Şimdi Ara

Kitapları dünyadan tamamen kaçıp, uzaklaşmak için okuyorum. Siz niçin okuyorsunuz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
188
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Hayatım gerçekten berbat bir durumda. Sadece acı ve üzüntü ile dolu. Hiç zevk almıyorum yaşamaktan. Bu yuzden kitap okuyorum

Farklı bir evrenin parçası oluyorum. Uzaklaşıyorum bu pis dünyadan kendimi daha rahat, güvende ve iyi hissediyorum.

Sizin asıl okuma sebebiniz nedir?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Aynı.

''Sessiz mezarlığımız işte burada, deniz yüzeyinin birkaç yüz ayak altında!''
    ''Ölüleriniz burada, köpekbalıklarının ulaşamayacağı bu yerde, en azından sakin yatıyorlar!'' dedim.
    ''Evet bayım,'' diye ciddiyetle cevap verdi Kaptan Nemo, ''köpekbalıklarının ve insanların!''

-J.Verne

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Heyyami -- 26 Nisan 2016; 22:21:39 >
  • Bu dünyadan kaçış için fantastik edebiyat kitaplarıma başvuruyorum, zaten bu edebiyata genelde kaçış edebiyatı derler

“Fantazi kaçıştır, ve bununla iftihar eder. Bir asker düşman tarafından tutsak edildiyse, onun görevinin kaçmak olduğunu kabul etmez miyiz? Eğer ruhun ve aklın özgürlüğüne değer veriyorsak, eğer bizler özgürlük savunucularıysak, o zaman kaçmak bizim aşikar görevimizdir; ve kaçarken mümkün olduğunca insanı beraberimizde götürmek!”

ancak tarih,ekonomi ve felsefe ile ilgilide kitapları okuyorum beraberinde onlarsa ise amaç tabii ki kendimi bu alanlarda geliştirmek, yeni bakış açıları kazanmak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ZacDoUrden -- 27 Nisan 2016; 8:49:44 >
  • başlıkta yazdığı gibi
  • Hiç okumadığım için bilmiyorum
  • Bilgi,kültür öğrenmek için vede rahatlaya bilmek için okuyorum..

• Dünyayı daha iyi algılayabilmek ve kendimi anlamak için okuyorum.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rosarian

Hayatım gerçekten berbat bir durumda. Sadece acı ve üzüntü ile dolu. Hiç zevk almıyorum yaşamaktan. Bu yuzden kitap okuyorum

Farklı bir evrenin parçası oluyorum. Uzaklaşıyorum bu pis dünyadan kendimi daha rahat, güvende ve iyi hissediyorum.

Sizin asıl okuma sebebiniz nedir?

Saydıklarınız aynısı. Çalıştığım iş yerinin iğrençliği, insanların ikiyüzlülükleri, samimiyetsizlik 26 yıllık mükemmel(!) aile hayatım ve daha bir sürü berbat şeyden kaçmak için okuyorum. Ayrıca aradığımı bulmak, kurtuluşuma destek yaratmak için de kitaplara sığınıyorum. Bunun dışında okumak dışında yaptığım aktivitelerden diğer uğraşlardan çabuk sıkılıyorum ama kitaplarda bu olmuyor. Bunlar işte, bunlar için okuyorum.

• Yaşadığımız dünyaya umutla bakabilmek için okuyorum.
  • genellikle keyifli vakit geçirmek için
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.