Şimdi Ara

KISS 1600 HD Wireless Media Player (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
5.495
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • arkadaslar bu cihazı alıpta kullanan varsa
    türkce uyumlulugu hakkinda bilgi verebilirmi...
  • cevap verıcek yokmu arkadaslar
    kullananlar veya cihaz hakkinda bilgisi olanlar bilgilerini paylasabilirmi...
  • mkv oynaymadigi surece bence pek ise yaramaz. neredeyse tum 720p ve 1080p film ve yabanci diziler MKV formatinda. Ayrica ts'ye cevirmek icin ugrasmak hem zaman kaybi hem de kapasite problemi. ts'ler cok yer kaplar. laptop'tan iyi'si henuz yok. laptop'un oynatamadigi formatta yok, yeter ki codec'u yukleyin. biraz iyi bir laptop olmali tabi.. yoksa ses onden goruntu arkadan, ya da yavas oynatma, takilma, kilitlenme gibi sorunlariniz olabilir.
  • haklisin mkv oynatamiyor
    ama bilgisayaramızdaki mkv filmleri kablosuz olarak tv ye aktarabiliriz dimi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blacklegend -- 29 Ekim 2007; 16:40:28 >
  • Bazen insanları anlamak zor. Bu fiyata neredeyse sıfır notebook alıp her işi halledebilmek ( onu bunu çözüyormu, altyazısı uyuyormu v.s.) varken bu cihaza bu kadar para vermeye ne gerek var.
  • Laptopta kmplayer yazilimi ile mukemmel sonuc alabilirsiniz. Altyaziyi filmi seyrederken bile istediginiz kadar ileri alip yeniden senkron edebilirsiniz. Format sorunu diye birsey akliniza bile gelmez. Wireless kabul eden bir TV'niz olsa bile kablo gibi olmaz. Diyelim ki elinizde 25 GB ts bir film var, HDDVD ya da Bluray indirmis de olabilirsiniz. wireless hizi ile boyle bir filmi seyretmek de problem olusturacak. Mumkunde HDMI cikisli yeni bir laptop ve omurboyu garantili cozum derim. Benim laptopta HDMI yok, 15 pin D-sub ile mukemmel goruntu alabiliyorum. Ileride laptopu degistiririm muhakkak.
  • quote:

Orjinalden alıntı: tk152

Diyelim ki elinizde 25 GB ts bir film var, HDDVD ya da Bluray indirmis de olabilirsiniz. wireless hizi ile boyle bir filmi seyretmek de problem olusturacak.

evet arkadaş haklı wi-fi hızı bu kadar büyük video dosyalarını aktarmaya yeteceğini sanmıyorum..
    yani HD filmleri oynatmada sorun çıkıp çıkmayacağını deneyerek görebileceğiz.. bunun dışında TViX M-4100SH denilen cihaz DVD player değil ki.. pratik iş görecek birşey değil yine bilgisayara bağımlı.. arka odada bilgisayar sürekli açık kalacak
  • quote:

evet arkadaş haklı wi-fi hızı bu kadar büyük video dosyalarını aktarmaya yeteceğini sanmıyorum..

Yahu wifi hızı olmuş 56mbps... Neye hızı yetmez anlamadım. En baba DVD playerin veya Sata hdd'nin transfer hızı kaç ki de yetiyor? Ayrıca hala yetmez diyorsanız üzerinde 10/100mb ethernet portu var. İnsaf...

quote:

Bazen insanları anlamak zor. Bu fiyata neredeyse sıfır notebook alıp her işi halledebilmek ( onu bunu çözüyormu, altyazısı uyuyormu v.s.) varken bu cihaza bu kadar para vermeye ne gerek var.

Ben de işte bunu anlayamıyorum. bu aleti aldımmı 37 ekran tv ye mi bağlayacağım? en az 110 luk bir lcd ekran lazım. Sonra yayıla yayıla, mouse klavye bağımlısı olmadan home theatre da istediğim filmi seyredeceğim... Notebook da veya notebookdan film mi seyredilir? hem 500 liraya satılan notebookdan hayır bekleme.

quote:

Mumkunde HDMI cikisli yeni bir laptop ve omurboyu garantili cozum derim. Benim laptopta HDMI yok, 15 pin D-sub ile mukemmel goruntu alabiliyorum. Ileride laptopu degistiririm muhakkak.

Laptop değiştirmek hele hdmi çıkışlı bir tanesi için min 2000 YTL...üstelik laptoplar birini atıp diğerini alarak değiştirilebiliyor... Makul alınacak bir laptop min 1500 ytl.. Ayrıcaa... Evde anan baban kardeşin eşin dostun dvd seyretmek için laptopu mu öğrenecek... akıllıca değil...

quote:

Zaten bu aletler ile wifi sayesinde bilgisayarı bağlantısı yapılıyorve bilgisayrın hdd sini görüyor, ozaman bu alete hdd takmanın pek yararı yok diye düşünüyorum.Zaten benım asıl alma sebebımde bu neden olacaktır

Hoppalaaa.. Yapma baba... alakası yok... hdd li aletler genellikle tv den dvdden kayıt için kullanılırlar... Depolama için kim bir ton para verip hdd li dvd recorder alır?

