Şimdi Ara

Kitap Önerisine İhtiyacım Var

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
1
Favori
180
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Sınava Bu Sene Hazırlanıyorum.

Fizik Soru Bankası Olarak.Yeşil Kartezyen , Mavi Kartezyen ikisinide bitirdim biraz daha zor bi kitap planlıyorum.Sizce Hangisi.

Birde Biyoloji Konu Anlatımı Fem Simetri düşünüyorum Ama başka ne alabilirim. Biyolojiye Soru Bankası Ne Alayım.(Çok Az Bilgim Var.Hiç İyi Değildir Biyolojim.)

Matematik Aynı Şekilde İlk Adım , Mavi Kartezyen Bitti Bitcek 1 Tane Daha Almam Lazım. Oda Çok Zor Olmayacak Şekilde Mavi Kartezyenden 1 2 Tık Yüksek Olsa Yeterli.

15 Tatilde Fem 5 Hamlede YGS Alıp Mat Fizik Kimya Biyo Tarih Kısımlarını Çözmeyi Planlıyorum?

Neler Tavsiye Edersiniz İyi Akşamlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ParsKUKRER -- 3 Ocak 2014; 21:27:10 >

• Biyoloji için palme öneririm ben de çözüyorum çok kaliteli soruları var.Mat 1 birey b de güzel
  • quote:

Orijinalden alıntı: tunahan017

Biyoloji için palme öneririm ben de çözüyorum çok kaliteli soruları var.Mat 1 birey b de güzel

biyoloji palme ygs lys? sanırsma değilmi a ve b diyor ama? o zaman fem biyoloji konu anlatımını lys? alayımmı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ParsKUKRER

quote:

Biyoloji için palme öneririm ben de çözüyorum çok kaliteli soruları var.Mat 1 birey b de güzel

biyoloji palme ygs lys? sanırsma değilmi a ve b diyor ama? o zaman fem biyoloji konu anlatımını lys? alayımmı?

soru bankası önerdim dostum konu anlatımı bilgim yok

edit:evet a ve b ygs lys

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tunahan017 -- 3 Ocak 2014; 21:13:50 >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ParsKUKRER

quote:

soru bankası önerdim dostum konu anlatımı bilgim yok

Tmam Sağolasın.Palme bioyloji ygs lys a ve b diye iki kitapmı?

Başka Kitap Tavsiyesi Olan Varmı.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.