Şimdi Ara

KİTAP OKUMAK İSTİYORUM YARDIM.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
133
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar kitap okumak istiyorum fakat en son kitabı ilkokulda okudum ve kitaplar hakkında bilgim yok (çok pişmanım ) . Kişisel gelişim kitapları okumak istiyorum önceki konulara baktığımda aradığım cevabı bulamadım hangi kişisel gelişim kitabı ile başlamam gerekir.Tecrübeli arkadaşlar cevap verirse sevinirim.

• Ben de en son kitabı ilk okulda okumuştum. Bırak 100 sayfalık kitapları 10 sayfayı okumaya üşenir sıkılırdım. Ama sonra bir kitap fark ettim, ilgilendiğim bir konu hakkındaydı ve 600 sayfaydı. 1 haftada bitirdim. Yani ilgini çeken bir kitap buldun mu elinden düşürmezsin.
  • Kitap okumaya baslayacaksan hocam ilk başta biraz fantastik olay hikayesi kitapları oku sonra diğer tarzlara geç. Nacizane tavsiyemdir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Harry potter, alacakaranlikla basla kanka yoksa kitap okuman cok kisa surer

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dostum kitap okumaya devam ediyor musun eğer ediyorsan ne gibi yararını görüyorsun ?
  • Afrika sucugu kullanıcısına yanıt
    O tarz kitaplar nedese hiç ilgimi çekmiyor başka önerebileceğin kitap varmı ?
  • LesAnders kullanıcısına yanıt
    Dostum kitap ismi önerebilir misin ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İngilizce için kitap tavsiyesi
    7 yıl önce açıldı
    Tarih Kitabı Tavsiyesi İstiyorum
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: MMAFİGHTER1

O tarz kitaplar nedese hiç ilgimi çekmiyor başka önerebileceğin kitap varmı ?

Kisisel gelisim kitabi okumadim uzun zamandir ve fazla okumam en son 1 yil once elime gecmisti okumustum ismini hatirlamiyorum.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • MMAFİGHTER1 kullanıcısına yanıt
    Maalesef bilgisayar varken kitaplara yönelemiyorum. Ama sürekli kitap okumak insanın kelime dağarcığını, akıcı okuyabilmesini, daha iyi kelimeler kurabilmesini sağlıyor bunlar kesin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-63DBB8E76 -- 12 Nisan 2016; 0:22:08 >
  • MMAFİGHTER1 kullanıcısına yanıt
    Ben gölgelerin efendisi serisiyle okuma alışkanlığı kazanmistim 3 sene önce. 12 kitabı var su gibi aktı gitti , başlangıç için onerebilirim ama bunu bizim soylememizle yaparsan pek verimli olmaz gibi.

Bulacaksın sevdiğin şeyleri sonra gerisi geliyor zaten

• Fantastik kurgu desen her türlü yardımcı olayım ama kişisel gelişim kitapları tür olarak benim en uyuz olduğum kitap türleri. O sebepten bir şey demesem daha iyi.
  • sade romanlar oku , fantastik kurguda olabilir oradan klasiklere geçersin sonrası kendine göre gelişir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Afrika sucugu

Harry potter, alacakaranlikla basla kanka yoksa kitap okuman cok kisa surer

alacakaranlıkdan sonrasını okumadım

• Sevdigim kiz kitap okumayı seviyo bende kiza yuruyebilmek icin kitap okumaya basladim ama 68. Sayfayi gecemiyorum eski turk sairlerinden yazarımız ben bu kitabi nasil bitiririm bide bana yardim edin dostlar

• 2 haftada bir kitap bitirmeye gayret ederim. Insanı çok geliştiriyor.

Hem, okumayan adama kızlar bakmıyor bilginiz olsun :D

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ahmet şerif izgören oku. Şu hortumlu fil yaz google a çıkar. Onu oku bi sonra o adamın kitaplarına hasta olursun

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben ne okursan sıkıyor beyler konuyu açan arkadaş gibi en son okumadım ama küçüklüğümden beri babam her yaz kitap okumaya zorladı aralarında sevdiğimde vardı ama şuan okuyamıyorum max 10 sayfa bi oturuşta

• Kişisel gelisim kitaplari ticari kaygilarla yazilmis edebilikten uzak aptal saptal kitaplardır.OKUMAYIN.

• Benim bilincli olarak aldigim ilk kitap ucubeler sirkiydi. Günde 100 150 sayfa okuduğum oluyordu. Bir de ozamanlar fantastik olaylara ilgim fazlaydı. Yaşını bilmiyorum ama
    dediğim kitabı okuyabilirsin. Eğer bu tarz olaylara ilgin yoksa "olasılıksız" ve "telepati"yi öneririm. Bunlarda hızlı okunan kitaplardır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Runato -- 12 Nisan 2016; 9:59:40 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.