Şimdi Ara

Kitaplık yaptıracağım . Marangozcu var mı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.701
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler tanıdığı vs olan var mı ? Fiyat almak istiyorum . Bugün çevrede ki marangozlara uğrayacağım ama bir sorayım dedim .

Uzunluk 2 metre . Boy 112 cm . Suntadan yapılacak . Arka kısmına sunta ince plaka koyulacak .

Kitaplık yaptıracağım . Marangozcu var mı ?

Cam , kilit vs yok arkadaşlar sadece sunta parçalar o kadar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TwinFlame -- 11 Ocak 2016; 1:02:24 >

• Özel bir tasarım olmayacaksa hazır mobilya yapan yerlere sitelere bak derim. Adore mesela. Fiyatlar daha uygun olur.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: -RüzgarGibiGeçti-

Özel bir tasarım olmayacaksa hazır mobilya yapan yerlere sitelere bak derim. Adore mesela. Fiyatlar daha uygun olur.

Dümdüz kitaplık işte. Bildiğimiz detaysız vs . Tek sorun İkea , adore, hepsiburada , tekzen vs vs işte . Hepsine bakmama rağmen istediğim ölçüler de bulamadım . Kimi ölçüyü 106 cm veriyor , kimisi boyu tutturamıyor . Bana tam bu boyutlarda lazım o sebeple yazayım dedim . Eğer marangoz +200 TL isterse işler karışır :) Teşekkürler ilginiz için.
  • upoviç
  • Marangoz cok daha pahaliya yapar. Seri uretim yapan firmalar surumden kazaniyor marangoz icin is oyle olmuyor. Babam marangoz ordan biliyorum sunta ve kestirme parasi verecek ustune el emegi koyacak oyle fiyat verecek sana.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Biraz geç oldu ama inceleyin derim. Belki başkasına lazım olur. Ben de merak ediyordum iyi oldu
    https://www.minayyapi.com/kitaplik-yaptirmak-isteyenler-icin-dekorasyon-onerileri-1079
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.