Şimdi Ara

Kitap Önerisinde Bulunur msunuz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
1
Favori
233
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
    genelde işe giderken ve eve dönerken kendime ayırabileceğim 2 saat kadar vaktim oluyor. Bende uzun bir zamandır bu vakti kitap okuyarak değerlendiriyorum.

Sizlerden ricam; Alper Canıgüz, Emrah Serbest, Selçuk Aydemir gibi yazarlara benzeyen yazarları veya bu yazarların yazdıklarına benzeyen kitapları önermeniz. Bu saydığım isimler biraz daha modern Türk Edebiyatına yakın isimler tabii ki çok dar bir filtrem bulunmuyor her türlü zamanın, tarihin yazarlarına ve kitaplarına açığım.
    Teşekkürler.

Tehlikeli Oyunlar'la başlayabilirsiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 742793 -- 25 Ocak 2016; 1:42:58 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: swashbucklerjr

Herkese merhabalar,
    genelde işe giderken ve eve dönerken kendime ayırabileceğim 2 saat kadar vaktim oluyor. Bende uzun bir zamandır bu vakti kitap okuyarak değerlendiriyorum.

Sizlerden ricam; Alper Canıgüz, Emrah Serbest, Selçuk Aydemir gibi yazarlara benzeyen yazarları veya bu yazarların yazdıklarına benzeyen kitapları önermeniz. Bu saydığım isimler biraz daha modern Türk Edebiyatına yakın isimler tabii ki çok dar bir filtrem bulunmuyor her türlü zamanın, tarihin yazarlarına ve kitaplarına açığım.
    Teşekkürler.

Barış Bıçakçı yı da düşünebilirsin.

Piç, Kinyas ve Kayra, Daha , Azil seni uzunca bir süre vaktini alacaktır :)

Daha Sonrasında da Ali Lidar 'ın "Tesirsiz Parçalar" adlı romanını sana tavsiye edebilirim.

Şimdiden sana iyi yolcuklar :)

http://www.eskimeyenkitaplar.com
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.