Şimdi Ara

Kitap Okumaya Küsen Birine Tavsiye

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
1
Favori
1.166
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Selam arkadaşlar, eskiden sürekli kitap okuyan bir birey olarak, bir gün ismini vermek istemediğim bir adamının "İnternette her şeyi bulabildiğim için, kitap okumayı zaman kaybı olarak görüyorum." lafını sebepsiz yere kendime örnek aldım ve o günden sonra, kitap okumak yerine paso internette gezmeye başladım. Arada ilgimi çektiğini düşünüp, okumaya çalıştığım kitaplar oldu ama sıkıldığım için yarım bıraktım.

Böyle bir durum için, beni yeniden motive edecek tavsiyelerinizi bekliyorum. Bestseller okumam. Favori yazarlarım; Hemingway, Poe, Bukowski, Ambjörnsen, Dahl idi. Arada kitaplarından bazı bölümleri açar okurum, yada netten aratırım ordan okurum ama bir kitap etmiyor tabii.

Belirttiğim yazarlar dışında Sir Arthur Conan Doyle, Jules Verne, Jose Mauro de Vasconcelos, Sabahattin Ali, Orhan Kemal, Yaşar Kemal, Aziz Nesin, Jack London, John Steinbeck in de tüm kitaplarını okumuşumdur, lütfen bunlardan önermeyin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi arbforce1 -- 15 Kasım 2014; 22:06:10 >

• Kürk Mantolu Madonna > Aşk
    Bozkurtlar > Tarihi, Savaş
    Satranç > Hikaye
    Ekmek Arası > Otobiyografik.
    Bin Muhteşem Güneş
    Robert Langdon Serisi > Macera, Gerilim, Gizem.ü

Bunlar sevdirir bence.
  • Bana Sherlock Holmes kazandırdı kitap okuma isteğini
  • Tanrı'nın unutulan çocukları
    Dijital Kale
    Da Vinci Şifresi
    Buz ve ateşin şarkısı..Ben son kitabı günde 200-250 sayfa okuyabiliyordum,gerçekten sürükleyici bir kitaptı ve aynı şekilde Da Vinci Şifresi de hareketli bir kitaptır.
    Bir kitabı ülkücülerin el kitabı diyerek küçümsemeye çalışmak büyük bir talihsizlik.Burada istediğiniz türleri belirtmediniz bu yüzden herkes kendine göre kitap öneriyor.Bunlar sadece öneri yoksa kimse size zorla oku demiyor.Bu yüzden kırıcı olmaya sebep yok en azından kitap bölümünde böyle yorumların olmaması gerekiyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: incir reçelşi

Tanrı'nın unutulan çocukları
    Dijital Kale
    Da Vinci Şifresi
    Buz ve ateşin şarkısı..Ben son kitabı günde 200-250 sayfa okuyabiliyordum,gerçekten sürükleyici bir kitaptı ve aynı şekilde Da Vinci Şifresi de hareketli bir kitaptır.
    Bir kitabı ülkücülerin el kitabı diyerek küçümsemeye çalışmak büyük bir talihsizlik.Burada istediğiniz türleri belirtmediniz bu yüzden herkes kendine göre kitap öneriyor.Bunlar sadece öneri yoksa kimse size zorla oku demiyor.Bu yüzden kırıcı olmaya sebep yok en azından kitap bölümünde böyle yorumların olmaması gerekiyor.

Hocam bestseller okumak istemediğimi iki mesajdır belirtiyorum, hala paso bestseller öneriyorsunuz.

Önce Atsız soyadını, sonra da hala Göktürk İmparatorluğu hayranlığını görünce ne alaka benim duruma diye sinirlendim. Ülkücülük ideolojisiyle ilgili kitap önermek nasıl bi mantığın ürünü ya benim durumuma?
    Favori yazarları bilen de sevdiğim türleri çıkarır diye yazmaya gerek duymadım.

• Selamlar , bende de benzer bir durum var.. Yani kitap okumaktan soğuma.. Bu yuzden cevapları takip ediyorum bu konudaki..

Kitap tavsiyesinden ziyade ; Neden kitap okumalıyım , ne amaçla kitap okuyorsunuz , ne gibi kazanımlar ediniyorsunuz , bu kazanımlar sizde hangi duyguları uyandırıyor vb türden cevapları merak ediyorum aslında...
  • Herman Hesse, Narzis ve Goldmund.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • taurusshine T kullanıcısına yanıt
    hayatımda gerçekleştiremeyeceğim şeyleri sınırlı dakkikalarda da olsa yapmama imkan tanıyor kitap okumak
  • quote:

Orijinalden alıntı: KillForYou!

