Şimdi Ara

Kitap nasıl muhafaza edilmeli ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
1
Favori
1.750
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar merhaba koli koli kitaplarim var suan ki sartlarda hepsini acip dizecek yerim hiç yok mecbur koli de bekliyorlar acaba kolide durmasinin bi sakıncası var midir ? Varsa nasil muhafaza edebilirim?

• sorun olmaz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • calıskan2144 C kullanıcısına yanıt
    kitaplığın varsa dizmen iyi olur.yad auğraşacak vaktin yoksa kitaplarını bağışla.evi taşırken küçük bi koli kitabım vardı.halama versem yakacak,ne bulursa yakıyor kadın, babmda atmanın peşinde.içleirnden önemli bir iki taneisni seçip gerisini attık.içim gitti ama .
  • Allah seni inandırsın bende aynısını sormak için gelmiştim. benim kitaplarda yer olmadıgı için bazada duruyorlar küflenir mi, soğuktan etkilenir mi diye düşünüp duruyorum.

• montevo kullanıcısına yanıt
    Kardeşim bu kıtapların hepsi roman. Kendime küçük çaplı kutuphane kurmak istediğimden atmıyorum veremiyorum kımseye. Keşke kitaplığım olsa da dizsem ama ktaplığa da sığmaz. Bekleyecekler artık napım.
  • Kardeşim benim bazı duyumlarıma göre belli aralıklarla havalandırılması gerekiyormuş yoksa sararıyor dediler ne kadar doğru bilemiyorum ama yine yapabileceğimizin en iyisi arada bir kutuyu açıp kitapları havalandırmak herhalde
  • anladım kardeşim dedigin gibi en azından arada bir havalanırmakta yarar var.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Turuncu öz nasıl elde ediliyor
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
    Selamlar..

Bildiğin buzdolabı poşeti varya, ona geçir kitapları. Ağızlarını bantlayabilirsin. Benim yüze yakın kitabım yer olmadığından buzdolabı poşetinde, bir kolinin içinde bekliyor.. Sende böyle yapabilirsin, uygun boyutlarda olanlardan alacaksın birde bant..
  • quote:

Orijinalden alıntı: XpressMusic34

Selamlar..

Bildiğin buzdolabı poşeti varya, ona geçir kitapları. Ağızlarını bantlayabilirsin. Benim yüze yakın kitabım yer olmadığından buzdolabı poşetinde, bir kolinin içinde bekliyor.. Sende böyle yapabilirsin, uygun boyutlarda olanlardan alacaksın birde bant..

peki yapmayınca kitaplar ne gibi sıkıntıya giriyor ?
  • Eğer sürekli sıcak yerde kalırsa kağıtları kemiren bir böcek ortaya çıkıyormuş diye biliyorum.
    Kağıt seven bir bakteri, böcek, adı herneyse o türüyor ve kitapları kemiriyor. Bahsettiğim yöntemi uygulayabilirsin, kesin çözüm değil ama idare ediyor en azından.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hümiyettin

Eğer sürekli sıcak yerde kalırsa kağıtları kemiren bir böcek ortaya çıkıyormuş diye biliyorum.

Hadi ya çok sıkıntı o zaman yine sürekli havalandırmamız lazım gün boyu açık kalması lazım arada bir. teşekkür ederim saolun
  • quote:

Orijinalden alıntı: XpressMusic34

Kağıt seven bir bakteri, böcek, adı herneyse o türüyor ve kitapları kemiriyor. Bahsettiğim yöntemi uygulayabilirsin, kesin çözüm değil ama idare ediyor en azından.

haklısın napalım öyle yapacaz artık
  • quote:

Orijinalden alıntı: calıskan2144

quote:

Orijinalden alıntı: Hümiyettin

Eğer sürekli sıcak yerde kalırsa kağıtları kemiren bir böcek ortaya çıkıyormuş diye biliyorum.

Hadi ya çok sıkıntı o zaman yine sürekli havalandırmamız lazım gün boyu açık kalması lazım arada bir. teşekkür ederim saolun

Evet, hiç başıma gelmedi ve inşallah tecrübe ile öğrenmem. Rica ederim, önemli değil.
  • kitap tuzlu suda bekletilmelidir şahsi fikrim budur

<3 kürk manto cok iyi kitap yawww:d
  • Romanlar için bu kadar endişelenmeye değmez, sadece kaynak kitaplara özen gösteririm, roman ise koy bir yere, yeri farketmez

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • asau kullanıcısına yanıt
    Benim için öyle değil önemli kitaplar. Hemde çok
  • asau kullanıcısına yanıt
    Benim için öyle değil önemli kitaplar. Hemde çok
  • Nem ve koku olmayan bir yerde ise sıkıntı olmayacaktır. Benim için çok değerli olduklarındna camlı kitaplık alıp saklamayı düşünüyorum.
  • klotz K kullanıcısına yanıt
    Benim için de çok önemli olduğundan korkuyorum başına bişe gelir diye. Güzel fikir inş. yaparsın kardeşim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.