Arkadaşlar percy jackson ve olimposlular serisini bitirdim bunun gibi sürikleyici bir kitap önerebilirmisiniz (seri olması daha iyi olur)
O serinin devamı olarak 'Percy Jackson ve Olimpos Kahramanları' serisi var. Onu okudun mu ? Daha henüz tüm kitapları tamamlanmadı. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
quote:Orijinalden alıntı: Nyu72 O serinin devamı olarak 'Percy Jackson ve Olimpos Kahramanları' serisi var. Onu okudun mu ? Daha henüz tüm kitapları tamamlanmadı. listeye koydum teşekkürler
quote:Orijinalden alıntı: kraljoe31 Yüzüklerin efendisi şiddetle tavsiye ediyorum. Hocam biraz cahilce cevap vermiş olabilirim ama filmini izledikten sonra kitabını okumak çok sıkıcı geliyor insana en azından bana
Çıkarılan sahneler falan elbet oluyor ama ya filmini izleyeceksin yada kitabını okuyacaksın yoksa olmuyor.
quote:Orijinalden alıntı: KaptanCe quote:Orijinalden alıntı: kraljoe31 Yüzüklerin efendisi şiddetle tavsiye ediyorum. Hocam biraz cahilce cevap vermiş olabilirim ama filmini izledikten sonra kitabını okumak çok sıkıcı geliyor insana en azından bana önce seriyi okuyup çook sonra filmini izlemiş biri olarak söylüyorum film serinin yanında devede kulak
quote:Orijinalden alıntı: iso_deno_demiro Harry Potter serisi Harry Potter da olabilir bilhassa okuma alışkanlığını geliştirme konusunda harika bir seri