Şimdi Ara

KİTAP TAVSİYELERİM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
598
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Kişisel gelişim, kadın erkek ilişkileri, ruhsal çalışmalar ile ilgili kitap tavsiyelerim. Aşağıdaki kitaplar, yüzeysel hikayeler anlatan kitaplar değillerdir, okuduğunuzda hiç bilmediğiniz yöntemleri öğreneceğiniz ve hayatınızı değiştirebilecek bilgi birikimlerine sahip kitaplardır. O yüzden icelerken bu gözle bakın lütfen.

1.sırada olan en beğendiğim kitap gibi bir anlam taşımıyor. Hepsi birbirinden harika. Kısaca konularını da yanlarına anlattım. Umarım herkese faydalı olur. Kitapları internet üstünden çok daha ucuza alabilirsiniz.
    Alabileceğiniz siteler:http://www.kitapyurdu.com ,http://www.hepsiburada.com ,http://www.ilknokta.com

1) Var Olmanın Gücü - Eckhart Tolle
    Aydınlamış bir üstad olan Tolle'un Ego, Acı beden, Şimdi'de kalmak gibi konularda detaylıca bilgiler verdiği ve okurken bile o deneyimi yaşayabileceğiniz harika bir kitap.

2) Cebinizdeki Elmas - Gangaji
    Gangaji, amerikalı bir bayan ve hindistanda tanıştığı üstadı sayesinde aydınlanma deneyimini tadıyor. Bunu kitapta çok güzel bir şekilde anlatmış. Bütün arayışın nasıl sonlanabileceğiyle ilgili çok net ve duru bilgiler bulabileceğiniz ve bir an önce bitirmek isteyeceğiniz güzellikte bir kitap.

3) Erkeğin Kutsal Kitabı - Xavier Bonde
    Erkek ve Kadın arasındaki etkileşim, iletişim modelleri, bilinçaltı kalıpları, yaklaşım stilleri, kadının bir erkekten hoşlanma modeli gibi evrensel sistemleri anlatan hem eğlenceli hem de bir hayli bilgi içeren çok doyurucu bir kitap. Erkekler çok şey öğrenebilirler, kadınlar da "Ya aslında bu adam benim tipim değil ama nedense hoşlanıyorum" dedikleri adamlar da aslında ne var da hoşlanıyorlar, bu modelleri rahatlıkla görebilirler.

4) P.E.A.T - Temel Enerji Aktivasyonu ve Ötesi - Zivorad Mihajlovic Slavinski
    Bizzat kendisinden eğitim alma şerefine ulaştığım mükemmel bir üstaddan, duyguların dönüşümünü, içsel blokajların temizlenmesini, birbirine zıt duygu ve düşüncelerin arınmasına kadar bir çok konuyu detaylı anlatan bir kitap.

5) Sedona Yöntemi - Hale Dwoskin
    Hayatımı değiştiren yöntemleri sorsaydınız, içinde mutlaka sedona yöntemi de bulunurdu. Bu kitap doğuştan sahip olduğumuz duygu ve düşünceleri serbest bırakabilme durumunu hayatın her alanında nasıl ortaya çıkartıp kullanabileceğimizi anlatan muhteşem bir kitap.

6) Tanrılar Okulu - Stefano D'anna
    Okurken inanılmaz motive eden, temel bir gerçeği hatırlatan sürükleyici bir kitap.

7) Beynin Gizli Güçleri - Yasaklanmış Bilgiler Günışığına Çıkıyor - Amargi Hillier
    Çok farklı teknikler ile telepatik yetenekten tutun da, aura - enerji alanını genişletmeye, istenilen durumları yaratmaya kadar farklı metodlar sunan ve dünyada kült olmuş bir kitap. Hatta bu kitabın dünya'da çalışma grupları var.

8) Kuantum Dokunuş - Richard Gordon
    Eğitimini de verdiğim bu yöntem, nefesin nasıl inanılmaz yoğunlukta enerjiye dönüştüğünü ve şifa amaçlı nasıl kullanıldığını anlatan harika bir kitap.

9) İlişkilerde Bağımlılığa Son - Melody Beattie
    İlişkilerde ki bağımlılık kalıplarını açıkça gözler önüne seren, okurken kendinizi bulabileceğiniz, nasıl genel modellerin olduğunu keşfedebileceğiniz bilgiler veren bir kitap.

10) Ego - Osho - Ganj kitap
    Kısaca Ego konusunda okuduğum en iyi kitap.

• Tabi şimdi tavsiyeler için teşekkür etmek lazım. Ancak hiç kimsenin senden tavsiye istememesine rağmen senin tavsiye yazman ve bir takım site linkleri vermen insanların kafalarında reklamsal soru işaretleri doğuracaktır.

Tabi bu sadece bir varsayım.
  • Bak algol kardeşim,
    burası kitap grubu olduğuna göre ve bir çok insan okuduğu beğendiği kitapları paylaştığına göre, benim kitap tavsiye etmem seni neden rahatsız etti anlamadım. Ayrıca verdiğim internet siteleri zaten genel olarak bilinen ve birbirleriyle alakaları olmayan sitelerdir. Sen bence ya paranoyaksın ya da kötü niyetlisin ve sadece laf sokmak için yazmışsın. Gereksiz yere varsayımda bulunma.
  • 7) Beynin Gizli Güçleri - Yasaklanmış Bilgiler Günışığına Çıkıyor - Amargi Hillier
    Çok farklı teknikler ile telepatik yetenekten tutun da, aura - enerji alanını genişletmeye, istenilen durumları yaratmaya kadar farklı metodlar sunan ve dünyada kült olmuş bir kitap. Hatta bu kitabın dünya'da çalışma grupları var.

Tavsiye ederim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Ömer

http://forum.donanimhaber.com/m_1280636/tm.htm
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kitap Önerisi
    6 ay önce açıldı
    Kitap Önerisi
    4 yıl önce açıldı
    İngilizce için kitap tavsiyesi
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.