Şimdi Ara

Kitapseç vs Kitapişler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
1
Favori
1.165
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1

Kitapseç vs Kitapişler

(En Son Oy Tarihi: 29.1.2024)
Giriş
  • hangisi işini yapıyor arkadaşlar ? kargoyu günlerce,haftalarca beklemek istemiyorum.geldi gelmedi muhabbeti sıkıyor.

• ikisi
  • kitapiste kitapişlerin yan sitesi sanırım. kitapistede 30 Tl. ve üzeri kargo ücretsiz kitapislerde ise 100 tl ve üzeri.
    kitapisteden çoğu kişi memnun bu forumda. ben de 2 defa alışveriş yaptım memnunum.

kitapseç ise çok sakat. sikayetvar da bir sürü şikayet geliyor günlük.
    ama ben şimdiye kadar kitapseçten 3 defa alışveriş yaptım hiç sorun çıkmadı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 6lue -- 18 Aralık 2018; 17:41:53 >
  • kitapsarayı daha uygundu fiyatları geçen sene, şuan nasıldır bir fikrim yok. Pazar günleri de kargo bedavaydı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi freezeboi -- 18 Aralık 2018; 17:52:45 >
  • YKS kitap alımlarında site tavsiye yazısı var aşağıda. Siteleri değerlendirmiş.

ucuz ve güvenli kitap siteleri

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi robertokim -- 18 Aralık 2018; 18:8:3 >
  • Hocam ankette garip bir şekilde kitapseç götürüyor ama arkadaşlar herhalde dediğinizi okumadan oylamış
    Kargo en geç 15 inde verilmesi gerekirken 26sında kargolandı dağıtım günü falan derken aralıkta aldım kargomu geçen ay
    Ama tarih geçince şöyle de bir alternatif koymuşlardı tedarik edemedikleri kitap haricinde ellerinde olanları gönderip diğer kitabı tedarik edince kargoluyorlar
  • Kitapisler çok kaliteli müşteri hizmetlerine her zaman ulaşırsınız arada aksaklık olabilir bunlar doğaldır her alanda olur ama kitapsec ben 2 defa verdim biri geç geldi birisi hiç gelmedi 😂

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    bkm kitap sitesi nasıldır?
    6 yıl önce açıldı
    Tekno Fem şifresi
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • İkisinden de sık sık alışveriş yaparım. En son geçen pazar ikisinden de aynı anda sipariş verdim. İkiside pazartesi kargoya verildi diye mesaj geldi. İkisinide kargo takipten sorguladığımda gözükmüyordu bugün akşama kadar. Şu an kitapişleri takip edebiliyorum ama kitapseç hala böyle belge yok tarzı birşeyler falan diyor. Özet geçecek olursak ikiside iyidir, o an hangisi hesaplıysa ondan alın.

• DHTürkMan D kullanıcısına yanıt
    hocam takip numarası çalışmamasının nedeni kargo şirketi sorumsuzluğudur. siteyle bir alakası yok. site sadece kargo şirketinin verdiği numarayı sisteme giriyor. Takip numarasını kargo şirketi sistemine girmediği sürece kitap sitelerinde takip kodu hata verir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 6lue -- 18 Aralık 2018; 18:47:49 >
  • 6lue 6 kullanıcısına yanıt
    Farkındayım hocam ama sitenin de biraz üzerine düşmesi lazım ama bu konuda. Kargo şirketlerinin inisiyatifine bırakmaması lazım, bazı firmalar aktarma merkezine ulaştığında sisteme giriyor kargoyu, sorsan 2 günde getiriyorlar. Sisteme kayıtlı olmayan 5 günü söyleyen yok. Sonuçta bu babalarının hayrına yapmıyorlar bir işi para veriyor siteler. Birazcık peşine düşmeleri gerek.

• Kitapislerden geçen gün siparis verdim 1-2gun icinde geldi. Daha hızlısı olmaz herhalde.

• Hocam fiyat avantajında kitapseç ciddi şekilde önde. Ben uzun süredir kitapları oradan alıyorum bir sıkıntı yaşamadım en geç 1 hafta-10 gün sürdü elime ulaşması o da 1-2 sefer olmuştur. Bunundışında kitapbilgini ve kitapbir de bazı yayınlarda daha uygun fiyatlar var bir bakın derim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • kitap seç çok geç veriyor kargoya çok yavaşlar bir kaç kere alışveriş yaptım oda fiyatların uygunluğundan dolayı başka iyi bir yanını görmedim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.