Şimdi Ara

Kişisel Gelişim Kitabı Önerisi olucak ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
409
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar kendimi geliştirmek adına bir kitap arıyorum yanı hayatıma yön verecek kendi yanlıslarımı bana gösterecek kişisel gelişim kitabı arıyorum var mı önerisi olan?

• Kişisel gelişim kitaplarının pek yararı olacağını sanmıyorum ama yine de önereyim. Üstün Dökmen'in kitapları ve Osho'nun kitapları.
  • Ben de kişisel gelişim kitaplarını pek tavsiye etmem ama öneri için Şerif İzgören'in kitaplarını tavsiye ederim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Oliver_

Kişisel gelişim kitaplarının pek yararı olacağını sanmıyorum ama yine de önereyim. Üstün Dökmen'in kitapları ve Osho'nun kitapları.

Osso necidir sanki duymuştum ama hatırlayamadım. Sanırım Uzakdoğulu

• Bazıları çok övüyor bazıları da sahtekar diyor ama haremi varmış
  • Sakın ama sakın mümin sekman okuma. Para tuzağı.
    Ama Brian tracy'nin kitaplarını öneririm. Sıfırdan milyoner olmuş bir kişi bu.

• Ahmet Şerif İzgören - Avucunuzdaki Kelebek ve M.Barış Muslu-Beynine Format At okuyup beğendiğim kişisel gelişim kitapları tavsiye ederım.
  • Ahmet Şerif İzgoren okumalısınız.

• quote:

Orijinalden alıntı: Drybeansandrice

Ahmet Şerif İzgoren okumalısınız.

Hangi Kitabını ?
  • Seni hic tanimayan bir insanin bunu kisisel gelisim adi altinda yaparak hayatini degistirebilecegini gercekten dusunuyo musun? Eger kendini gelistirmek istiyosan kisisel gelisim kitaplari yanlış seçim bence

• Başka bir konuya yazdım, buraya da ekleyeyim.

Bırakın artık şu kişisel gelişim zırvalarını. İşleri güçleri robotik bir sistem yetiştirmek olan fabrikasyon sistemin illüzyonu bunları. Mutlu olmak için klozete yan otur, liderlik için ayaklarını kıçının altına al, işte yükselmek için nutella ye. Ne lan bunlar? Biz mal mıyız? Üstelik bu insanlar, cidden büyük sorunlara yol açıyor. Bir nevi onları yok et, hepsini parçala, ez ezebildiğin kim varsa, tek lider sen ol. Böyle bir anlayış pompalıyor insanlara bu zırvalar.

Bunlarla gelişen kişilikten bir şey beklenmez, kusura bakmasın kimse.

Ferrari'sini Satan Bilge vardı bir zamanlar, ne oldu ona? Bilen var mı? İlk işi kendine bir Ferrari almak oldu. Siz el arabasına devam:) Paylaş
  • quote:

Orijinalden alıntı: Andrei Rublev

Başka bir konuya yazdım, buraya da ekleyeyim.

Bırakın artık şu kişisel gelişim zırvalarını. İşleri güçleri robotik bir sistem yetiştirmek olan fabrikasyon sistemin illüzyonu bunları. Mutlu olmak için klozete yan otur, liderlik için ayaklarını kıçının altına al, işte yükselmek için nutella ye. Ne lan bunlar? Biz mal mıyız? Üstelik bu insanlar, cidden büyük sorunlara yol açıyor. Bir nevi onları yok et, hepsini parçala, ez ezebildiğin kim varsa, tek lider sen ol. Böyle bir anlayış pompalıyor insanlara bu zırvalar.

Bunlarla gelişen kişilikten bir şey beklenmez, kusura bakmasın kimse.

Ferrari'sini Satan Bilge vardı bir zamanlar, ne oldu ona? Bilen var mı? İlk işi kendine bir Ferrari almak oldu. Siz el arabasına devam:) Paylaş

hocam peki kendimiz geliştirmek için ne okuyabiliriz??

• murattekno kullanıcısına yanıt
    Bu gayet netameli ve ucu açık bir soru. İlk önce düşünmeli insan. Bir ağaç üstüne, bir insan üstüne oturup tefekkür et. Kendini şöyle bir tart ve kendine sorular sor. O zaman neye muhtaç olduğunu, neyin eksikliğini yaşadığını sen kendin bulacaksın hocam, kitaplara gerek kalmadan. Kitap sonraki kademe. Önce yarayı bul, eczası çok alemin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Andrei Rublev

Bu gayet netameli ve ucu açık bir soru. İlk önce düşünmeli insan. Bir ağaç üstüne, bir insan üstüne oturup tefekkür et. Kendini şöyle bir tart ve kendine sorular sor. O zaman neye muhtaç olduğunu, neyin eksikliğini yaşadığını sen kendin bulacaksın hocam, kitaplara gerek kalmadan. Kitap sonraki kademe. Önce yarayı bul, eczası çok alemin.

Anladım teşekkürler hocam

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.