Şimdi Ara

Kitaplarımı nasıl saklayabilirim?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
66
Cevap
1
Favori
2.739
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Önceden odamdaki kitaplığa ters koyuyordum, isimleri görünmeyecek şekilde ama sayıları arttıkça dikkat çekiyorlar.

Başka nereye kitap saklanabilir?

• aynı sorun bende de var.. Çareyi büyük bir kütüphane yaptırarak buldum..Bu yaz montelecez
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cannibalz

aynı sorun bende de var.. Çareyi büyük bir kütüphane yaptırarak buldum..Bu yaz montelecez

Daha basit bir yol bulmam gerekiyor hocam.
  • kitap saklamak? neden?
  • Koliye diz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Saralonde

kitap saklamak? neden?

Sakladığım/Saklayacağım kitapların ailemin düşünceleriyle çelişmesi. Sorun çıkabiliyor.
  • yak
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Güneş.

quote:

kitap saklamak? neden?

Sakladığım/Saklayacağım kitapların ailemin düşünceleriyle çelişmesi. Sorun çıkabiliyor.

hmm varsa bazanın altında baya yer var oraya koyabilrsin yada kutulara koyacaksın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: qscvqscv

yak

İmha etmem değil, gizlemem gerekiyor.
  • Yastığının altına koy.
  • fahrenheit 451 adlı filmi izleyin.
  • quote:

quote:

kitap saklamak? neden?

hocam aynı sorun bende de var. ders kitaplarının arkasına koyuyorum ben ama seninki bir iki kitap değil heralde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hafuyu -- 17 Haziran 2011; 19:42:54 >
  • Shift41-3. sınıf olup günlük saklasaydım belki.

ertanunver-Teşekkürler.

hafuyu-Evet.
  • Sırf ailenin düşünce yapısı ile okunan kitapların düşüncesi, felsefesi ters diye kitapların saklanma ihtiyacı duyulması çok üzücü gerçekten. Ne tür kitapları ailenizden saklama gereği duyuyorsunuz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: EhrimeN

Sırf ailenin düşünce yapısı ile okunan kitapların düşüncesi, felsefesi ters diye kitapların saklanma ihtiyacı duyulması çok üzücü gerçekten. Ne tür kitapları ailenizden saklama gereği duyuyorsunuz?

Aynen. Nietzsche kitaplarımı.
  • Babanın yerinde olsam seni döverdim. İmansız olacaksın haa... Düzgün oku sen de. Bir bildikleri var ki sevmiyorlar. Kafir mi olacaksınız başımıza.

• quote:

Orijinalden alıntı: WriterHuman

Babanın yerinde olsam seni döverdim. İmansız olacaksın haa... Düzgün oku sen de. Bir bildikleri var ki sevmiyorlar. Kafir mi olacaksınız başımıza.

Uyuz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: WriterHuman

Babanın yerinde olsam seni döverdim. İmansız olacaksın haa... Düzgün oku sen de. Bir bildikleri var ki sevmiyorlar. Kafir mi olacaksınız başımıza.

Cenabet deyus
  • quote:

quote:

kitap saklamak? neden?

ben küçük benimkiler çok yüklenirdi benim kitaplara.
    Adof Hitler ile ilgili kitaplar,Che Guevara ile ilgili kitaplar,onlarca tarih kitabı ve hepsinin yanında 20-25 tane frp kitap
    şimdi kafam rahat

• La yalan la içini oyup ot saklıyodur bu
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.