Şimdi Ara

Kısa Uzun Dönem 1. Komando Tugay Komutanlığı KAYSERİ Olanlar Gelsin (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
367
Cevap
5
Favori
129.422
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
Giriş

KARA KUVVETLERİ KOMUTANLIĞI

Eğitim Birliği

1 İNCİ KOMD.TUG. K.YRD.LIĞI HV.İND. VE KOMD.EĞT.TB.KH. VE KH.TK./(KÖŞK) MELİKGAZİ/KAYSERİ

12 Haziran 2025 gidecek olan arkadaşlara selam olsun. WhatsApp veya sosyal medya gibi gitmeden birbirimizden haberdar olalım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Hocam Aralıkta Er olarak aynı yere geleceğim, çok sorum var neler önerirsiniz  Kısa Uzun Dönem 1. Komando Tugay Komutanlığı KAYSERİ Olanlar Gelsin 

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

Merhabalar. Askerliğim er olarak buraya çıktı. Hocam halihazırda gözlerimde 4 numara astigmat var gözlük kullanıyorum. Refüze edilmeyi de hiç istemiyorum. Siz ne tavsiye verirsiniz?

Normal diyelim hocam. Trabzonda oturuyorum, soğuk gördüğümü düşünüyorum ama gördüklerimden sonra daha iyisini göreceğimi anladım  Kısa Uzun Dönem 1. Komando Tugay Komutanlığı KAYSERİ Olanlar Gelsin . Eğitimler aşırı zorlamadığı sürece inşallah bir şekilde bitiririm gibi geliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Quarced -- 3 Kasım 2025; 0:46:52 >
    İki üç gün misafirsin alıştım ettim vesaire. Biz de öyleydik ben cumartesi katılış yapmıştım. Cumartesi pazar siville gezdik bize kamuflaj verme zamanı yetmemişti o yüzden bir parça sivil götür tavsiye ikinciye gerek yok. 15 gün 18 gün full eğitim eğitim yapmamak için 250 kişinin sessiz bir şekilde durup rahat durması gerekiyor ki o da imkansız yani bol bol eğitim olacak.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

Dediğim gibi hocam, mesela eğitimden kastın nedir? Çok ağır olmadığı sürece zorlanmayız gibi. Klasik askeri eğitim diyebilir miyiz yoksa birlikten ötürü bir komando ağırlığı vs var mı?

Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.