< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Kışlık Giyim Hakkında Bilgiler - Kışın üşümeyin - GÜNCEL (2024) (60. sayfa)
-
-
Geri dönüştürülmüş modeller ile normal modeller arasında fark varmıdır dolgu ya da kalite olarak?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bir fark yok.
Hangi şartlarda kullanacağınızı bilmiyorum. Günlük soğuk olmayan havalarda iş görür.
Kışın ankara'da kullanacağım hocam. Açık havada çalışmıyorum, yani sürekli dışarıda değilim. İşe gidip gelirken, dışarıda gezerken işimi görse yeter.
-
Parajumpers Right Hand gibi montlar nasıldır, Tnf Gotham modeline göre?
-
Polipropilen zararlı bir madde diye biliyorum. Neden yüzde 60 ın üstünde olsun diyorsun ki anlamadım o noktayı. Güzel ve açıklayıcı yazmışsın bu arada, emeğine sağlık.
-
Karspor ürünleri orjinal mi güvenebilir miyiz?
North face yeni ürünleri gelecek mi bilginiz var mı?
Parajumpers gayet kaliteli iyi ürünleri var. Ama bazı modellerinin fiyat performans olarak kötü. O parayı hak etmez. Tabi tarzı TNF den daha iyi :)
-
Evet orijinal. Bilemem yeni ürün gelecek mi firma ile bir bağım yok.
-
Yoğunluğu artarsa koruyuculuğu da artıyor. Sıcak tutuyor, hemen hemen her yerde kullanılıyor artık. Zararı konusunda bilimsel bir makale okumadım. Hemen hemen artık her şey zararlı. Anne sütünde bile plastik çıkar oldu.
-
3k'ya maks 4k ya dek 1.75 boyunda biri için mont önerileriniz var mıdır ?
-
www.decathlon.com.trAvcı Montu - Yeşil - 100https://www.decathlon.com.tr/p/avci-montu-yesil-100/_/R-p-303021?mc=8511672&c=YE%C5%9E%C4%B0L
-
ankara beytepe ayazında iyi korur gibi bu hocam. kalın gelir mi bilemiyorum ama mesela terleyince polyester kabanı hiç havalandırmadan kullanırsak bu sefer de rüzgarı yiyince çarpmaz mı ?
-
bi de L ya da M boyu yok bunun XL muhtemelen olmaz gibi bana ama bilmiyorum
-
Bu mont nasıl dostlar : avva online alışveriş sitesi | erkek giyimKaz Tüyü Dolgulu Termal Şişme Su İtici Monthttps://www.avva.com.tr/kaz-tuyu-dolgulu-termal-sisme-su-itici-mont-32705
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
-
Güzel iş görür.
-
Kış için kalın gelmez hocam. Terlememek için de içini ona göre giyineceksin.
-
problem şu ki attığınız şeyin sadece XL'i var. L M gibi boyları yok
-
Hocam merhaba,
hem son 1,5 yil hem de ilk sayfadaki mesajinizi okudum. Bir suredir mont arayisindayim. Ankara'da kullanacagim. Acik havada durma surem anca sabah arabayi temizlerken 10dk, arabada da araba isinana kadar belki 10dkdir. McMurdo gayet saglam duruyor ama benim butcemin cok ustunde.
Columbia delta ridge down yurtdisindan 3800lere getirtebiliyorum, model olarakta begendim ama hem yabanci hem turkce yorumlarda 0 derece altinda basarili olmayacagini soyleyenler olmus. Siz delta ridge down hakkinda ne dusunursunuz?
Bunun disinda tavsiye edeceginiz ustune bir katman daha giymeden 5bin altina hafif ve ince hangi modeller vardir? (tr fiyati 8lerde olan modelleri de 5 altina getirtebilirim belki)
Son olarak su urun hem tarz hem fiyat hem aciklamalariyla benim ilgimi cekti ama sizinde gorusunuzu okumak isterim
www.decathlon.com.trErkek Şişme Kayak Montu - 900 WARMhttps://www.decathlon.com.tr/p/erkek-sisme-kayak-montu-900-warm/_/R-p-157831
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KALJOJO -- 20 Kasım 2022; 23:13:24 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X