Şimdi Ara

Kısa boylu insanların daha çevik olması (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
125
Cevap
4
Favori
10.260
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu forumun seviyesine zıçam .Tamam beyler uzun boylu kilolu insan dağıtır döver . Anasını satım okullar da kapandı ya bütün veletler takılmaya başladı şimdi .He tamam itirazım yok ne derseniz o olsun .Karne sevinci yaşayan çocuklardan yorum almaya başladık artık

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sen bi iş hayatına atıl. Gerçek hayata adım at. Ne kadar adam da dövmüş olsan büyüyünce bunların hiç birini anlatamassın. Utanırsın. Bak dayak atmış olsan bile diyorum. Karşındaki kızı anlatacagın hikaye ile bile tavlıcanı bilsen kavga dövüş olayını açamassın. Çünkü kavga çok gereksiz ve insanı düşüren bir eylem. Bunlara kafanı takma. Ha git bi spor salonuna. Vucud yap. İnan bana senden iyisi olmaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Doğa Can

quote:

Orijinalden alıntı: Tenno Heika Banzai

Bilimsel olarak boyu kısa olan insanlar yere daha orantılı basıyor ve reflekslerde daha hızlı oluyormuş . Bruce Lee gibi ustaların 1.90 lık adamları yere yığması da bundan kaynaklanıyormuş .

Yani küçük olan daima daha hızlıdır,çeviktir . Güçlü olan insanlar ise kas gücüne,boyuna güvenir fakat hız her zaman üstün gelirmiş.

Aynen aynen nba point guardları hiç hızlı,çevik adamlar değiller
    Derrick rose John Wallın ayakarı burdaki her 170 adamdan daha hızlıdır.
    Çabukluk güç hız konusuna hiç girmeleyelim zaten

alakaya bak bee

• quote:

Orijinalden alıntı: Mert_Jeksin

Sen bi iş hayatına atıl. Gerçek hayata adım at. Ne kadar adam da dövmüş olsan büyüyünce bunların hiç birini anlatamassın. Utanırsın. Bak dayak atmış olsan bile diyorum. Karşındaki kızı anlatacagın hikaye ile bile tavlıcanı bilsen kavga dövüş olayını açamassın. Çünkü kavga çok gereksiz ve insanı düşüren bir eylem. Bunlara kafanı takma. Ha git bi spor salonuna. Vucud yap. İnan bana senden iyisi olmaz

Kardeş kavgayı savunan yok zaten.Ben adamlara bazı bilimsel şeyler paylaştım fakat başladılar trollüğe.Bu forum cidden aşırı bozdu ,14-20 yaş arası veletler kaynıyor

• Boş konuşma o zaman uzunlar çevik değildir diye. Bu kıytırık sanattan (spor demiyorum) 1-2 tane efsane çıkabilir, 1.91 boyu 107 kilosu olan Muhammed Ali de senin hayal edemeyeceğin kadar çevik olabilir.

Yani kısacası gelip de boş boş yorumlar yapıp milleti uğraştırmayın.
  • Cücelerin tek avantajı dengeli durmasıdır :) karşıma geleni affetmem .d sen sokakta fazlq hareket yapamazsin.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben dediklerinizin hiçbirine katılmıyorum,
    sokak kavgası deyince benim aklıma hep serserilerle kavga etmek gelir, onlarda kelebeği bacağına sokunca ne boy kalır ne hız
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rudy_Fernandez

quote:

Orijinalden alıntı: Doğa Can

quote:

Bilimsel olarak boyu kısa olan insanlar yere daha orantılı basıyor ve reflekslerde daha hızlı oluyormuş . Bruce Lee gibi ustaların 1.90 lık adamları yere yığması da bundan kaynaklanıyormuş .

Yani küçük olan daima daha hızlıdır,çeviktir . Güçlü olan insanlar ise kas gücüne,boyuna güvenir fakat hız her zaman üstün gelirmiş.

Aynen aynen nba point guardları hiç hızlı,çevik adamlar değiller
    Derrick rose John Wallın ayakarı burdaki her 170 adamdan daha hızlıdır.
    Çabukluk güç hız konusuna hiç girmeleyelim zaten

alakaya bak bee

Chris Paul 183 inan senin dediğin o sopalara 170 çoğu adamdan daha hızlı vurur
    Basketbolla nasıl alakası yok ayak hızı el hızı.Quickness değil mi senin dediğin işte o şey chris paulda ebesininki kadar var

Adam kısa boyluların hızlı çevik çabuk olduğundan bahsetmiş.E 190 boyundaki pglar da bunların hepsine kat kat daha fazla sahip.
    Alakasızlık mı var burda ganga ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Faik Ş.

Boş konuşma o zaman uzunlar çevik değildir diye. Bu kıytırık sanattan (spor demiyorum) 1-2 tane efsane çıkabilir, 1.91 boyu 107 kilosu olan Muhammed Ali de senin hayal edemeyeceğin kadar çevik olabilir.

Yani kısacası gelip de boş boş yorumlar yapıp milleti uğraştırmayın.

