Şimdi Ara

Kışlık Lastik Tavsiyesi (Nokian WR D4 vs Good&Year Ultragrip Performance Gen-1) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
1
Favori
4.750
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Geçen yıl almıştım, dördü 1600 tl. İkitelli'deki Bağcılar - Güngören Sanayi Sitesi'deki Nokian bayisinden almıştım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • spinattimyalnizliga kullanıcısına yanıt
    Hocam en uygunu 570 TL Ayırdığım bütçenin neredeyse 500 TL üzerine denk geliyor takımda Bir de Giu incelememe etiketledim sizi bir ara bakın isterseniz
  • aya kullanıcısına yanıt
    Aynen öyle düşünmeye başladım yersiz bi şekilde Good&Year övüp Nokian'ı batırınca Hocam
  • humerus06 kullanıcısına yanıt
    Gördüm incelemenizi:)

Lastik ebatlarınız aklımda dursun. TS860 için iyi fiyat alabilirsem size dönüş yapayım. 500 TL de az fark değil tabi.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben 2 senedir Nokian 4 kullaniyorum..Kesinlikle pisman olmazsiniz...Yani cogu aracin cikamadigi yerlere ciktim Civic HB dizel ile..225-45-17 ebatlarim..

Kar yagmadan yagmurlu havada bile kullansaniz yaz lastigi kivaminda yol tutusu var ..

Buzda bile gittim ara sokakta ama duz yol...Tamamen buz da giderken kayiyor hafiften ancak frene hafif bastiginizda da zink diye duruyor arac..

Lastik bittigi zaman yine Nokian alacagim..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Backstreet -- 30 Eylül 2017; 0:48:55 >
  • Backstreet kullanıcısına yanıt
    Ben de kararımı Nokian olarak belirledim Hocam Teşekkür ederim

• Ankarada karli zeminde takilmadan yokus ciktiginizi, sabah -15 derecedeki zeminde korkmadan viraja girdiginizi, yuksek suratte sarsmadan, stabil olarak yol aldiginizi ve bunlarin hepsini yaz lastigi konforu (yazliklarim michelin energy saver+) ile yaptiginizi dusunun.

Nokian wrd4 budur. Kimse kusura bakmasin adamlar yapmislar.

Kar ve buz performansi civisiz olarak cok daha iyisi olan goodyear ultragrip extreme kullandim. Bu goodyear oyle bir lastik idi, kirikkalede cevredekilerin geri kayip kaza yapacagimi dusunerek beni izledikleri yokusta tirmalayarak ciktigi zaman oldu. Ama gel gelelim kuru zeminde arabanin icinde durulmuyordu. Ucak pilotu gibi hissediyor insan arabayi kullanirken lastikten gelen sesten dolayi. Zaten uretimden kalkti bu lastik. Ses olayini cozup uretselerdi tanesine 600 tl verip yine alirdim.

• humerus06 kullanıcısına yanıt
    Hayirli olsun,kazasiz belasiz insallah..

• quote:

Orijinalden alıntı: humerus06

Ben de kararımı Nokian olarak belirledim Hocam Teşekkür ederim

Doğru tercih

• quote:

Orijinalden alıntı: Du Hast

Ankarada karli zeminde takilmadan yokus ciktiginizi, sabah -15 derecedeki zeminde korkmadan viraja girdiginizi, yuksek suratte sarsmadan, stabil olarak yol aldiginizi ve bunlarin hepsini yaz lastigi konforu (yazliklarim michelin energy saver+) ile yaptiginizi dusunun.

Kar ve buz performansi civisiz olarak cok daha iyisi olan goodyear ultragrip extreme kullandim. Bu goodyear oyle bir lastik idi, kirikkalede cevredekilerin geri kayip kaza yapacagimi dusunerek beni izledikleri yokusta tirmalayarak ciktigi zaman oldu. Ama gel gelelim kuru zeminde arabanin icinde durulmuyordu. Ucak pilotu gibi hissediyor insan arabayi kullanirken lastikten gelen sesten dolayi. Zaten uretimden kalkti bu lastik. Ses olayini cozup uretselerdi tanesine 600 tl verip yine alirdim.

