Şimdi Ara

Kitap okumayı sevmiyorum bana zor geliyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
1.247
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bir cümleyi hemen anlayamayabiliyorum dikkatim dağılıyor tekrar okumak zorunda kalıyorum. Zor odaklanıyorum ve çabuk sıkılıyorum. Bu sebeplerden dolayı hayatımda çok az kitap okudum.(ders kitapları hariç) Kütüphanemde okunmayı bekleyen bir sürü kitap var ama çoğunu okumadım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-00A01D70E -- 2 Mayıs 2020; 22:6:58 >

• Okuduktan sonra okumazsın.Okumadan okumamayı sevmemek hiç havalı değil
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zodion

Okuduktan sonra okumazsın.Okumadan okumamayı sevmemek hiç havalı değil
    Ne diyon bunuda anlamadım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-00A01D70E

Ne diyon bunuda anlamadım

Alıntıları Göster
    Herkes bunu söyler

Bak,mesela ben kendimi birazcık havalı hissedebilirim çünkü az biraz okudum galiba.Lakin çok fazla okumadığım için bunu bağıra bağıra her yerde söyleyemem,söylemem de.Çünkü iğrenç

Düşün köydeki mahmut emmi kitaplardan nefret ediyor,gavurların okuyacağı şeyler gibi görüp sobasında yakacak olarak kullanıyor.Ne hissederdin ?
  • quote:

Herkes bunu söyler

Bak,mesela ben kendimi birazcık havalı hissedebilirim çünkü az biraz okudum galiba.Lakin çok fazla okumadığım için bunu bağıra bağıra her yerde söyleyemem,söylemem de.Çünkü iğrenç

Düşün köydeki mahmut emmi kitaplardan nefret ediyor,gavurların okuyacağı şeyler gibi görüp sobasında yakacak olarak kullanıyor.Ne hissederdin ?

Alıntıları Göster
    Ben okusam da havalı hissedemem, okumasam hiç hissedemem. Durum moktan yani onu belirtmek için açtım konuyu

• quote:

Ben okusam da havalı hissedemem, okumasam hiç hissedemem. Durum moktan yani onu belirtmek için açtım konuyu

Alıntıları Göster
    Ne yapsan havalı hissederdin ?
  • quote:

Ne yapsan havalı hissederdin ?

Alıntıları Göster
    İnsanların bana baktığı zaman bende bir özellik görmeleri gerekir havalı hissetmem için. Yani bir yada daha fazla konuda başarılı olmalıyım. O konularda diğer insanlardan önde olmalıyım. Bilgili, kültürlü olmalıyım. Ama silik bi tipim asla öyle olamam zaten. Hayatta en sevdiğim şeyler duvara bakarak yatmak, pc oynamak, dizi-flm izlemek ve yemek yemektir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

İnsanların bana baktığı zaman bende bir özellik görmeleri gerekir havalı hissetmem için. Yani bir yada daha fazla konuda başarılı olmalıyım. O konularda diğer insanlardan önde olmalıyım. Bilgili, kültürlü olmalıyım. Ama silik bi tipim asla öyle olamam zaten. Hayatta en sevdiğim şeyler duvara bakarak yatmak, pc oynamak, dizi-flm izlemek ve yemek yemektir.

Alıntıları Göster
    Diğerlerinden önde olmak çok basit.Siyaset gerizekalılığını hayatından çıkar,öndesin.Aptal template mimlerini ve youtube commentary beyinsizliğini çıkar,öndesin.Memur kafalı olma,öndesin.Kısacası gerizekalılarla dolu ülkede taşa ota bürünsen bile onlardan öndesin

Mesela adam isterse tartostski filmlerini yalayıp duyacak kadar sinefil takılsın karizması x'i sevmek zorunda değilsin ama saygı duymak zorundasın kadardır.Yani daha basit ve küçük hayatını düzenleyememiş,farkında olmadan yaşayan aşağılık böceklerin hangi söylemlerine itibar gösterebiliriz ki ?

Yaptığı laf oyunlarıyla kendisini ilgileştirecek simülasyonlara bile kaptırtsa o sadece ilginç renklerle benezemiş aşağılık böceklerden bir tanesidir.İnsan üretme makinası amlarda her zaman benzerleri çıkacaktır

Ancak önde olanların önüne geçmek birçok erdem gerektirir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zodion -- 2 Mayıs 2020; 22:35:42 >

• quote:

Diğerlerinden önde olmak çok basit.Siyaset gerizekalılığını hayatından çıkar,öndesin.Aptal template mimlerini ve youtube commentary beyinsizliğini çıkar,öndesin.Memur kafalı olma,öndesin.Kısacası gerizekalılarla dolu ülkede taşa ota bürünsen bile onlardan öndesin

Mesela adam isterse tartostski filmlerini yalayıp duyacak kadar sinefil takılsın karizması x'i sevmek zorunda değilsin ama saygı duymak zorundasın kadardır.Yani daha basit ve küçük hayatını düzenleyememiş,farkında olmadan yaşayan aşağılık böceklerin hangi söylemlerine itibar gösterebiliriz ki ?

Yaptığı laf oyunlarıyla kendisini ilgileştirecek simülasyonlara bile kaptırtsa o sadece ilginç renklerle benezemiş aşağılık böceklerden bir tanesidir.İnsan üretme makinası amlarda her zaman benzerleri çıkacaktır

Ancak önde olanların önüne geçmek birçok erdem gerektirir

Alıntıları Göster
    Düşününce mantıklı gelmiyor değil bu yorum. Ama direk bu yoruma katılıyorum demek istemiyorum çünkü o zaman kendi fikirleri olmayan bir aptalmışım gibi hissederim. Kendi düşüncelerimi kendi bilgi birikimimle oluşturmalıyım ama bilgi biriktiremeyecek kadar isteksizim yani asıl problem bu.

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-674C86621

Bu mesaj silindi.
    Nasıl vakit geçiyor peki
  • Araştırma inceleme,kişisel gelişim tarzı kitaplara bak sarar belki
  • quote:

Düşününce mantıklı gelmiyor değil bu yorum. Ama direk bu yoruma katılıyorum demek istemiyorum çünkü o zaman kendi fikirleri olmayan bir aptalmışım gibi hissederim. Kendi düşüncelerimi kendi bilgi birikimimle oluşturmalıyım ama bilgi biriktiremeyecek kadar isteksizim yani asıl problem bu.

Alıntıları Göster
    Doğru söylüyorsun daha doğrusu doğru yerlere açılabilecek yolun başlangıcına girmiş olabilirsin.Buradan bir takım kazanımları zaten bünyede topladığını anladım.Ve kendini bir halt zanneden konu dışı müptelalarının çoğu kazanımlardan mahrum.Örneğin sürekli ağlayarak can sıkma ve böylece anlattığı şeyin ironisi haline gelme,gururlu salaklığın verdiği halle laf soktuğunu zannetmek aka mahalle karılığı,nezaketi saygıyı yanlış yerde aramak gibi

• İlgi duyduğun konuda kitap okumak bir çözüm olabilir.Odak sorunu herkeste oluyor.Kitaba başlamadan motive olmak lazım.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • okuma ozaman ve boş yapma

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-39A3D5E9A -- 2 Mayıs 2020; 23:26:10 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim de kulak tansiyonum var hemen baş ağrısı mide bulantısı falan olmaya başlıyor kafamı biraz yorsam bile. Özellikle kitap okurken çok fena baş ağrısı yapıyor o kadar istememe rağmen okuyamıyorum.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.