Şimdi Ara

Kısa Dönem Askerlik Başvurusu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.043
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • sevgili dh üyeleri aklıma takılan bir durum var.
    2007'den beri açıköğretim'e kayıtlıyım.2 senelikten dikey geçiş yapmıştım.nihayet okulu bitrebildik sonunda.kısmetse kısa dönem askerlik yapıcam.iş hayatıyla ilgili bazı fırsatlarım var ve bunlardan yararlanmak için aralık ayında gitmek istiyorum askere.daha doğrusu kısa dönemler aralıkta mı gidiyor ondan da emin değilim duydum sadece bikaç yerden o kadar.
    bugün açık öğretim bürosuna gittim ve diplomaların haftaya cuma günü büyük ihtimalle geliceğini söylediler. diplomayı alıpta askerlik şubesine gitsem beni aralık celbine yazarlar mı??? birde aralık döneminde askere gitmek için en son hangi tarihe kadar askerlik şubesine başvurmam gerekir??? yada daha önceden yapmam gerekn birşeyler var mı(dilekçe yazmak vb.) bu konuda bilgi sahibi iseniz ve beni aydınlatabilirseniz çok sevinirim.şimdiden sağolun.

• Aralık ta gitmek için 31 ekim tarihine kadar 4 tane diploma fotokopisi,4 tane resim,4 nufus cüzdanı fotokopisi ile git dilekceyide orada yazacaksın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sahinaist -- 8 Ekim 2010; 2:41:45 >
  • eyvallah hocam sağolasın
  • bkn.337. dönem konusu
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.