Şimdi Ara

Kitapişler sitesinden kitap almak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
4.730
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Kitapişlerin sitesinden hiç kitap almamıştım. Ya gider bayiden alırdım ya da internetten alacaksam başka yerleri kullanıyordum. Bugün kitapişlerin sitesinden almaya karar verdim doldurulması gereken yerlerde vergi no/kimlik no yazıyor. İlk defa böyle bir şeyle karşılaştım baska sitelerde olmuyordu ininalden ödeyip geçiyordum. E devletten vergi no alınıyormuş ama neden istiyor ? Vergi no/kimlik no yazdıgı için tc yazsam oraya olur mu? Vergi no girersem alışveriş yaptıkça vergi borcu mu olacak ne bu beyler biri açıklayabilir mi?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• hayır hocam kurumsal alımlarda dediğiniz yazılıyor (öyle biliyorum)kişisel alımlarda tc no yazın
    Zor bir yolda yürümek mecburiyetinde olanlar, yolda yürümeye başlamadan önce, gönüllerinde ve zihinlerinde yürümek ve yol almak zorundadırlar. Evvela, 'Bu yolu ben nasıl aşarım?' korkusundan kurtularak yola çıktıklarında görürler ki, yol ne kadar zor olursa olsun bir müddet sonra aşılmış, yürünmüş ve hedeflenen yere gidilmiştir. İşte o zaman insanların yüreklerinde, aslında engellerin zannedildiği kadar zahmetli olmadığına ve bütün sıkıntılı yolların aşılabileceğine dair bir iman doğar.
  • ben önermem kargo için minimum tutar yüksek ve bayiden de ucuz değil.

oraları yazmasan bir şey olmaz önemli olan adres tc ve iletişim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 100+ alacağım için kargo bedava olacaktı bayiyle fiyatları aynı biliyorum ama bayi bulundugum şehirde bana baya ters gitmektense evime gelsin dedim işin açıkçası :)

• Ben geçen sene kitapisler.com’dan kitap siparişi vermiştim, ürünü kitapiste.com getirdi baya şaşırmıştım

• Ben de sene başında bazı kitaplarımı internet sitesinden almıştım. 3 güne gelmişti bana. Birazcık çok bulmuştum açıkçası o süreyi. Sonrasında 3 er gün bekleyeceğime kendim gider alırım olsun olsun 1-2 saat kaybediyim, kalan 2 gün bana kalsın dedim.

Zaten 100 tl altı alışverişte internetten sipariş vermek akıl karı değil bence. +8 tl kargo parası oluyor direkt.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: HacettepeTıp2019

Ben de sene başında bazı kitaplarımı internet sitesinden almıştım. 3 güne gelmişti bana. Birazcık çok bulmuştum açıkçası o süreyi. Sonrasında 3 er gün bekleyeceğime kendim gider alırım olsun olsun 1-2 saat kaybediyim, kalan 2 gün bana kalsın dedim.

Zaten 100 tl altı alışverişte internetten sipariş vermek akıl karı değil bence. +8 tl kargo parası oluyor direkt.
    3 gün Türkiye şartları için iyi bir süre bu arada ve kargo için 100tl olması şartı evet çok fazla fakat aynı kurum olan kitapiste 30 üstü kargo ücretsiz oradan yapın alışverişinizi.

@If you my star hocam kitapiste ve kitapişler aynı alışverişinizi ikisinden de yapabilirsiniz.
  • Acil Mat TYT kitabını şubede yaklaşık 5 lira daha ucuza satılıyor. (Bu dediğim Kadıköy şubesi)

• En güvenilir sitler konusunda bir link bırakayım herkesin işene yarar sanırım:

https://ogrencikozu.com/internet-ile-kitap-alisverisi-icin-guvenli-ve-ucuz-siteler/
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.