Şimdi Ara

Kış Lastiğinde Good Year Mı Lassa Mı? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
0
Favori
40.809
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: gyetiker

Arçelik’in, Bosch’tan iyi olduğunu iddia etmene, Arçelik mühendisleri bile kahkaha atar

İyiden kastınız nedir tabi ona göre değişir ama Arçelik kaliteli bir marka, kimsenin buna kahkaha atacağını zannetmiyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-FE2F1DE54

Lassayı beğenmesem de snoways kış performansı iyidir. fakat ultragrip8 ile karşılaştırınca geride kalıyor. Kendim için 4 farklı araca kis lastiği aldım, 3u ug8 biri de sava.

Hocam ben sava intensa uhp2 yazlik kullanıyorum araçta cokta memnunum lastikten.. Kislik savalar icin ne dersiniz.. Yorumunuz ne yonde..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: y.e.c.

Hocam ben sava intensa uhp2 yazlik kullanıyorum araçta cokta memnunum lastikten.. Kislik savalar icin ne dersiniz.. Yorumunuz ne yonde..

Alıntıları Göster

Benim de mevcut araçta yazlıklar sava intensa uhp2. Yazlık konusunda sava o kadar iddaalı değil, aynı bütçede falken de tercih edilebilir fakat kışlıkta sava muadillerine göre açık ara önde bence.

• Lassa kadar ses yapan bi lastik var mı merak ediyorum,düşük hızlarda acayip bi uğultusu var,radyonun sesini açıyorum lastiğin sesini bastırsın diye,daha 2.kışında böyleyse seneye ne olur allah bilir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • emre_7 E kullanıcısına yanıt
    Good year kış lastiğinde iyidir

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.