Şimdi Ara

Kitap Arsiv Uugulamasi Ariyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
23
Cevap
0
Favori
1.920
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Brn kisaca okudugum kitaplati okuyacagim kitaplari kaydedebilecegim.bir androis uygulamasi ariyorum. Goodreads in uygulamasi var fakat bazi kitaplar arsivlerinde yok ve ben okudugum kitaplari kaydetmek iatiyorum. Kendim okuyupta arsivinde olmadigi zaman kendim ekleyebilecehim ciddi ve saglam bir uygulama ariyorum tavsiyeleriniz icin tesekkurler simidden.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• uygulama olarak değil de bir web sitesi var vikitap.. okumuş olduğunuz, şu an okuduğunuz ve okumak istediğiniz kitapları listeleyebiliyorsunuz ayrıca kitaplar hakkında değerlendirme de yapabiliyorsunuz, bulamadığınız kitap olursa ekleyebiliyorsunuz. uzun zamandır ben de kullanıyorum ve bildiğim kadarıyla mobil uygulaması yok henüz. vikitap.com adresinden bakabilirsiniz. buna benzer site ve uygulamalar varsa ben de tavsiye almak isterim
  • Vikitapa 2 yil obce kayit olmustum sayfa yrnilenme hizi bezdirsede cok kaliteli bi platform fakat bana uygulama lazim istesigimde databasemi yedekleyebilmeliyim yarin site uctugunda emeklerim bosa gitsin istemem acikcasi yenileme hizi dusuk bir site basit bir girisimciliktir benim icin ama soyle deyim ki istedigim android uygulamasi. Suraya goz atmanizi tavsiye ederim.
    http://sosyalmedya.co/kitapseverler-icin-hazirlanmis-7-sosyal-ag/

Ayrica android uzerinde bibliophilia diye aratmanizi tavsiye ederim. Yorum icin tesekkurler her turlu goruse acigim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kedroid -- 17 Kasım 2015; 8:14:28 >
  • haklısınız, ben teşekkür ederim inceleyeceğim
  • Bende arıyorum aynı şekilde bir uygulama, goodreads denedim ama çoğu türkçe kitap yok listede ve arayüzü hoşuma gitmedi. neokur diye bir site keşfettim o site hoşuma gitdi tam aradığım şekildeydi ama onunda android uygulaması yoktu. Mobilden takip edemedikten sonra bir işe yaramadı. Hala arıyorum bende bu tarz uygulama...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam aradım taradım buldum sonunda, Codex isimli uygulama tamda bu istediğimizi sağlıyor. Ben beğendim idare ediyor.

• Ben goodreads kullanıyorum ve açıksası memnunum.Eksik kitapları ise eklemek çok basit bir işlem 1 dakika da halledilebilecek birşey.Bence siteyi tekrar bir gôzden geçirin.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Film onerisi
    3 yıl önce açıldı
    Vag-Com Turkce ariyorum yardim
    14 yıl önce açıldı
    oyun onerisi
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kefelon

Hocam aradım taradım buldum sonunda, Codex isimli uygulama tamda bu istediğimizi sağlıyor. Ben beğendim idare ediyor.

Codex i den3dim ama database uoad download sorunu var gibi. Size tavsiyem sunu kullanin
    https://play.google.com/store/apps/details?id=com.eleybourn.bookcatalogue

Mukemmel otesi her sey var ama Turkceye ceviren arkadas bir iki kelimeyi yais cevirmis ozellikle kitap kelimesini ne mantikla bilmiyorum ama betik kelimesi olarak cevirmis bi iki kelime translate hatasi var oda guncellenir. Uygulama sahane islevleri cok genis en guzeli de good reads ile tek dokunusla esitleme saglamasi codexi ikiye katlar 4 e boler

• quote:

Orijinalden alıntı: Natsu_41

Ben goodreads kullanıyorum ve açıksası memnunum.Eksik kitapları ise eklemek çok basit bir işlem 1 dakika da halledilebilecek birşey.Bence siteyi tekrar bir gôzden geçirin.

Sitede de elbet kitap ekleme vardir. Fakat benim aradigim android uygulamasi uzerinden kitap ekleyebilmem var mi bu kzellik baktim ama goremedim goodreadsin android uygulamasinda

• quote:

Orijinalden alıntı: kedroid

quote:

Hocam aradım taradım buldum sonunda, Codex isimli uygulama tamda bu istediğimizi sağlıyor. Ben beğendim idare ediyor.

