Bildirim
Kışlık ayakkabı aldım bidene
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Panpalar diyen birisine yakışmayan bir ayakkabı. -
sadece bidene mi aldın -
Konu dışı ortalamasına hitaben yazdım reelde hiç kullanmam o kelimeyi -
güzel hocam beğendim 1990'lı olduğun ayakkabıdan belli oluyor zaten fazla söze gerek yok + rep -
Güle güle giy
ama kötü vir model -
quote:
Orijinalden alıntı: GOGOMEZ
Güle güle giy
ama kötü vir model
Teşekkürler ama olmadı bu yaaTimberland modelini andırıyor ve onun ucuz versiyonu diye aldım.
-
-
Ben beğendim Güle güle giy
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
iyiymiş -
Sağda ki ciğerli bak. Kotun altında çok iyi duruyor. Ben buradayım diyor resmen. -
Teşekkürler arkadaşlar en iyileri sizlerinde olsun inşaallah. -
-
quote:
Orijinalden alıntı: Şakirt Online
Malum Adana öyle ahım şahım kış mevsimi yaşamıyor. Yağmurumuz bol olur en fazla. 149 lira online Yeşil'de. 105 lira markafoni fiyatı. İç materyal tekstil olması kötü. Deri olsa daha iyi olurmuş ama tarzı fena değildi. Nasıldır panpalar ?
Rubbish
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
-
Bot alsaydın daha güzel olurdu umarım bu ayakkabı patlar -
Kaba duruyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: GOGOMEZ
quote:
Sağda ki ciğerli bak. Kotun altında çok iyi duruyor. Ben buradayım diyor resmen.
Bir kombi çıkarmak istiyorum çok var ama bendeki bunlar bu montun aynısı bende var + bu kot pantolon ve bu bot dün böyle giyindim mesela
Kilon nasıl ? Pantolon biraz salaş duruyor. O ayakkabıya çok hafif slim jeans çok iyi gidiyor. Bazen görüyorum yolda sağlam kombin yapıyor giyen gençler
boy,190,kilo 94 dostum giyimime çok önem veriyorum evet ilhan mansız tarzını yaşatıyorum kendime.
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: Ev Terliği
Bende bugün bunlardan almıştım forumdakilerin çoğu beğenmedi böylelikle hangi botları beğenenler benimkini beğenmedi anlamış oldum :) Tarz meselesi
Bide kusura bakmada kardeş babamda dedeme bu ayakkabıdan almış :)
hocam çok enterasanmış senin ayakkabılar.Nereden aldın?
konu sahibi arkadaşın ayakkabıları 40 yaş üstü birine daha uygun olur gibi geldi bana.
Benzer içerikler
- citol kullananların yorumları
- gargaradan sonra ağız suyla çalkalanır mı
- kulak deldirdikten sonra banyo yapılır mı
- referans dışı ne demek
- yerde altın buldum ne yapmalıyım
- dünyanın en büyük vinci
- ets2 türkiye haritası
- prompt mühendisliği
- sodyum iyon batarya
- elektrikli bebek arabası
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X