Şimdi Ara

Kitap Tavsiyelerinizi Bekliyorum (FKB)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
2
Favori
199
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Biyoloji ve kimyadan konularım bitti deneme çözerek pratikleşmeyi düşünüyorum bu yüzden

Ayri ayri kitapta (yani lys2 denemesi olarak değil ) LYS Biyoloji ve LYS kimya denemesi önerilerinizi bekliyorum

Ve fizik çalışabilmek için kitap ariyorum. Konu eksiğim çok. İnternetten ders notlarından videolardan vs eksiklerimi giderip biraz alıştırmalı sorularla konuya ısındırabilecek tarzda kitap ariyorum. Simetri var elimde ama malesef beğenmiyorum. Soruları hiçbir kaynağa uzaktan yakından benzeyen tarzda değil aynı şekilde teknofemide sevmiyorum.

Kısacasi fizikten çok zor olmayan ama aşırı kolayda olmayan konu kavratan bir kitap ariyorum
    Aynı şekilde video önerilerinede açığım fizikten.

• Dostum Fizik icin youtube da mehmet karaagac videolari var bir cok konuda piyasadaki hocalara göre gayet iyi anlatmış izlerken biraz sıkılırsın ama bi oturuşta tamamini izleme 40 ar dk izle 10 dk dinlen bi hava al,video yu bitirdikten sonra anlamadigin yerleri kitaptan bakip sorusunu cozmelisin kalici olmasi icin çok boğma kendini , kitap olarak Palme fizik de orta ve üst seviyede guzel sorular var kullanmadım ama forumda fizik icin fdd oneriliyor mustafa baserdi sanirim kaynak hakkinda pek bilgim yok fakat videolar saglamdir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ersin001

Dostum Fizik icin youtube da mehmet karaagac videolari var bir cok konuda piyasadaki hocalara göre gayet iyi anlatmış izlerken biraz sıkılırsın ama bi oturuşta tamamini izleme 40 ar dk izle 10 dk dinlen bi hava al,video yu bitirdikten sonra anlamadigin yerleri kitaptan bakip sorusunu cozmelisin kalici olmasi icin çok boğma kendini , kitap olarak Palme fizik de orta ve üst seviyede guzel sorular var kullanmadım ama forumda fizik icin fdd oneriliyor mustafa baserdi sanirim kaynak hakkinda pek bilgim yok fakat videolar saglamdir

Tesekkur ederim

• Up

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    fizik lys kitap önerisi
    10 yıl önce açıldı
    Geometri öneri
    5 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.