Codex i den3dim ama database uoad download sorunu var gibi. Size tavsiyem sunu kullanin

Mukemmel otesi her sey var ama Turkceye ceviren arkadas bir iki kelimeyi yais cevirmis ozellikle kitap kelimesini ne mantikla bilmiyorum ama betik kelimesi olarak cevirmis bi iki kelime translate hatasi var oda guncellenir. Uygulama sahane islevleri cok genis en guzeli de good reads ile tek dokunusla esitleme saglamasi codexi ikiye katlar 4 e boler

Bu book catolge u denemiştim ama ara yüzünü sevmedim, codex tasarimi ve kullanimicdaha rahat geldi bana ben ondan devam ediyim en iyisi

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: kedroid

quote:

Bu book catolge u denemiştim ama ara yüzünü sevmedim, codex tasarimi ve kullanimicdaha rahat geldi bana ben ondan devam ediyim en iyisi

Arayuz olarak gercekten kitu belkide tek olumsuz yani bu. Ama islevleri cok genis. Hrpsinde ayni mantik var uygulamalarin ama bunun menusu daha grnis gorsellik veya islevsellik karar senin hocam

• Tıklayın Üstüme. Facebooktan e-kitap(eksisozluk) ağı !

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kagoca -- 17 Kasım 2015; 21:00:11 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kagoca

Tıklayın Üstüme. Facebooktan e-kitap(eksisozluk) ağı !

Facebook kullanmiyorum bi iki resim paylasip neyin nesi oldugunu yazsaniz sevinirim ben arastirma yapcagim zaten de isi bilenden iki krlam duymak guzel olur hovam simdiden tesekkurler

• Bende yukarıdaki bazı arkadaşların söylediklerine katılıyorum.
    Goodreads uygulamasını öneriyorum bende.

Uygulama ile ilgili inceleme yazısına buradan ulaşabilirsiniz.

https://multimeydan.wordpress.com/2015/11/17/goodreads/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi multimeydan -- 17 Kasım 2015; 21:49:06 >

• kedroid kullanıcısına yanıt
    https://eksisozluk.com/e-kitap-servisi-meritokrasi--4578952

2. Entry !
  • quote:

Orijinalden alıntı: multimeydan

Bende yukarıdaki bazı arkadaşların söylediklerine katılıyorum.
    Goodreads uygulamasını öneriyorum bende.

Uygulama ile ilgili inceleme yazısına buradan ulaşabilirsiniz.

https://multimeydan.wordpress.com/2015/11/17/goodreads/

Goodreafs iyi guzelde andrlid uygulmasi uzerinden kitap ekleyemiyorum bi turlu bulamadim. Bilgi icin tesekkurler inceliyorum.hemen

Teşekkürler...

Ben herhangi bir problem yaşamadım android sürümünde. Önce arama kısmından kitabı bulup altında çıkan yeşil butona tıklayarak hangi bölüme ekleyeceğimizi seçiyoruz.
    Belki android sürümü ile alakalıdır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kagoca

https://eksisozluk.com/e-kitap-servisi-meritokrasi--4578952

2. Entry !

Tesekkurler hocam bakmistim yine bakiyorum su an

• quote:

Orijinalden alıntı: multimeydan

Teşekkürler...

Ben herhangi bir problem yaşamadım android sürümünde. Önce arama kısmından kitabı bulup altında çıkan yeşil butona tıklayarak hangi bölüme ekleyeceğimizi seçiyoruz.
    Belki android sürümü ile alakalıdır.

O konuda sknti yok hocam fakat asil sorun veritabaninda olmayan kitabi ekleyemiyorum. Mesela bi kitap okudum, ama arattigimda bulunamiyor o zaman brn bu kitabi okudugumu bu goodreads uygulamasina bildiremiyorum. Okudugum tum.kitaplati kayit altina almak isterim

Evet haklısın androidde yok sanırım.
    Ama tarayıcından girersenwww.goodreads.com kendin manuel olarak kitap girişi yapabiliyorsun.
    Arama bölümünde sağ tarafta bir bölüm var.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.