Şimdi Ara

Kitapyurdu EFT

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
2.983
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar ilk kez Kitapyurdu'nu kullanacağım. Kitapyurdu'nun sitesinde EFT ile ödeme yapılabileceği yazıyor. Ama siparişi oluştururken gelen ödeme seçeneklerinde EFT yok. Bu durumda ne yapabilirim?

• Havale secenegini isaretleyiniz. Islemin sonunda eft icin nasil bir yol izleyeceginiz yaziyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bende ordan kredi kartıyla kitap alacağım ve daha önce internetten hiç alışveriş yapmadım eft nedir ? kitapyurdu sizce iyi mi?
  • Bende oradan alacaktım. Ama kapıda ödemeyi yapamadım. Nasıl oluyor kapıda ödeme ? Aslında yaptım ama "kargo firması yok" diyor.
  • Belli bir limiti vardır mesela. (Atıyorum 100 liranın altında kapıda ödeme yoktur belki.)
    Aşağıda linkten herhangi bir alt sınır olmadan kapıda nakit ödeme yaparak alışveriş yapabilirsin.

Nereden alısanız alın, telefon edip stok sorgulamakta fayda var.

www.kitapgalerisi.com

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kitaphaber -- 10 Haziran 2014; 9:27:24 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kitaphaber

Belli bir limiti vardır mesela. (Atıyorum 100 liranın altında kapıda ödeme yoktur belki.)
    Aşağıda linkten herhangi bir alt sınır olmadan kapıda nakit ödeme yaparak alışveriş yapabilirsin.

Nereden alısanız alın, telefon edip stok sorgulamakta fayda var.

www.kitapgalerisi.com

İlginiz için teşekkürler hocam.

Sorunu buldum 200TL altı olması gerekiyormuş. Ama kapıda ödeme sadece belli(büyük) illere var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: insan.

Havale secenegini isaretleyiniz. Islemin sonunda eft icin nasil bir yol izleyeceginiz yaziyor.

ATM'den yapabilir miyim bunu? Çünkü açıklama kısmına yazmamız gereken bilgiler varmış. ATM'den yazamayız sanırım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Enpara EFT gecikmesi
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dark7

quote:

Orijinalden alıntı: insan.

Havale secenegini isaretleyiniz. Islemin sonunda eft icin nasil bir yol izleyeceginiz yaziyor.

ATM'den yapabilir miyim bunu? Çünkü açıklama kısmına yazmamız gereken bilgiler varmış. ATM'den yazamayız sanırım.

internet bankacılığını kullanın. Ben öyle yapıyorum.

Sanırım ATM den de oluyor.
  • rica ederim.
  • Ben bir kere Atm'den ödeme yaparak satınalma işlemi geçekleştirdim. Kitap aldığım firmanın Garanti Bankası hesabına yatırdım. sizin garantide (veya hangi bankaysa) hesabınız olmasına gerek yok. Firma (atıyorum) Garantiyle mi çalışıyor gidiyorsunuz Garanti Atm'sinin başına kartsız işlemlerden yatırıyorsunuz adamların hesabına parayı. Yanlız şunu söyleyeyim Garanti 5 lira fark alıyor (işlem ücreti), diğer bankalarda alıyorlardır sanırım. Neyse daha sonra Buradan almaya başadım, kapıda nakit ödeme ücreti 6 lira.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.