Şimdi Ara

Kısa yoldan zengin olmak için hangi meslek ?? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
204
Cevap
3
Favori
6.951
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: eneox

quote:

Orijinalden alıntı: burakkockanat

quote:

Orijinalden alıntı: quancore

quote:

Orijinalden alıntı: yörük

yazlımcı ol

Olma

Neden

kafayı yedikten sonra parayı napcan

haklısın yazılımcı bi abim var oda pc mühendisi ol diyor bende istekliyim ama dediğin gibi adamı çıldırtır yazılım

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

yazlımcı ol

Olma

Neden

haklısın yazılımcı bi abim var oda pc mühendisi ol diyor bende istekliyim ama dediğin gibi adamı çıldırtır yazılım

yok öyle bişey ya en fazla bi kaç pc parçalıyosun ama işini yapınca var ya paranın taaa ..... koyuyorsun

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

yazlımcı ol

Olma

Neden

yok öyle bişey ya en fazla bi kaç pc parçalıyosun ama işini yapınca var ya paranın taaa ..... koyuyorsun

hocam senin dediğin donanıma girer .. donanım=parça .. yazılım zor iş.. öyle olsa ben şimdi zengindim istediğim bilgisayarı dağıtıp toplayabiliyorum

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

yazlımcı ol

Olma

Neden

hocam senin dediğin donanıma girer .. donanım=parça .. yazılım zor iş.. öyle olsa ben şimdi zengindim istediğim bilgisayarı dağıtıp toplayabiliyorum

sinirden parçalarsın demek istedim zaten donanımda yüsek miktarda para kazanamazsın ki

• quote:

Orijinalden alıntı: ShaG

Ciddi misin bilmem ama, ciddiysen hakkaten bir halt olamazsın bu kafayla. Önce meslekleri bir araştır, hangisi senin ilgini çekiyor ona bak. Parasına sonra bakarsın, yaptığın işi sevmek en önemlisi.

Birader öyle bir konuşmuşsunki görende zannedicek Avrupa'da veya ABD'de yaşıyoruz.Bu ülkenin yarısı asgari ücrete çalışıyor eve zor ekmek götürüyor! Çoğu işte mezun olduktan sonra işsiz kalma riski çok yüksek.''Hmm ben bu işi sevdim, bunu yapayım'' demek gibi bir lüksümüz malesef yok bizim.Mecburen paraya göre seçim yapıyoruz.Bu halkı bu duruma düşünenler utansın başka bir şey demiyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: Six Feet Under.

quote:

Orijinalden alıntı: ShaG

Ciddi misin bilmem ama, ciddiysen hakkaten bir halt olamazsın bu kafayla. Önce meslekleri bir araştır, hangisi senin ilgini çekiyor ona bak. Parasına sonra bakarsın, yaptığın işi sevmek en önemlisi.

Birader öyle bir konuşmuşsunki görende zannedicek Avrupa'da veya ABD'de yaşıyoruz.Bu ülkenin yarısı asgari ücrete çalışıyor eve zor ekmek götürüyor! Çoğu işte mezun olduktan sonra işsiz kalma riski çok yüksek.''Hmm ben bu işi sevdim, bunu yapayım'' demek gibi bir lüksümüz malesef yok bizim.Mecburen paraya göre seçim yapıyoruz.Bu halkı bu duruma düşünenler utansın başka bir şey demiyorum

işte doğru mantıkla düşünen biri .. .. sizce hangi mesleğe yönelmeliyim

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

yazlımcı ol

Olma

Neden

sinirden parçalarsın demek istedim zaten donanımda yüsek miktarda para kazanamazsın ki

farkındayım hocam o işte para yok zamanla yazılımında ücreti düşer çünkü wordpressle site yapmayı öğrenen adama iş veriyorlar.. bu yüzden yazılımda okumaya çok hevesli değilim stresi siniri de cabası zaten..

• Adam sanki hukuk tip kazanmış seçim yapiyo ulan once bi kazanabilecekmisin bakayim.Sonra gel hukuk fakultesini begenme.Senden bu kafa varken bi poh olamazsin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Başbakan ol

• kalpazan ol

• Pilotluk. Yardımcı kaptan 15 bin civarı kaptan 25 bin civarı alıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: James Harden

Adam sanki hukuk tip kazanmış seçim yapiyo ulan once bi kazanabilecekmisin bakayim.Sonra gel hukuk fakultesini begenme.Senden bu kafa varken bi poh olamazsin

kendime güvendiğim için konuşuyorum burda kendi fikrini al kaybol burdan
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: James Harden

Adam sanki hukuk tip kazanmış seçim yapiyo ulan once bi kazanabilecekmisin bakayim.Sonra gel hukuk fakultesini begenme.Senden bu kafa varken bi poh olamazsin

kendime güvendiğim için konuşuyorum burda kendi fikrini al kaybol burdan

Yav he he süper zekisin triyonerlik adam olacan hatta ayda yarim trilyon kazanacaksin.En iyisi sensin sincap

• medya sektörüne girip bir tıpçı hukukçu kadar çabalarsan onlardan fazla kazanırsın. bence sözel alanı da düşün. iletişim fakültelerine girip sektörde bulunabilirsin.
  • Pilotaj

• quote:

Arkadaşlar 10.sınıfa geçtim .. Ve bu yıl sonunda TM yada mat seçeceğim ama karar veremiyorum .. Ilerde zengin olmak 5000-5000+ bir maaşla çalışmak istiyorum sizce hangi mesleklere yönelmeliyim.. Her türlü bilgilerinizi paylaşın lütfen .. Siyaset tıp mühendislik vb.. Tüm konulara ilgim var aklınızda bulunsun..

o maaş için bir şirkete 5 yılını falan vermen lazım
  • quote:

Orijinalden alıntı: 427

quote:

Arkadaşlar 10.sınıfa geçtim .. Ve bu yıl sonunda TM yada mat seçeceğim ama karar veremiyorum .. Ilerde zengin olmak 5000-5000+ bir maaşla çalışmak istiyorum sizce hangi mesleklere yönelmeliyim.. Her türlü bilgilerinizi paylaşın lütfen .. Siyaset tıp mühendislik vb.. Tüm konulara ilgim var aklınızda bulunsun..

o maaş için bir şirkete 5 yılını falan vermen lazım

Farkındayım.. Ama ne üzerine okumalıyım ne gibi bir şirkette çalışmalıyım

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • seks yaparken düşün belki aklına ilginç bir fikir gelir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gıbıç

Pilotaj

Şartları pilotluğunda aynı mı öyleyse zaten düşünüyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: Sentus

medya sektörüne girip bir tıpçı hukukçu kadar çabalarsan onlardan fazla kazanırsın. bence sözel alanı da düşün. iletişim fakültelerine girip sektörde bulunabilirsin.

Okulumda Sözel bölüm açılmıyor bir TM 4 tane de matematik Sınıfı açılacak sözel mümkün değil ama medyayı bi araştırayım

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.