Bu alette eksik olan recorder, tuner ve mkv ... Meselaa böyle aleti bittorent gibi kullansam.. internete bağlasam... şakır şakır mkv filmlerini kendi hdd sine indirse... Akşama ben eve gelince filmler hazır beklese, ayrıca yemeğimi ısıtıp çayımı demlese fena olmaz mı?
    Ohaaa !!! diye sesler duyuyorum... Çok bişey mi istedük.....

• Hermestr,

ister kabul et ister etme... bu isin tek cozumu laptop, elimde 300'u askin 720p film var. 42 Plazmamda cam gibi seyrediyorum. laptopum 1080p kaldirmiyor ama simdilik sorun degil zaten plazmam da 1080p gostermiyor, gosterse de laptopum 1080p output vermiyor.

Lost, prison break, bionic hepsini mkv 720p seyrediyorum. 10 aydir da surekli HD seyrediyorum. dvd ve divx arsivlerimi ise arkadaslara dagittim. 720p den sonra amele DVD seyretmek hic keyif vermiyor. Bu arada laptopumda optik digital cikis oldugundan DTS ve Dolby Digital sesleri de aliyorum.

Daha ne isteyeyim ??? 10 aydir bu isi yapiyorum, en son transformers filmini izledik. Goruntu kalitesi tavana vuruyordu. Sen beklemeye devam et. Elbet bir gun laptop disinda herseyi oynatan bir cihaz bulursun. Laptopu 1.5 yil once 849 $ a almistim. O kadar da pahalai birsey degil anlayacagin.

Ayrica wireless bir mouse ile laptoptan 106 ekranda film seyretmenin neresi zor? Cift klik atip filmi baslat ve yine yayila yayila seyret. Cift klik at pause yap, cift klik at devam et. Altyazi ile kafayi yemene gerek yok. Sag click ile menuden istedigin kadar altyaziyi buyut. Istersen filmin tamamini esek kadar altyazi buyuklugune getirip seyret. Altyazi senkronu mu bozuk, sag clik ile one arkaya cek. Daha anlatayim mi?

HDMI olayı ıcın de bence daha erken. 15 pın D sub yetıyor.

• quote:

Evde anan baban kardeşin eşin dostun dvd seyretmek için laptopu mu öğrenecek... akıllıca değil...

Iyi de bu laptopu kullanmak bu wireless media playeri kullanmaktan zor olmasa gerek. Sonucta o da pcden alacak dosyalari

tk152 : optik çıkış ile dts ve dolbyleri alıyorum demişsin. şimdi hd filmlerde ses kayitlari hd dolby ya da true hd vs oluyor. peki rip dosyalarda bunlari çıkarıyorlar mi. nedir hd riplerdeki ses dosyalarinin formati
  • Güzel aletmiş, biraz araştırıyım.
  • sana katılıyorum arkadaşım.bende uzun süre düşündüm getirteyim mi mkv oynatıcısı diye ama baktım ki gerek maliyet gerekse getirtmekle kasacağıma laptop'a bağla gitsin....
    ayrıca 1200$(kdv dahil) hdmı çıkışlı dell laptop var vatanda ilgilenenlere durulur.
    böylelikle hem nete bağlanıt emulden mkv çekin hdd'ye akşam gelince seyredin plazmadan.cdromdan kayden dvd'ye at arşive:))
    quote:

Orjinalden alıntı: tk152

Hermestr,

ister kabul et ister etme... bu isin tek cozumu laptop, elimde 300'u askin 720p film var. 42 Plazmamda cam gibi seyrediyorum. laptopum 1080p kaldirmiyor ama simdilik sorun degil zaten plazmam da 1080p gostermiyor, gosterse de laptopum 1080p output vermiyor.

Lost, prison break, bionic hepsini mkv 720p seyrediyorum. 10 aydir da surekli HD seyrediyorum. dvd ve divx arsivlerimi ise arkadaslara dagittim. 720p den sonra amele DVD seyretmek hic keyif vermiyor. Bu arada laptopumda optik digital cikis oldugundan DTS ve Dolby Digital sesleri de aliyorum.

Daha ne isteyeyim ??? 10 aydir bu isi yapiyorum, en son transformers filmini izledik. Goruntu kalitesi tavana vuruyordu. Sen beklemeye devam et. Elbet bir gun laptop disinda herseyi oynatan bir cihaz bulursun. Laptopu 1.5 yil once 849 $ a almistim. O kadar da pahalai birsey degil anlayacagin.

Ayrica wireless bir mouse ile laptoptan 106 ekranda film seyretmenin neresi zor? Cift klik atip filmi baslat ve yine yayila yayila seyret. Cift klik at pause yap, cift klik at devam et. Altyazi ile kafayi yemene gerek yok. Sag click ile menuden istedigin kadar altyaziyi buyut. Istersen filmin tamamini esek kadar altyazi buyuklugune getirip seyret. Altyazi senkronu mu bozuk, sag clik ile one arkaya cek. Daha anlatayim mi?

HDMI olayı ıcın de bence daha erken. 15 pın D sub yetıyor.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.