Otobüs soförü Hidayet...!!! >Hidayet ölünce cennetin kapisinda kuyruga girer. >Hemen önünde bekleyen adam bir papazdir. >Kapida bir melek beklemektedir. >Melek pedere sorar; >- Hiç günahin var mi ? > Peder ; >- Aziz melek ben rahiptim, >Tüm hayatim boyunca tanrima dua ettim, karima ve >çocuklarima sadik kaldim, insanlara ve hayvanlara hep yardim ettim >Melek; >- Çok iyi. Bunlari zaten biliyorduk.Al sana cennetin gümüs >anahtari... >Der ve sonra Hidayet 'e döner; >- Senin hiç günahin var mi Hidayet ? > Hidayet; > - Ben de her zaman hayvanlara ve insanlara iyilik yapardim, tanriya çok >dua >etmedim açikçasi, inancim da zayifti ve bir de >günahim vardi, çok sert ve hizli otobüs kullanirdim. > Melek Hidayet 'e döner ve; > - Bunu da biliyoruz . Çok iyi. al sana cennetin altin anahtari... >Peder bu olaya sinirlenir; > - Ben hayatimi tanriya adamisim siz de gidip bu adami cennette benden >üstün >tutuyorsunuz, haksizlik degil mi? >Melek gülerek ; > - Oglum, sen vaaz verirken herkes uyuyordu , ama Hidayet otobüs >kullanirken >herkes dua ediyordu
bence orjinali hoca efendidir tepki almasın diye papaz efendiye çevrilmiş sanki
Ramazan ayındayız olsun o kadar
çok güzel de o imam olması lazım.rahipler vaaz da mı veriyor?ilginç