Şimdi Ara

KIŞ mevsimi için En güzek ERKEK Parfümü önerileriniz? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
82
Cevap
6
Favori
33.221
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Carolina Herrera 212 Sexy for Men 100ml nasıl

herkes rochos dıyor ama bılmyıorumkı bazı yorumlarda ter kokusuna dondu herkeste var dıyor

Carolina Herrera 212 Sexy for Men 100ml bugun aklımda onu arastırıyorum ee parfumlerde ucuz degılkı o kadar para verıp begenmıycegım bırsey almak ıstemıyorum bende:))
  • Givenchy
  • ben rochas aldım .d&p den aldım...bi dahaki sefere orjinal alabilirim

bakalım guzele benziyor kokusu ama kendim cok alamıyorum.

ornegin iş yerinde patron bir parfum kullanıyor..gittigim yerlerde aha burdan gecmiş az once diyorum..veyahut asansorde benden once bindiyse kokuyu duyuyorum..ama kendiminkini asansorde duyamıyorum tekrar 2 dk sonra binsem aynı asansore...alıstıgım içinmidir bu kokuya..
  • Kenzo Jungle Homme 100ml EDT Spray

en cok bunu merak edıyorum kenzo jungle acaba nasıl

denıyen varmı hıc?
  • Lacorse Red
  • polo sport

tek kelimeyle mükemmel bir koku

kızlar bayılıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: _ AWESOME _

rochas alın rochas. TÜm Türkiye aynı kokuyo maşallah. Ter kokusu gibi

yaw garsonlar bile bunu kullanıyor,en son attım bir şişe parfümü, ayrıca kimsenin gelip parfümün ne diye soracağını zannetmiyorum çünkü en bilinen kokulardan biri
  • Her türlü Burberry Classic diyorum kalıcılık açısından.2 senedir değiştirmiyorum kışlık parfümümü ve karşılığını da veriyor
  • bulgari blv notte tahrik edici bir koku aklıının bir köşesinde bulunsun
  • One million
  • bvlgari - aqua yeşil şişesi olan. her kış bu kokuyu kullanırım kız arkadaşım da bayılır bu kokuya
  • minumum 9 ortalama ise 10-12 saat üzerinizde kalan etkisini kaybetmeyen bir erkek parfümü Yves Saint Laurent Kouros for Men 100ml EDT Spray bu ürün kalıcılıkta rakipsiz

tam bir kış parfümü biraz ağır ama en azından meyve kokusu değil erkeksi bir koku

Yves Saint Laurent Kouros for Men 100ml EDT Spray kullananız varmı?

212 guzeldır kullandım ama 1 saat etkısı var kutuyu sureklı yanında tasımalısın

armanilerde 2 maksumum 3 saat etkısı vardır gece bır yere cıkarken kullanırsın

ama tüm gün etkisi olan tek ve güzel parfümün bu olduğu yorumları var kış için Yves Saint Laurent Kouros for Men

kulllanan varmı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi anteros24 -- 27 Eylül 2010; 10:28:04 >
  • keşke anket yapsaydın
  • valla arkadaşlar yıllardır hugo boss klasik kullanıyorum hatta konuyu görünce aklıma geldi parfümüm bitiyordu hemen girdim strawberrye bitane 100 lük sipariş verdim 83 liraya geldi fiyat gayet uygun tavsiye ederim kış içinde ideal bir parfümdür...
  • quote:

Orijinalden alıntı: anteros24

En güzek KIŞ ERKEK Parfümü önerileriniz?

benım arastırdıgım ve almayı dusunduklerım assagıda sızde fıkırlerınızı paylasırsanzı soncuta kısın kullanıcam vede suda onemlı harıka bır koku ve super kalıcılık farklı onerılerınızıde paylasabılırsınız

Benım su anda aralarında kararsız kaldıgım

Kenzo Jungle Homme 100ml EDT Spray

Rochas Man 100ml EDT Spray

Bvlgari BLV Notte for Men 100ml EDT Spray

Amerikadan aldım ama Türkiye de varmı bilmiyorum harika bi kış parfümü Guess Suede..
    Issey Miyake Intense for Men 125ml EDT Spray

Giorgio Armani Emporio He for Men 100ml EDT Spray

• rochas iimidir sizcede...hani cok kullanılmıslıgını bosversek....

vede hangilerini daha denememiz lazım su aralar gidecek olan :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: sevemem1985
    ben rochas aldım .d&p den aldım...bi dahaki sefere orjinal alabilirim

bakalım guzele benziyor kokusu ama kendim cok alamıyorum.

ornegin iş yerinde patron bir parfum kullanıyor..gittigim yerlerde aha burdan gecmiş az once diyorum..veyahut asansorde benden once bindiyse kokuyu duyuyorum..ama kendiminkini asansorde duyamıyorum tekrar 2 dk sonra binsem aynı asansore...alıstıgım içinmidir bu kokuya..

D&p'de fiyati ney?
  • 50cc 13 lira...100 cc 20 kusurdu hatırlayamadım simdi...27 liraya deodorantı parfumu ve yanında promosyan ufak baska bi parfum veriyorlar..ondan aldım..orjinali 80-90 civari olması lazım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sevemem1985 -- 27 Eylül 2010; 11:15:12 >
  • armani black code Dişileri tahrik eden kokusu vardır tecrübe sabittir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Doppio -- 27 Eylül 2010; 11:19:00 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sevemem1985
    50cc 13 lira...100 cc 20 kusurdu hatırlayamadım simdi...27 liraya deodorantı parfumu ve yanında promosyan ufak baska bi parfum veriyorlar..ondan aldım..orjinali 80-90 civari olması lazım

Fiyati iyiymis, dandik avon parfumlerine alternatif olabilir.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.