Şimdi Ara

Kitap ihtiyacı (kitap vercem seneye)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
121
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler ilk senemde kazanirsam yuklu bi miktar kaynak birilerine gondermeyi dusunuyorum.İsin icinden cikabilirmiyim?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Yenibirmesajvar

Beyler ilk senemde kazanirsam yuklu bi miktar kaynak birilerine gondermeyi dusunuyorum.İsin icinden cikabilirmiyim?

Ben alabilirim hocam.
  • Seneye hayirlisiyla yerlesince dagitmaya calisacam elimden geldigince. O zaman uplarim.

• Aynen bende odtü ee kazırsam bir sürü kitap vercem. Bide ipad mini 2 çekilişi yaparım

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • The Phoenix kullanıcısına yanıt
    Hadi ya ben kaydolayim cekilise ilk gunden bari

Bu arada amacim kesinlikle prim falan degil yanlis anlasilmasin lutfen.Dusundumde sanki kazanmak icin totem yapiyo gibi hissettim.Oyle bir sey degil zaten kitaplar atilcak yakilcak falan bari biri kullansin dedim.

• quote:

Bu arada amacim kesinlikle prim falan degil yanlis anlasilmasin lutfen.Dusundumde sanki kazanmak icin totem yapiyo gibi hissettim.Oyle bir sey degil zaten kitaplar atilcak yakilcak falan bari biri kullansin dedim.

bakalım ya odtü ee kazanırsam belki yeni aldığım laptobun bile çekilişini yaparım ama kitapları ihtiyacı olanlara vericem satmicam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: The Phoenix

quote:

bakalım ya odtü ee kazanırsam belki yeni aldığım laptobun bile çekilişini yaparım ama kitapları ihtiyacı olanlara vericem satmicam.

E yani bende satmayi pek dusunmuyorum.Sonucta cogu kisim cozulmus olacak gibi geliyor.

İnsAllah kazanirsiniz odtü ee'yi bu arada.benimde hedef mf-3,mf4 ilk 5-6k girmek.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Evde Fazla Olan Kitaplar
    4 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.