Şimdi Ara

Kitap Okurken Not Alamamak (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
2
Favori
1.235
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Alışkanlık değil bu hastalık aslında. Birçok insanda olan bir takıntı da diyebiliriz. Bence problem bu takıntıyı çözmek, takıntıya karşı koymak değil.



    Bende de var benzer takıntılar. Törpülemeye çalışıyorum kendimi. Ama profesyonel destek alsaydım belki daha hızlı çözerdim. Şimdilik %40 azaldı bu takıntım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Iphigeneia

    Benim gibisin sen de. Kitabı fazlaca açmayıp sırtında iz oluşturmamaya bile dikkat ediyorum. Çözüm olarak kitap boyutunda ufak sabit bir deftere yazıyorum beğendiğim kısımları. Rastgele kağıtlara yazınca gümbürtüde kaybolabiliyorlar.

    Hani kitabın sol kısmını eliyle tutup sağını arkasına katlayıp kullanlar var ya tam çıldırmalık hocam gördükçe bir fena oluyorum,kitaplarımın kapağında aslağa kırık izi olmaz benim
  • Ben de hiç kalem kullanmazdım kitap okurken ama son okuduğum bir kaç kitapta paranteze alıyorum. Ama bazen kendimi tutamayıp çok fazla yeri paranteze alıyorum. Acaba çok yeri paranteze almak mı iyidir yoksa az ve öz yeri mi? Bu konuda tecrübeliler ne düşünüyor?

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Kendimi gördüm yemin ederim.Kapaklara zarar gelmesin diye kaplattirmayi bile dusunmustum zamaninda



    Eger kitabin epub versiyonu varsa; not alacagim yeri ilk bi kagida yaziyorum sayfa numarasini. Sonra kitabi biraktigim zaman epubdan bulup isaretliyorum telefondan

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yazım çok kötü olduğundan not vb yazmıyorum kitaba.demin biraz yazdım resmen katliam gibi oldu.bende biraz temiz dursunculardanım.bana önemli gelen yerleri işaret kalemi ile çiziyorum.

    @TİM TİM kapak kıvırma işini bende istemeyerek yapıyorum.kitaba dalınca orası hooop dönüyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi montevo -- 8 Mayıs 2017; 17:52:36 >
  • ben begendiğim cümlelerin oldugu yerlere şu renkli ince stickerlardan yapıştırıyorum. üstüne not almak istersen onların daha kalın olanlarından bulabilirsin.
     Kitap Okurken Not Alamamak
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.