Herman Hesse, Narzis ve Goldmund.

Bozkırkurdu yarım bıraktığım kitaplardan biri maalesef, arka kapağında yazılanlar önerdiğinize göre bana çok daha ilgi çekici gelmişti ama hiç sarmadı diyebilirim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Mr Xzibit

http://www.idefix.com/kitap/kendini-begenmis-kuzu-leyla-kiyafet/tanim.asp?sid=EWB5PZ9RUB2BMOG2GVQS

http://www.kaknus.com.tr/new/index.php?q=tr/node/851

öncelikli ihtiyacın bu tarz kitaplar bence

İlk olarak bunu okumalı.

• Cevap yazmayın gider

• Kitap Adı: Sağlıklı Yaşa Kariyerin Olsun
    Yazar: Fırat Çakır
    Mesleği: Sağlıklı Yaşam Koçu/Beden Bilgesi
    Yayınevi: Yediveren
    Kapak Önsözü: İnsanlar doğarlar, Yaşarlar ve ölürler. Kimileri hiç doğmamış gibi yaşar, Kimileri hiç ölmeyecek gibi.

Önsöz

1971 yılında İstanbul'da doğan yazar emeklemeye başlayınca spor hayatı da başlamış oldu. Sonrasında futbol, basketbol, atletizm ve masa tenisi sporlarıyla ilgilendi. Kung-fu ve Tayland boksu hocası olduktan sonra 1988 yılında Fitness sporuna başladı. IFBB'den antrenörlük belgesini de alarak yıllarca kendi spor merkezlerini işletti. Kişisel gelişime olan merakı ile başlayan macera, Life Coach ve NLP Master Trainer olmasını sağladı. Sonrasında Professional Health Life Coach Trainer oldu. Birbirinde değerli beş adet kitap yazdı. Ülkemizde birçok okul, kurum ve kuruluşta kişisel gelişim ve sağlıklı yaşam üzerine eğitim ve seminerler verdi. Yıllardırçeşitli gazete ve dergilerde yazmakta olan yazar aynı zamanda 1000'in üzerinde televizyon programı yapmış ve konuk olmuştur. Şu an halen kitapla aynı ismi taşıyan "Sağlıklı Yaşa Kariyerin Olsun" isimli televizyon programını hazırlayıp sunmaktadır.

• Agatha Christie - Hercule Poirot serisi.

• quote:

Orijinalden alıntı: yunus626emre

Agatha Christie - Hercule Poirot serisi.

https://www.youtube.com/watch?v=gl8uh-fGdKQ
  • İrvin D. Yalom okudunuz mu hiç?
  • SUDOKU
  •  Kitap Okumaya Küsen Birine Tavsiye

İkisi de aynı kitap

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi arda4 -- 23 Kasım 2014; 12:07:04 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: arda4

İkisi de aynı kitap

Güzele benziyor ama baskısı tükenmiş, Ankarada nereden bulurum?
  • quote:

Orijinalden alıntı: arbforce1

Selam arkadaşlar, eskiden sürekli kitap okuyan bir birey olarak, bir gün ismini vermek istemediğim bir iş adamının "İnternette her şeyi bulabildiğim için, kitap okumayı zaman kaybı olarak görüyorum." lafını sebepsiz yere kendime örnek aldım ve o günden sonra, kitap okumak yerine paso internette gezmeye başladım. Arada ilgimi çektiğini düşünüp, okumaya çalıştığım kitaplar oldu ama sıkıldığım için yarım bıraktım.

Böyle bir durum için, beni yeniden motive edecek tavsiyelerinizi bekliyorum. Bestseller okumam. Favori yazarlarım; Hemingway, Poe, Bukowski, Ambjörnsen, Dahl idi. Arada kitaplarından bazı bölümleri açar okurum, yada netten aratırım ordan okurum ama bir kitap etmiyor tabii.

Belirttiğim yazarlar dışında Sir Arthur Conan Doyle, Jules Verne, Jose Mauro de Vasconcelos, Sabahattin Ali, Orhan Kemal, Yaşar Kemal, Aziz Nesin, Jack London, John Steinbeck in de tüm kitaplarını okumuşumdur, lütfen bunlardan önermeyin.

Kitaplığıma baktığımda besteller olmayan ama önerebileceğim Stephen King 22/11/63 ve Kubbenin Altında kitapları,
    Glenn Meade Kar Kurdu Buz kapanı Şeytanın Müridi kitapları
    Metro 2033
    Markus Zusak Hiç
    Montaige denemeler umarım ilgini çeken bir şeyler vardır arada

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.