Şimdi Ara

Kısa kablolu mikrofonlu Samsung Galaxy S2 için kulak içi kulaklık tavsiyesi.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.485
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar yarım metre kadar kablosu(pantolonun cebinden kulağa kadar) olan kulak içine girip dış sesleri tamamen kesebilen(en önemli kriter) üzerinde küçük bir mikrofonu da olan ses kalitesi de yüksek olan (mükemmel olması gerekmiyor) bir kulaklık arıyorum.

Samsung Galaxy S2 telefonum için kullanacağım.Kablo derdiyle uğraşmak istemiyorum.Bluetooth kulaklıkda düşünüyorum ama şarj derdi falan olabilir o yüzden onu es geçtim.

• Up

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kerempek

Up

hocam aradan baya zaman geçmiş. Buldunuz mu acaba aradığınız kulaklığı? Ben de böyle birşey arıyorumda...
  • Microfonsuz buldum "brainwavz m2"
  • etymotic research mc5
    klipsch image s4i
    spider realvoice
    audio tech cks55i

bunlarda benim bulduklarım ama nasıldırlar, telefonla uyumlular mı hiç bilmiyorum..
  • quote:

Orijinalden alıntı: kerempek

Arkadaşlar yarım metre kadar kablosu(pantolonun cebinden kulağa kadar) olan kulak içine girip dış sesleri tamamen kesebilen(en önemli kriter) üzerinde küçük bir mikrofonu da olan ses kalitesi de yüksek olan (mükemmel olması gerekmiyor) bir kulaklık arıyorum.

Samsung Galaxy S2 telefonum için kullanacağım.Kablo derdiyle uğraşmak istemiyorum.Bluetooth kulaklıkda düşünüyorum ama şarj derdi falan olabilir o yüzden onu es geçtim.

Bu ürünü tavsiye ederim ben kullanıyorum, yanlız kulak içini sevmediğim için buna uygun kısa kablolu, normal bi kulaklık arıyorum. Sen özellikle kulak içi demişsin sana uygun.
    http://www.hizlial.com/telefon/bluetooth-kulakliklar/samsung-hs3000-bluetooth-kulaklik-cift-telefon-destegi-_02.016.1271.0041.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi barahirr -- 15 Aralık 2011; 22:04:27 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.