Şimdi Ara

Kıskanç Abi Sendromu...[CİDDİ]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
22
Cevap
1
Favori
945
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Selam arkadaşlar. Sabah babam modemi söktü internette çok vakit geçirdiğim için. Ben de telefonumda sınırsız internet(2gb woops) olduğu icin modem yaptım kullanmaya başladım. Bilin bakalım ne oldu? Bu abi dediğimiz adam internetsiz kaldı ya benim de internetim olduğunu gördü hemen ispiyonladı pislik şey. Yemin ederim biktim artık.

Alın bu da başka bi konudan. Oraya yazmıştım direk kopyala yapıştır yapıyorum.

"Abim var ama abi demek hiç içimden gelmiyor. Beni tam bir köle gibi görüyor. Cok gıcık oluyorum ona. Geçen EGO'nun haberini görmüş. Okula gitmek için 2 farklı otobüs alternatifim var 2 si de kaldırılmış. Mecbur metroyla gitmem gerek üzerine bir de 1.5 km yürümem gerek. Bunu gördü ya resmen bayram yaptı. Yemin ediyorum dans etti lan sevincinden. Gel bi de bu şerefsize abi de. Bir de her zaman bi ezme çabası bir üste çıkma çabası var ki görmelisiniz. Kıskançlık mı artık bilmiyorum ama mesela benim Android telefonum var onun Symbian. Diyorum Nokia bile desteği kesti hâlâ diyor benim telefonum seninkini ezer geçer. Geçen sene bir güneş gözlüğü aldı üniversiteyi şehir dışında okuyor bazen skypetan falan arıyor o zaman bile hava attı bi de meşhur bi lafı var olum biz klas insansız senin gibi ezik değiliz. Sokayim senin klassligina. Kış mevsiminde güneş gözlüğünün havasını 400 km öteden atmak nedir lan? Bayramlık alışverişe cikmistim Polo'da indirim gördüm 40 TL ye polo tişört aldım eve gelince bir ton laf saydı Allahın malı polodan tişört almış senin havanı yiyim diye. Para da kendi param. Abi olun şerefsiz olmayın açık ve net. Hazır içimi de dökmüş oldum burada."

Edit: Babam ayrı bir mesele zaten. 2-3 haftadır konuşmuyorum. Yalancinin teki. O kadar söz verdi birini bile tutmadı. Al birini vur ötekini. Evde tek dostum şu anda annem var. Babamla olayları isteyen olursa atarım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fil Yutmus Boa Yılanı -- 23 Ağustos 2014; 13:11:43 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Zamaninda abini çok ezmisler bence

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1vs1 atıcaksın bütün gücünü kullanıcaksın adam ediceksin yaş farkı onemli değil strateji ile dövebilirsin zekanı kullanarak o sana abi dicek

bunu yapamazsan sık kafana kurtul
  • "pislik şey"

yaş 12 mi

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Y*S

"pislik şey"

yaş 12 mi

Ben 16 o 22(!)

Edit: Forumda küfür etsem direk ban yerim o yüzden böyle basit kelimelere kaldım. Kusuruma bakmayın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fil Yutmus Boa Yılanı -- 23 Ağustos 2014; 13:01:37 >

• Üstteki arkadaşın dediğine gibi zamanında aynı şeyleri buna yaptıkları için sana yapıyor bence. İpleme gitsin.

• quote:

Orijinalden alıntı: MrTux

Üstteki arkadaşın dediğine gibi zamanında aynı şeyleri buna yaptıkları için sana yapıyor bence. İpleme gitsin.

Ya hocam uzaktan ipleme calan yazmak kolay aynı olayları yasasaniz anlarsınız iki taraftan da baskı altındayım biktim artık.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • öyle abide olur kardeşte olur ana babada olur karakterle alakalı bi durum biraz soğuk davran ciddiyet oluşur arada benimde kardeşim biraz öyle

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Koskoca cpt price sın makarovu öldürmüş adamsın çokmu zor çek tekliyi sık kafasına

edit: ilk defa bir mesajım bu kadar tuttu reklam alınır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gaz Amca -- 23 Ağustos 2014; 15:29:17 >
  • 40 tl Tişört mü aldın

• quote:

Orijinalden alıntı: Cpt. Price

Boşver dostum üzülme.Zamanında ona yaptıklarını sana yapıyor işte.He de geç cevap verme.

• Takma bu kadar benim abim de bi ihtiyacin var mi diye arayip sormaz, yanımıza gelse adam akıllı konuşmaz, tatile çıkar gelcen mi diye bi kere bile sormaz, daha nicesi sinir bozucu anlayabiliyorum seni. Ama yakinda alisirsin o yyüzden hiç kızmana bile deymez.

• Abinden yakisiklisindir/uzunsundur/basarilisindir onun ezikliğini yasadigidan seni ezmeye calisiyordur. Veya önceki mesajlarda yazdıkları gibi aynı şekilde onu ezmislerdir.

• Kıskançlıktan yapıyor, zor durum valla senin için. İşin garibi 22 yaşına gelip bi insan nasıl bu kafada olur anlamıyorum yaşıtları arasında ezik, asosyal bi tip mi abin ?

• kas imparatorlugu geldi aklima nedense muhahah

• kas imparatorlugu geldi aklima nedense muhahah

• Bende kardeş ve abimi sevmiyorum

• Yinede hicbişeyde iki tarafında görüş açısı olmadan konuşmamak lazım. Abinde konu açsın.

• Abin muhtemelen ya zamanında aile tarafından ezilmiş seni doğduğunda çok sevmişler kıskanmış ilerde öcümü alıcam diye kin beslemeiş.Yada ezik pısırığın teki arkadaş ortamında her zaman ezilen itilen kakılan hor görülen kızlarla konuşamayan asosyal birisi.Yoksa o cümlenin başka açıklaması yok biz klasız sen eziksin bilmem ne bilinç altına eziklik işlemiş seninle ego tatmin ediyor

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.