Şimdi Ara

kitap öneri yardım beyler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
234
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • beyler kaf serisi ve simetri serisini almayı düşünüyorum. sizce nasıldır? önerir misiniz ve başka önerilere de acigim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Dostum kaf efsane al dinle geç. Gerçekten faydalı ve çok makul bir fiyat yani özel ders almana gerek kalmaz. Al kaf 1 hemen başla 2 günde bir 1 konu bitir 24 günde hemen kaf 1 bitir hemen kaf2 ye geç. Ağustos da geo da çıkarıyorlar.
    Edit: Mezunum. Bu sene sınava girdim sadece kaf çözmüştüm oda Limit türev integrali yetiştiremedim yani hiç bilmiyordum geoda sıfırdı 27 netim vardı matematikden.
  • mat için karekök

türkçe için 300 soruda türkçe

• quote:

Orijinalden alıntı: abinmezun

Dostum kaf efsane al dinle geç. Gerçekten faydalı ve çok makul bir fiyat yani özel ders almana gerek kalmaz. Al kaf 1 hemen başla 2 günde bir 1 konu bitir 24 günde hemen kaf 1 bitir hemen kaf2 ye geç. Ağustos da geo da çıkarıyorlar.
    Edit: Mezunum. Bu sene sınava girdim sadece kaf çözmüştüm oda Limit türev integrali yetiştiremedim yani hiç bilmiyordum geoda sıfırdı 27 netim vardı matematikden.

Geometrinin ağustosta geleceğine emin miyiz?
  • David Belle kullanıcısına yanıt
    Dostum kesin bilgi behzat hoca ve barış hocanın instagram hesabından bakabilrisiniz hatta çözüm ortakları kendi öğrecilerini vermiş çözüyorlar bile. Fasikül Fasikül basıcaklarmış hatta ağustos ayının ilk haftası satışda dediler.
  • quote:

Dostum kesin bilgi behzat hoca ve barış hocanın instagram hesabından bakabilrisiniz hatta çözüm ortakları kendi öğrecilerini vermiş çözüyorlar bile. Fasikül Fasikül basıcaklarmış hatta ağustos ayının ilk haftası satışda dediler.

Baktım ama göremedim, hayırlısı diyelim güzel olur inş.
  • quote:

Şimdi gördüm, bilgi için eyvallah.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Çok açık soru lütfen yardım?
    10 yıl önce açıldı
    E-kitaplar Hakkında Yardım
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • abinmezun kullanıcısına yanıt
    dostum bende 2. seneme hazirlanacagim tm yim mat'dan 30 net yaptım temelim var gibi, geo netim 1 idi :D bana yararı dokunur yani değil mi? hedefim 45-50 net arası mst-geo da, ygs için de 25-30

• quote:

Orijinalden alıntı: a7xes

dostum bende 2. seneme hazirlanacagim tm yim mat'dan 30 net yaptım temelim var gibi, geo netim 1 idi :D bana yararı dokunur yani değil mi? hedefim 45-50 net arası mst-geo da, ygs için de 25-30

KESİNLİKLE bak zaten hayalkurun.com gir üyelik oluştur hemen YGS ilk 2 ders bedava gir bak nasıl işliyor sistem anlarsın bide intagramdan behzat rasuli yaz ordan da hocaya bak bir çok şeyi zaten ordan duyuruyor. Valla dostum ben bu sene tembellik ettim çok başka işlere kafa yordum ama ciddiye alıp adamın her dediğini yapan arkadaşlarım vardı çevremde biri 8k biri 2k biri 7k yaptı. Adam cidden iyi özel dersten farkı yok eksiği hiç yok fazlası var.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.