Şimdi Ara

kitap okumak için tablet önerisi(pdf...)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.133
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Tablet konusunda tecrübem yok bir kaç ürün kurcaladım o kadar.Pdf formatlı içerikleri okumak istiyorum.ebook reader tarzı ürünleride inceledim fiyat konusunda fazla bütçe ayıramıyacağımdan amazon kindle düşünmüyorum.(uygun bulursanız link atın).tercihen android tabanlı şu ürün tarzında ekranı uzun süre kitap okumak için göz yormuyacak bir tablet arıyorum.kısaca öncülüm kitap okumak.sitedeki bir çok ürünü inceledim çoğu oyun ağırlıklı incelemeler içeriyor.tavsiyelerinizi bekliyorum.
    http://www.hepsiburada.com/liste/reeder-a8-8gb-8-ips-siyah-tablet/productDetails.aspx?productId=bd600321&categoryId=3008012#Gorseller

• Bu işin kaliteli panel ve büyük ekran olmazsa olmazı. Lakin her ikisi de bütçeyi zorlayan detaylar...

300 TL ile alacağınız cihazdan memnun kalmazsınız.
  • Hocam sadece kitap okumak için düşünüyorsan ekran boyutlarına dikkat et ve e-ink ekran teknolojisi kullanan cihazlara yönel. Tabletler her halükarda göz yorar ben sony'nin ilk modellerinden birini kullanıyorum pek fazla ekstra özelliği yok ama yeni model kindle veya reeder'larda altını çizme not alma internet vb özellikler mevcut. Ayrıca ikinci el cihazda alabilirsin. Aldıktan sonra göreceksin ki basit bir teknoloji o yüzden gidip yenisine o kadar çok para vermek akılcı değil... Yine sorunuz olursa yazın yardımcı olmaya çalışayım... İyi bayramlar...
  • quote:

Orijinalden alıntı: osmanli1299

Hocam sadece kitap okumak için düşünüyorsan ekran boyutlarına dikkat et ve e-ink ekran teknolojisi kullanan cihazlara yönel. Tabletler her halükarda göz yorar ben sony'nin ilk modellerinden birini kullanıyorum pek fazla ekstra özelliği yok ama yeni model kindle veya reeder'larda altını çizme not alma internet vb özellikler mevcut. Ayrıca ikinci el cihazda alabilirsin. Aldıktan sonra göreceksin ki basit bir teknoloji o yüzden gidip yenisine o kadar çok para vermek akılcı değil... Yine sorunuz olursa yazın yardımcı olmaya çalışayım... İyi bayramlar...

http://www.vatanbilgisayar.com/tabletler/asus-me173x-1a036a-me173x-mt8125-12ghz-1gb-ram-16gbdisk-7--memopad-android-42/productdetails.aspx?I_ID=68440
    şu ürünü düşünmeye başladım.aslında ilk çıkışım kindle türü bir araçtı ama uygun fiyata bulamadım.renksiz butonlu ereader'larda baya geride kaldı bu alettin şarz süreside iyi.kötü tabletler kategorisinide girmiyormuş.açıkcası günde 2 saat gecede 2 saat okuma yapacağım ışık ayarını dengelersem bu üründe sorun çıkacağını düşünmüyorum.ilginiz için tşkler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deadmanku -- 16 Ekim 2013; 21:49:21 >

• quote:

Orijinalden alıntı: deadmanku

quote:

Orijinalden alıntı: osmanli1299

Hocam sadece kitap okumak için düşünüyorsan ekran boyutlarına dikkat et ve e-ink ekran teknolojisi kullanan cihazlara yönel. Tabletler her halükarda göz yorar ben sony'nin ilk modellerinden birini kullanıyorum pek fazla ekstra özelliği yok ama yeni model kindle veya reeder'larda altını çizme not alma internet vb özellikler mevcut. Ayrıca ikinci el cihazda alabilirsin. Aldıktan sonra göreceksin ki basit bir teknoloji o yüzden gidip yenisine o kadar çok para vermek akılcı değil... Yine sorunuz olursa yazın yardımcı olmaya çalışayım... İyi bayramlar...

http://www.vatanbilgisayar.com/tabletler/asus-me173x-1a036a-me173x-mt8125-12ghz-1gb-ram-16gbdisk-7--memopad-android-42/productdetails.aspx?I_ID=68440
    şu ürünü düşünmeye başladım.aslında ilk çıkışım kindle türü bir araçtı ama uygun fiyata bulamadım.renksiz butonlu ereader'larda baya geride kaldı bu alettin şarz süreside iyi.kötü tabletler kategorisinide girmiyormuş.açıkcası günde 2 saat gecede 2 saat okuma yapacağım ışık ayarını dengelersem bu üründe sorun çıkacağını düşünmüyorum.ilginiz için tşkler.

E-book yalnız kitap için iyi ama müzik dışında ek bir özelliği olmuyor hepsi bir arada olması bakımından düşünürsek doğru bir seçim olmuş her işinizi görebilecek kaliteli bir cihaz tercih etmişsiniz. Hayırlı olsun.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    MATLAB İçin Kitap Tavsiyesi
    16 yıl önce açıldı
    İngilizce için kitap tavsiyesi
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.