Şimdi Ara

KİŞİLİK TESTİ! (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
75
Cevap
0
Favori
1.394
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • aynısı çıktı ama hatalı güvenmem böyle hurafelere
  • 41 - 50 PUAN:
    İnsanlar sizi taze, canlı, çekici, eğlendirici, pratik ve daima ilginç
    birisi olarak görürler; her zaman ilgi odağı olan ama çok aşırıya kaçmayacak kadar da dengeli birisi.. İnsanlar sizi ayrıca iyiliksever,
    düşünceli, anlayışlı ve kendilerini neşelendiren ve rahatlatan birisi
    olarak tanırlar.

aynı ben valla

baktımda hatlar var biraz da özelilik ekleyelim:
    insanlar sizi heyecan verici,doğal liderlik özellikleri olan, her zaman doğru olmasa da hızlı karar veren birisi olarak tanırlar. Seni cesur,olarak tanırlar...

biraz düzenleme yaptım

biraz daha yapmam gerekti

İnsanlar sizi mantıklı,dikkatli ve pratik birisi olarak görürler. Sizi zeki, yetenekli ve hünerli olarak tanırlar. Çok hızlı arkadaşlık kuran biriri

60 ve üzeri uymuyor la

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi UcanHollandali -- 16 Şubat 2006 21:07:28 >

• 49 çıktı ama bakıyorum üç dört kişi daha aynı sonucu almış
  • quote:

Orjinalden alıntı: bomert

41 - 50 PUAN:
    birisi olarak görürler; her zaman ilgi odağı olan ama çok aşırıya kaçmayacak kadar da dengeli birisi.. İnsanlar sizi ayrıca iyiliksever,
    olarak tanırlar.

aynı ben yaw

EDIT:45 puan

45
  • 44 beni anlatmş
  • Topu topu 4 tür insan mı var demektir. Bana pek mantıklı gelmedi gibi
  • 43 çıktı, beni anlatmış. Ama aşırıya kaçmıyacak şekilde dengeli demiş. Bazen aşırıya kaçıyorum araa sıra dengesizlik felan kalmıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi amarLy -- 16 Şubat 2006 23:03:11 >
  • 38
  • 31 - 40 PUAN:
    İnsanlar sizi mantıklı, ihtiyatlı, dikkatli ve pratik birisi olarak görürler. Sizi zeki, yetenekli ve hünerli ama alçak gönüllü olarak tanırlar. Çok hızlı arkadaşlık kurmayan, ama arkadaşlarına karşı çok sadık olan ve onlardan da aynı şeyi bekleyen birisiniz

çok ama çok doğru
  • 41 - 50 PUAN:
    olarak tanırlar.
    42
  • quote:

Orjinalden alıntı: hkarakus

Topu topu 4 tür insan mı var demektir. Bana pek mantıklı gelmedi gibi

peki sana uyan hiç mi tip yok?
  • 48 puan ve gerçekten işin ilginç yanı çok doğru çıktı

41 - 50 PUAN:
    olarak tanırlar.
  • 51 yalnız şunu anlayamadın bazı arkadaşlar bunlar işte hurafe uydurma ben bunlara güvenmem falan diyolar...ne kadar saçma..sen zaten kendini bilmiyomusun...sanki orda çıkan kişilik bundan sonra sana yüklenecek ve o kişilikle yaşayacakmışsın gibi konuşuyolar...çok komik
  • 35 tm bn
  • 31 - 40 PUAN:
    İnsanlar sizi mantıklı, ihtiyatlı, dikkatli ve pratik birisi olarak görürler. Sizi zeki, yetenekli ve hünerli ama alçak gönüllü olarak tanırlar. Çok hızlı arkadaşlık kurmayan, ama arkadaşlarına karşı çok sadık olan ve onlardan da aynı şeyi bekleyen birisiniz

kısacası beni anlatmışlar
  • 43 çıktı

baktım mantıklı geldi sonuçlar
  • 33
  • quote:

Orjinalden alıntı: dreaMoses

51 yalnız şunu anlayamadın bazı arkadaşlar bunlar işte hurafe uydurma ben bunlara güvenmem falan diyolar...ne kadar saçma..sen zaten kendini bilmiyomusun...sanki orda çıkan kişilik bundan sonra sana yüklenecek ve o kişilikle yaşayacakmışsın gibi konuşuyolar...çok komik

çok doğru +99999999999

• 32 ama palavra

Arkadaş canlısı olduğum bilinir herkes tarafından özellikle arkadaşlarım bunu sıksık vurgularlar.Cana yakın ve sıcak kanlı olduğumu söylerler ki gerçekten öyleyim tam bir yay erkeğiyim yani.Yukarıda tersini söylemiş...

Birde şıklar eksik.Mesela ben konuşurken el hareketlerimle konuşmalarımı desteklerim.Sadece açık maviyi severim,mordan nefret ederim.Ama orada mecbur koyu mavi ve moru seçtim.Sarı mavi var ama sarıdan da iğrenirim.Dinlenirken bacak bacak üstüne atarım yada bağdaş kurarum ama şıklarda bunlar da yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Apple -- 17 Şubat 2006 11:17:06 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: GreatSoLdiER

32 ama palavra

Arkadaş canlısı olduğum bilinir herkes tarafından özellikle arkadaşlarım bunu sıksık vurgularlar.Cana yakın ve sıcak kanlı olduğumu söylerler ki gerçekten öyleyim tam bir yay erkeğiyim yani.Yukarıda tersini söylemiş...

Birde şıklar eksik.Mesela ben konuşurken el hareketlerimle konuşmalarımı desteklerim.Sadece açık maviyi severim,mordan nefret ederim.Ama orada mecbur koyu mavi ve moru seçtim.Sarı mavi var ama sarıdan da iğrenirim.Dinlenirken bacak bacak üstüne atarım yada bağdaş kurarum ama şıklarda bunlar da yok.

haklısın dostum, öküz bunlar...
    ben dedim böyle test mi hazırlanır diye dinlemediler...
    illa hazırlicaz, yaw ne gerek var ha?
    millet sizi madar eder dedim dinletemedim...
    yok bu işte çok para var,yok millet kanar...
    böyleleri testi hazırlar bi de ortadan kaybolur...
    milletin sırtından geçiniyorlar
    hortumcu bunlar hortumcu...

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.