Şimdi Ara

Kışlık ayakkabı aldım bidene

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
581
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Malum Adana öyle ahım şahım kış mevsimi yaşamıyor. Yağmurumuz bol olur en fazla. 149 lira online Yeşil'de. 105 lira markafoni fiyatı. İç materyal tekstil olması kötü. Deri olsa daha iyi olurmuş ama tarzı fena değildi. Nasıldır panpalar ?

• Panpalar diyen birisine yakışmayan bir ayakkabı.
  • sadece bidene mi aldın
  • Konu dışı ortalamasına hitaben yazdım reelde hiç kullanmam o kelimeyi
  • güzel hocam beğendim 1990'lı olduğun ayakkabıdan belli oluyor zaten fazla söze gerek yok + rep
  • Güle güle giy

ama kötü vir model
  • quote:

Orijinalden alıntı: GOGOMEZ

Güle güle giy

ama kötü vir model

Teşekkürler ama olmadı bu yaa Timberland modelini andırıyor ve onun ucuz versiyonu diye aldım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bershka'dan Mont Aldım Nasıl ?
    11 yıl önce açıldı
    Ayakkabı ve Çorap
    8 yıl önce açıldı
    ADİDAS Ayakkabı Aldım (foto)
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Şakirt Online

quote:

Güle güle giy

ama kötü vir model

Teşekkürler ama olmadı bu yaa Timberland modelini andırıyor ve onun ucuz versiyonu diye aldım.

ya ben sevmiyorum dede benim kışlık tercihim bunlar

Kışlık ayakkabı aldım bidene Kışlık ayakkabı aldım bidene

• Ben beğendim Güle güle giy

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • iyiymiş
  • GOGOMEZ kullanıcısına yanıt
    Sağda ki ciğerli bak. Kotun altında çok iyi duruyor. Ben buradayım diyor resmen.
  • Teşekkürler arkadaşlar en iyileri sizlerinde olsun inşaallah.
  • quote:

Sağda ki ciğerli bak. Kotun altında çok iyi duruyor. Ben buradayım diyor resmen.

Bir kombi çıkarmak istiyorum çok var ama bendeki bunlar bu montun aynısı bende var + bu kot pantolon ve bu bot dün böyle giyindim mesela

Kışlık ayakkabı aldım bidene Kışlık ayakkabı aldım bidene Kışlık ayakkabı aldım bidene

• quote:

Malum Adana öyle ahım şahım kış mevsimi yaşamıyor. Yağmurumuz bol olur en fazla. 149 lira online Yeşil'de. 105 lira markafoni fiyatı. İç materyal tekstil olması kötü. Deri olsa daha iyi olurmuş ama tarzı fena değildi. Nasıldır panpalar ?

Rubbish

• quote:

quote:

Bir kombi çıkarmak istiyorum çok var ama bendeki bunlar bu montun aynısı bende var + bu kot pantolon ve bu bot dün böyle giyindim mesela

Kışlık ayakkabı aldım bidene Kışlık ayakkabı aldım bidene Kışlık ayakkabı aldım bidene

Kilon nasıl ? Pantolon biraz salaş duruyor. O ayakkabıya çok hafif slim jeans çok iyi gidiyor. Bazen görüyorum yolda sağlam kombin yapıyor giyen gençler

• Bot alsaydın daha güzel olurdu umarım bu ayakkabı patlar
  • Kaba duruyor

• quote:

quote:

quote:

Kilon nasıl ? Pantolon biraz salaş duruyor. O ayakkabıya çok hafif slim jeans çok iyi gidiyor. Bazen görüyorum yolda sağlam kombin yapıyor giyen gençler

boy,190,kilo 94 dostum giyimime çok önem veriyorum evet ilhan mansız tarzını yaşatıyorum kendime.

• Bende bugün bunlardan almıştım forumdakilerin çoğu beğenmedi böylelikle hangi botları beğenenler benimkini beğenmedi anlamış oldum :) Tarz meselesi

Bide kusura bakmada kardeş babamda dedeme bu ayakkabıdan almış :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ev Terliği -- 18 Kasım 2013; 0:36:48 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Ev Terliği

Bende bugün bunlardan almıştım forumdakilerin çoğu beğenmedi böylelikle hangi botları beğenenler benimkini beğenmedi anlamış oldum :) Tarz meselesi

Bide kusura bakmada kardeş babamda dedeme bu ayakkabıdan almış :)

hocam çok enterasanmış senin ayakkabılar.Nereden aldın?

konu sahibi arkadaşın ayakkabıları 40 yaş üstü birine daha uygun olur gibi geldi bana.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.