Şimdi Ara

Kitap okuma bağımlısı oldum.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
828
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet beyler başlık açık ve net. Yarın bir sınavım var fakat ben kitap okuyorum. 1 saat oldu okuyalı fakat yine durduramıyorum kendimi.

• 1 saat kitap okumuş kendini bağımlı sanıyor,
  • Sınav zamanları kitap okumak bile tatlı gelir. Merak etme sınavlar bitince bütün bağımlılığın geçecek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jigs4w

Sınav zamanları kitap okumak bile tatlı gelir. Merak etme sınavlar bitince bütün bağımlılığın geçecek.

• quote:

Orijinalden alıntı: Robinson_Crusoe

1 saat kitap okumuş kendini bağımlı sanıyor,

Hayır hocam yanlış anlaşılmış. 2 saatte okudum kitap fakat şu an kalkıp sınava çalışmam gerekiyor ancak ben bu gidişle 11-12ye kadar kitap okuyacağım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Gerçi oda bi marifet ben 3 yıldır kitap okumuyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: lil wayne22

quote:

Hayır hocam yanlış anlaşılmış. 2 saatte okudum kitap fakat şu an kalkıp sınava çalışmam gerekiyor ancak ben bu gidişle 11-12ye kadar kitap okuyacağım.

Ve sınavdan 1-2 civarı bir not alacaksın. Sonra da lanet olsun kitaplara deyip bilgisayarın başına geçip oyun oynayacaksın. Yani genelde bende öyle oluyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Kitap çok sürükleyiciyse o bende de oluyor. Böyle heyecanın düştüğü bir sayfada okumayı kes ve sınavına çalış.
  • quote:

en azından cümle sonuna virgül koymuyor

Ayrıca o bagımlılık bi ara bende de vardı.. Aksam olsada kitabımı alayıp uyusam diyordum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hybrid Theory*

Kitap çok sürükleyiciyse o bende de oluyor. Böyle heyecanın düştüğü bir sayfada okumayı kes ve sınavına çalış.

CERRAH (Tess Gerritsen). Bu kitap gerçekten çok güzel yani cinayet kitabı fakat çok sürükleyici. Heyecan hiç bitmiyor sanki ama dediğiniz heyecanın düştüğü yerde kalkayım.

• Evet beyler dediğim gibi oldu. Ders çalışamadım, az önce bıraktım kitabı. Şimdide yatıyorum. Lanet olsun yaaa :( Iyi geceler herkese...

• quote:

Orijinalden alıntı: the psikopat

quote:

Orijinalden alıntı: Jigs4w

Sınav zamanları kitap okumak bile tatlı gelir. Merak etme sınavlar bitince bütün bağımlılığın geçecek.

• Okumak kavrama kabiliyetini,zekayı geliştirir ne bulursan oku,okuyabildiğin kadar oku.
  • quote:

quote:

Kitap çok sürükleyiciyse o bende de oluyor. Böyle heyecanın düştüğü bir sayfada okumayı kes ve sınavına çalış.

CERRAH (Tess Gerritsen). Bu kitap gerçekten çok güzel yani cinayet kitabı fakat çok sürükleyici. Heyecan hiç bitmiyor sanki ama dediğiniz heyecanın düştüğü yerde kalkayım.

ikiz bedenleri okumustum cok güzeldi cerrah ve onun devamı olan cırak var bulursam okuyacagım bende
  • quote:

Evet beyler dediğim gibi oldu. Ders çalışamadım, az önce bıraktım kitabı. Şimdide yatıyorum. Lanet olsun yaaa :( Iyi geceler herkese...

Açıklandı mı sınav ? Kitaptan soru çıkmış mıydı ? Ve hala kitap okuyasın geliyor mu ?
  • quote:

quote:

Oo müthiş bir kitap o bende okumuştum. Benim de sınavım olsaydı bende çalışmam onu okurdum dostum

• @Jigs4w; Hiç sorma hocam. İlk yazılılardan 5-6 tane zayıfım var :) Kitabı okumadığıma pişman değilim tabikide. Çünkü normalde de o kadar zayıfım oluyordu :D

@Nyu72; Çok sürükleyici, bir an önce bitirmek istedim :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.