Bildirim
Kitap Okuma Tableti Alıcam
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Amazon Kindle bahsettigin tablet.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: HeLLoRd_85
Amazon Kindle bahsettigin tablet.
Kardeş biraz inceledimde, istediğim kitapları rahatça bulabilirmiyim acaba o aklıma takıldı. Türkçe okurumda kitap sıkıntısı çekermiyim ? -
Yok aga klasik yontem en iyi ben su tabletlere baka baka gozu bozdum gozluk aldim
Ben okuduğum kitapları koleksiyon yaptığım için almazdım heralde kitabın yerini tutmaz bence.
quote:
Orijinalden alıntı: Albert Camus
E-kitap sıkıntısı çekersin, sadece popüler kitapları okuyabilirsin.
O zaman vaz geçtim bile popüler kitapları geçtim Polisiye ve bilim tarzından başka kitap okumam. -
E-Kitap bulmaniz zordur özellikle Türkçe kitaplar.
quote:
Orijinalden alıntı: ITALIAN CAR'S
Otobüste falan görüyorum parlak olmayan bi ekranı var aynı kitap sayfası gibi tablet üzerinden okuyolar galiba E-book diyolar ama tam bilmiyorum. İnternetten indirip direk okuyabileceğim bi cihaz arıyorum kullanan bilen varsa ucuz yollu bi model varmıdır.
gürkangençten alıntı
Malum geceleri hava erken kararıyor 16:00 dedin mi ben çadırın içindeyim. Erken uyudummu erken kalkıyorum. Geç uyudun mu bu sefer bilgisayardı telefondu falan onlarında pilleri dayanmıyor. Uyku tulumunun içinde dön babam dön. Hah işte buna son vermek için 30 gün pili dayanan birde Kindle PaperWhite olayına girdim. Yolculuk sırasında da sevdiğim yazarları okumaya devam : ) -
quote:
Orijinalden alıntı: ITALIAN CAR'S
quote:
Orijinalden alıntı: Albert Camus
E-kitap sıkıntısı çekersin, sadece popüler kitapları okuyabilirsin.
O zaman vaz geçtim bile popüler kitapları geçtim Polisiye ve bilim tarzından başka kitap okumam.
Eğer dil biliyorsanız asla ama asla çekmezsiniz kitap sıkıntısını. Polisiye ve bilim kitaplarından çevrilenleri bulmak zor değil. -
e-kitap okuyucusu denen şey saçmalıktan fazlası değil, özentiliğin alemi yok al eline kitabı rahat rahat oku
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
pm attım içerisinde birçok e-kitap bulunduran bi site. Bana da forumdan bi arkadaş atmıştı kitap okuma alışkanlığım yok ama zaman zaman işe yarıyor -
ebook alacağına normal tablet al onda da okunuyor -
quote:
Orijinalden alıntı: mX-L4S3R
pm attım içerisinde birçok e-kitap bulunduran bi site. Bana da forumdan bi arkadaş atmıştı kitap okuma alışkanlığım yok ama zaman zaman işe yarıyor
pm
ben de e-kitap okumayı severim
quote:
Orijinalden alıntı: Illuminn
e-kitap okuyucusu denen şey saçmalıktan fazlası değil, özentiliğin alemi yok al eline kitabı rahat rahat oku
Günümüz kitapları şartlar gereği pahalı olunca ve benim gibi dil öğrencileri ingilizce roman bulmakta sıkıntı çekince çokta işe yarıyor e-book. Saçmalık değil kısacası. İngilizce roman okuyup yada çalışmak istersen e-book iyidir. Hem kendini geliştirirsin. -
parmak sayfaya değmeden,burun yeni kitap kokusunu çekmeden kitap okunmaz. -
bence alma kardeş bi arkadaş da vardı aldığıma pişmanım dedi git normal bir taplet al bime gelmiş 150 tl onlada kitap okunuyor gayet iyi -
quote:
Orijinalden alıntı: HeLLoRd_85
E-Kitap bulmaniz zordur özellikle Türkçe kitaplar.
Türkçe e-book bulunması zor olunabilir ama diğer diller, özellikle İngilizce için bu doğru değil.Edebi eserlerin bir çoğu artık dijital ortama aktarılmış durumda ve baya maliyetli olan akademik eserlerin e-book halini bulmak çok kolay.Ayrıca e-book okuyucuları da gayet kullanışlı.
Örnek olarak telif hakkı olmayan kitapları içeren iki site veriyorum ;
http://www.gutenberg.org/
http://archive.org/details/texts
-
quote:
Orijinalden alıntı: fenerliso
ebook alacağına normal tablet al onda da okunuyor
Hocam normal tablette yapacağım başka bişey yok sadece kitap okumak işine yarayacağından E-book düşünüyorum oyun oynamam bişey yapmam mobilden bile internet için tek yaptığım olay foruma girmek. -
@Italıan Car's
Hocam ben Amazon Kindle Touch aldım çok memnunum, normal tablet e-book okumak için tasarlanmış değildir göz yorar, ekranı parlar, şarjı çok çabuk biter vb. e-book okuyucularında e-ink özelliği vardır göz yormaz, ayrıca birçok yardımcı özelliğe sahiptir, oldukça zevk alırsın kitap okumaktan.Kindle'da Wi-Fi özelliği de var, nete girebilirsin.
Şunu bir izle istersen : http://www.youtube.com/watch?v=WAWDI_qajw4
Ekstra olarak (İngilizce anlatımlı): http://www.youtube.com/watch?v=DuOvcA7tFs8
-
Gittigidiyor'dan 310 tl civarı almıştım.Ancak herhangi bir güven probleminiz varsa cihazı İstanbul Bilişim tarzı kurumsal bir şirketten alabilirsiniz.
Benzer içerikler
- kazanma ihtimali en yüksek şans oyunu hangisidir
- evde lehim nasıl yapılır
- geğirmek istiyorum geğiremiyorum
- köprü diş yutulursa ne olur
- sabun kepek yapar mı
- izafiyet teorisi nedir
- sodyum iyon batarya
- discord açıldı mı
- prompt mühendisliği nedir
- penis nakli
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X