11.com da bazen çılgın indirimler yapıyor

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: isyanimvar

teşekkürler bilgi için aklımızda bulunsun

Hocam bilgi kasım ayının 15 20 gününü kapsıyor, o aralar yeni mekana taşındıklarından biraz sorun oldu. Ama şimdi sorun yok gönül rahatlığıyla alışveriş yapabilirsiniz. Kasımın 30 unda sipariş verdim, dedikleri gibi 5. iş gününde kitaplarım geldi. 31 aralıkta sipariş verdim kuryenin getirmesini bekliyorum, gelirse yine 5. iş gününde kitaplarım gelmiş olacak.
  • d4rkness kullanıcısına yanıt
    eyvallah tekrardan
  • quote:

Orijinalden alıntı: aso2

quote:

Orijinalden alıntı: RRoRR

quote:

reklam gibi olmasın ama

hepsiburada fena değil ama paketleme konusunda reziller kitapları genelde kutuya karambole atıyorlar poşete bile koymuyorlar
    gittigidiyordan tavsiye ettiğin satıcı var mı?Ama kargo fiyatı da var orada

Gittigidiyor'da kargo bedava ürünlere yönelmek lazım ama bazen hiçbir yerde bulamadığım kitabı bana bulduğu için katlanıyorum

http://dukkanlar.gittigidiyor.com/FATIH_KITABEVI/ düzgün bir satıcıdır. Kendisinden 1-2 alışverişimde sorun çıkmadı hızlı kargo yapıyor.

Onun dışında satıcının aldığı olumlu-olumsuz oylara+yorumlara bakmak lazım genelde çoğu (kitap) satıcı olumlu oylar almış.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.