Tamam birader Muhammed Ali yi bi sen izledin ,yumruklarının hızını bi sen gördün . Bizim zaten elimizde Ali nin boks maçları yok ,sadece Bruce Lee filmleri izliyoruz.Bu konuya atacağım son yorum artık.Hadi eyvallah

şu basketbolculardan bahseden eleman da ayrı bi kafada .Bir dövüş sanatının kriterleriyle sporu kıyaslıyor .Te allahım ya ne hâli varsa görsün herkes

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Asil Türk Kanı -- 15 Haziran 2014; 13:18:16 >
  • quote:

bişeyi çok merak ettim boyun kaç ? ben kendiminkini söyliyeyim 1,84 filan ama korkuyom uzaması durdu mu diye geç uzuyor 1-2 ay fitness ta ağırlık kaldırcam diye boy gitti sanırım
  • quote:

Orijinalden alıntı: -Liseli-

Aklıma Oberyn ve mountain geldi. Ah reyiz ah o mızrağı defalarca sokup çıkaracaktın

Lan içim burkuldu yine
  • Hocam senin yas kac ?

Konu basligi dogru olabilir. Bilimsel olarak da uzunlarin denge sorunu yasadigi dogru. Ama wing tsun konusuna kaymis konu. Yalniz cok fena ozguven icine girmissin. Sana tavsiyem cik oradan

Atip tutmussun kusura bakma Boyum 1.80 den de fazla ama reflekslerimi hocam dahil herkes begenirdi. Kisa boylular vardi bir hayli zorlaniyorlardi (Kollari kisa kaldigi icin)

@DT Swiss bakma sen buna rahatlikla yaparsin bu sporu. Bknz: Emin Boztepe

Wing Tsun'la oyle asarim keserim muhabbeti yapilamaz. Dogru ve duzenli calisilmadigi takdirde, kum eleyen insaat iscisinden bile dayak yenilir. Ve sokak salona benzemez. Adam atar bicagi, tasi herseyi gorursun sonra. Haberlerde cikti dunya sampiyonu boksor(?), tinerci tarafindan bicaklanmis diye. Karaktere de baglidir biraz. Kalp atisi, sogukkanlilik, karar verebilme yetisi, korku, mekan falan bircok detay vardir.

Son olarak hocamin her zaman dedigini de soyleyeyim. Firsatin varsa kac, kacabildigin kadar kac, son care dovusmek olsun.

2. sorum da bu Ip Man filmini izledin de mi basladin bu spora ?

• züğürt tesellisi

174 ne la

aman basket voleybol hentbol felan oynama kardeş üzerinden felan atlarlar ezilirsin altlarında
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sexxx Dreams

Daha liselisin o yüzden kavga senin için bir life style, bir yönetim şekli, günay afrikada bir kuş türü. Ama gel gelelim gerçek hayata, kavga en gereksiz şeylerden biridir. Avunulacak en son şeydir. Boylu poslu olmak varken dötten bacaklı olup ben daha hızlıyım diye avunuyorsan avunacak başka bir şey bul derim ben.(pek bir şey yok)

En mantikli yorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Agirlik Merkezi yere daha yakin ve denge daha iyi.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Roinless~

1.50 boyundaki yumruğu penisimin kafası kadar olan insan evladı gidip 1.85+ adam mı dövecek? (1.85+ kürdanlardan bahsetmiyorum)

Neyin kafasını yaşıyorsunuz la siz? En kral müptezelde bile bu kafa yok.

Birader 1.72 boyuyla Bruce Lee 20 tane 1.85 lik adamı dağıtır .Boyun uzak Doğu sporlarına karşı avantaj sağlayacağını falan mı sanıyorsun sen ? Sen kolunu kaldırayısa kadar adam senin göğüs kafesine 10 tane darbe koyar.Anasini satim zaten bizim millet dövüş ustası ya uzak doğuya ayak uzatıyor şimdi de.

Dostum sen ne sanıyorsun bu işleri?

2 ay uzak doğu falan fistanına gittin Bruce Lee mi olacaksın? Sanki ben diyorum ki uzak doğu sporları bir şeye yaramıyor. Yarar ama harbi ustasından uzun süreli eğitim alırsan yarar.

Öyle 2-3 ay gideyim göğüs kafesine 10 tane vurayım, yok öyle. Saçmalamayın ayrıca her eğitim alan bir Bruce Lee olamaz, doğuştan yeteneğin olacak ve küçüklükten başlayacaksın bu işlere.

Her şeyi kolay sanıyorsunuz anasını satayım. Bruce Lee 20 tane 1.85 lik adamı falan da dağıtamaz öyle filmde gördüğün gibi teker teker değil o işler oradaki 1.85 boyun hiç bir önemi yok 20 tane adam aynı anda çullansa Bruce Lee falan kalmaz. Umarım 20 tanesine aynı anda kafa atar falan demezsin.

Bilip bilmeden sallamayın.

• Hayatı filmlerden ibaret sanmayın. 190 90 kilo adam, 1.60 60 kiloyu, ne yapar biliyormusunuz? paketler presler. karpuz gibi atar sizi ordan oraya.
    Ip man filmlerini izleyip gaza geliyorsunuz, bu işler öyle değil, hele sokak kavgasında hastahanelik olursunuz, gaza gelmeyin.
    Atacağı bi tekmeyle uçarsınız. yerim winçançununuzu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-1E1FC651D -- 15 Haziran 2014; 15:02:13 >
  • Konuyu açanın avatarına odaklanın beyler
  • dünyanın en güçlü ünvanını taşıyan pudizanowski kendinden daha iri birine yenildi daha ne diyelim?

dövüş sporlarında boşuna mı kilo kategorileri var? karşına 2.10 140 kilo boksörü koyalım senin kare kökünü hesaplar.
  • hersey adam dovmek mi anasini satayim.
    birakin uzun boyu kisa boyu.
    beyniniz kadar varsiniz.
    isterseniz 2metre olun embesilseniz, embesilsinizdir.
    ayni sey kisa boylu icinde gecerli.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.