Şimdi Ara

Kışlık Giyim Hakkında Bilgiler - Kışın üşümeyin - GÜNCEL (2025) (67. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.344
Cevap
243
Favori
128.515
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
91 oy
Sayfa: önceki 6465666768
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Merhaba, konuyu biraz hortlatıyor gibi olduk ama Ecco'nun bu modelleri maalesef piyasada bulunmuyor artık. Bunlara benzer şekilde altı gore-tex kaplama üstü deri olan, klasik giyim ile kullanılabilecek güncel modeller var mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Konu her zaman güncel hort falan yok :)

O tarz klasik altına hem gore tex hem deri şu anda sadece Camper de var. Sitesinden bakabilirsin modellere.

Ecco dan

Bu iki modeli tavsiye ederim, birisi gore tex diğeri değil ama tabanı yüksek ve kaliteli deri olduğu için kışı rahat geçirirsiniz, öyle saatlerce dışarda değilseniz tabiki.

• Camper'ın çok güzel modelleri var ama özellikli değil maalesef. Eski olan her şeye olduğu gibi ayakkabılara da hasret kalacağız demekki.

Kışın bisiklete binerken giymelik rüzgar gecirmeyen şık birşey arıyorum öneriniz var mıdır ?

Pantolon olarak öneriniz var mı hocam? Çok soğukta kot pantolon giymek kurtarmaz gibi.

Özellikten kasıt ne, gerçek deri + gore tex daha ne olsun :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Karpuzcu. -- 1 Kasım 2025; 10:45:3 >

Bütçeniz varsa north face den rüzgarlık yoksa decathlon dan rüzgarlık alabilirsiniz.

Alacağınız rüzgarlık softshell olmalı sadece ona dikkat edin.

Camperın gerçek deri ve gore-tex olarak peu pista modelleri var sadece biraz spor kaçıyor. Ben daha çok chelsea tarzı klasik topuklu olan bir model arıyorum

O zaman ecco tercih edeceksin.

• Merhabalar kendime kışlık mont bakıyorum the North Face modellerinden birkaçını beğendim ama bunlar kendi sitesine göre trendyolda 2-3 bin daha aşağı satılıyor satıcılarda değişik olunca pek güvenemedim, orijinal olmama ihtimali var mı bu konuda bir şey biliyor musunuz acaba?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

outdoor giyim ürünler - outdoor malzemeler | manta outdoor
    The North Face M Quest Triclimate Jacket Erkek Mont
    https://www.mantaoutdoor.com/the-north-face-m-quest-triclimate-jacket-erkek-mont-29354

Sahte olma olasılığı yüksek.

İtirafla başlayayım: 67 sayfayı da okumuş değilim :( Gerçi 8 yıl içinde de epey bir şey değişmiş de olabilir :D

Eşim için bir kışlık eldiven bir de kar pantolonu arayışım söz konusu. Kendisi çok üşüyen bir insan olduğu için kışın Avrupa kuzeyine yapacağımız gezilerde üşümesini minimuma indirecek donanım arayışım var. Kayak tatili olmayacak ama İstanbul şartlarından 0'ın altına gidince sorun yaşadık daha önce. Bu sebeple sıcak tutacak bir eldiven ve kayak pantolonu almaya karar verdik ama piyasa epey büyümüş. Ne alsak, ne yapsak bilemedik. Bütçe konusunda bir sınırlama yapmak istemem. Orta-üst seviye bir şeyler alıp uzun süre giyilsin/kullanılsın isteriz. Bu şekilde marka öneriniz olur mu acaba? Sanki büyük extreme spor mağazasına gidip oradan deneyip ilerlenecek gibi ama hiç marka bilgimiz olmadan ilerlediğimiz için nereden başlasak, ne yapsak bilemedik.

Kriterler basit: Kolay üşüyen birini sıcak tutacak (0 ile -10 derece arasını ama ona göre -20 gibi oluyor bizdeki bu dereceler :D )

Kaliteli, uzun süre dayanacak

Orta-Üst segment bir şey

• The Firebringer T kullanıcısına yanıt

Selamlar.

Edliven ile başlayalım, Çok üşüyorsa kayak eldiveni alması lazım alternatifi yok. O da çok kaba olur onunla sokakta gezilmez.

www.thenorthface.com.tr
    Kadın Apex Etip™ İzolasyonlu Eldiven NF0A89RCJK31 | The North Face
    https://www.thenorthface.com.tr/w-apex-insulated-etip-glove_134541

Önereceğim eldivenle yine üşüyebilir, belli bir yerden sonra tamamen metabolizma giriyor işin içine. Extra bu eldiveni alıp ellerinin pudralayıp giyerse biraz daha kuru ve sıcak kalır.

Yine de mağazalara gidip, içi kaztüyü yada dolgulu eldivenlere bakabilir. Onlar da yine çok kaba olacaktır.

Pantolon olarak herhangi bir outdoor markasında içi dolgulu bir pantolon işinizi görecektir.

Bu gayet iş görür, içine extra bir termal tayt giyerse sorun olmaz.

Ayrıca, north face in kaz tüyü kar pantolonu var, nette baktım ama bulamadım belki mağazalarda olabilir. Ben yıllarca onu kullandım gayet iyiydi.

• tyll kullanıcısına yanıt

Taaa 2021'de gelen bir soru varmış. "Herhangi biri" dediğinizi biliyorum aslında ama var mı gerçekten bu işin bir fiyat performans ya da üst kalite markası? Woolona çıkıyor mesela karşıma, Hasyün'ün spor markası gibi. Var mı güvenebileceğimiz, gönül rahatlığıyla, "meblağ önemli değil" diyerek alabileceğimiz bir marka?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • The Firebringer T kullanıcısına yanıt

Şahsen woolona kullanıyorum, eşim de onu kullanır gerçekten üst kalite ve çok iyi. Tavsiye edeceğim bir marka.

ASUS X541U BlackBerry KEYOne Black Edition Indiana Line DIVA 655 - Polk Audio S30
    Zidoo X9S Keenetic Extra DSL YAMAHA RX-V373
    Kimber Kable 12tc/8vs
  • 
Sayfa: önceki 6465666768
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.