Üstadım bende michelin Alpin 5 ile nokian wr4 kıs lastiği arasında kaldım. Acaba Alpin 5 tecrübeniz var midir? Fiyat seviyeleri hemen hemen ayni olduğunu, lastiğin Van in yoğun kar yağışı olan koşullarında kullanacağımı düşünürsek bir tavsiyede bulunabilir misiniz ?

Gittiğim michelin Bayisinde her iki lastikte vardı ama satıcı Alpin 5 in daha iyi tercih olduğunu söyledi. Kararsız kaldığım icin satın almadım ama bu hafta satın almak istiyorum.

• geçen yıl wr d4 ile ts860 arasında kalıp daha uygun olduğu için nokian almıştım. ama iyiki almışım, daha sonra ts860 almadığıma o kadar memnun oldum ki. soğuk bol kar yağışlı yerde yaşıyorum. kışın ortalama -15 derece oluyor buralar, hem kar, hem buz hem de eriyik bol bol var. lakin nokian ile abartısız yaz gibi kullandım(viraj dönüşlerinde dikkatli oldum tabi). ne tedirgin etti ne de sıkıntı çıkardı. ayrıca çok konforlu bir lastik. yakıt tüketimi kış lastiği için gayet güzel. tanıdğa da aldırdım(hepsi burada dan aldık) o da çok memnun tavsiye ederim
  • quote:

Orijinalden alıntı: KurabiyeeCanavari

quote:

Orijinalden alıntı: Du Hast

Ankarada karli zeminde takilmadan yokus ciktiginizi, sabah -15 derecedeki zeminde korkmadan viraja girdiginizi, yuksek suratte sarsmadan, stabil olarak yol aldiginizi ve bunlarin hepsini yaz lastigi konforu (yazliklarim michelin energy saver+) ile yaptiginizi dusunun.

Üstadım bende michelin Alpin 5 ile nokian wr4 kıs lastiği arasında kaldım. Acaba Alpin 5 tecrübeniz var midir? Fiyat seviyeleri hemen hemen ayni olduğunu, lastiğin Van in yoğun kar yağışı olan koşullarında kullanacağımı düşünürsek bir tavsiyede bulunabilir misiniz ?

Gittiğim michelin Bayisinde her iki lastikte vardı ama satıcı Alpin 5 in daha iyi tercih olduğunu söyledi. Kararsız kaldığım icin satın almadım ama bu hafta satın almak istiyorum.

nokian alma .michelin,conti veya goodyear alabilirsin. bu tavsiyem vandaki kış koşullarna göre yoksa batıdaki illerden kışın kurak geçen biryer olsaydı kesinlikle nokian önerirdim.çünkü kuru asfaltta micheline göre tutuşu daha iyi.michelin ise buz ve karda çekişi çok iyi .hem kuruda,ıslakta hemde karda buzda tüm koşullarda iyi bir lastik istiyorsan continental ts860 almalısın.

• quote:

Orijinalden alıntı: predator93

http://www.tyrereviews.co.uk/Article/2016-ADAC-Winter-Tyre-Test-225-45-R17.htm

Tavsiye için teşekkür ederim. Burada kıs kar olarak sert geçiyormuş. Yogun kar yağışı ve buzlanma icin kullanabileceğim bir lastik arıyorum. Verdiğiniz linkte 2016 yılının kullanıldığım ebatlarda kıs şampiyonu continental. İkinci sırada ise Alpin 5 var. 4 yıldır 50000 km sen beri kullandığım primacy 3 beni 1 kez dahi yolda bırakmadı. Bu yüzden michelin e bir sempatim oluşmuştu. Yakit tüketimi biraz fazla olacak ama sanırım Alpin 5 doğru tercih olacak.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.