Şimdi Ara

Kış ayları için parfüm önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
448
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 100tl civarlarında bütçem var.Birinin yanından felan geçerken suratına çarpıyormuş gibi bir etki bırakmasını istiyorum :) önerileriniz nelerdir?

• Maskülen tarz parfüm mü yoksa şekerli-vanilyalı tarz mı seviyorsunuz?Baharatlı oryantal kokular, kuvvetli şipreler veya odunsu kokular arzu ettiğiniz kalıcılık ve fark edilirlik konusunda daha uygun olacaktır zannediyorum. 100 Tl bütçe ile yerli parfümlerden Rebul Silverline, Avon Wilderness, Dunlop Chic Sport, Slazenger Classic Yeşil maskülen tarzlarıyla gayet iyidir. İçlerinden bazılarının orijinali bütçenizi aşabilir onları açık parfüm olarak bakıp bulabilirsiniz benim aklıma gelen kuvvetli parfüm olarak isim yapmış olanlar Drakkar Noir, Caron Yatagan, Yves Saint Laurent Kouros, Jaguar For Men, Salvador Dali Pour Homme, Chanel Anteus, Polo Ralph Lauren Classic, Pino Silvestre, Azzaro Pour Homme, Brut Faberge, şekerli-vanilyalılardan Rochas ve Joop Homme aklıma ilk gelenler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: efendi3564

Maskülen tarz parfüm mü yoksa şekerli-vanilyalı tarz mı seviyorsunuz?Baharatlı oryantal kokular, kuvvetli şipreler veya odunsu kokular arzu ettiğiniz kalıcılık ve fark edilirlik konusunda daha uygun olacaktır zannediyorum. 100 Tl bütçe ile yerli parfümlerden Rebul Silverline, Avon Wilderness, Dunlop Chic Sport, Slazenger Classic Yeşil maskülen tarzlarıyla gayet iyidir. İçlerinden bazılarının orijinali bütçenizi aşabilir onları açık parfüm olarak bakıp bulabilirsiniz benim aklıma gelen kuvvetli parfüm olarak isim yapmış olanlar Drakkar Noir, Caron Yatagan, Yves Saint Laurent Kouros, Jaguar For Men, Salvador Dali Pour Homme, Chanel Anteus, Polo Ralph Lauren Classic, Pino Silvestre, Azzaro Pour Homme, Brut Faberge, şekerli-vanilyalılardan Rochas ve Joop Homme aklıma ilk gelenler.

Nerden bulabilirim peki bunları

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yerli parfümler Hobi kozmetik, Avon Wilderness Avon satış temsilcisinden, diğerlerini bu bütçeye uygun olabilenleri İzmir'de iseniz veya internetten Ütopya Kozmetik'ten temin edebilirsiniz veya Tekin Acar gibi diğer parfüm sitelerinden bulabilirsiniz. Bütçenizi aşanları DP gibi açık parfümcülerden sorarak edinebilirsiniz tabi test ediniz evvela kokularını. Benim hoşuma giden sizin hoşunuza gitmeyebilir.
  • quote:

Yerli parfümler Hobi kozmetik, Avon Wilderness Avon satış temsilcisinden, diğerlerini bu bütçeye uygun olabilenleri İzmir'de iseniz veya internetten Ütopya Kozmetik'ten temin edebilirsiniz veya Tekin Acar gibi diğer parfüm sitelerinden bulabilirsiniz. Bütçenizi aşanları DP gibi açık parfümcülerden sorarak edinebilirsiniz tabi test ediniz evvela kokularını. Benim hoşuma giden sizin hoşunuza gitmeyebilir.

Hocam bu dediginiz internet sitelerinde bi sorun cıkarmı

• Evvela görerek deneyerek testerlardan koklayınız parfümleri bence. Direk sipariş ederseniz beğenmediğiniz bir ürün çıkabilir. Siz Tekin Acar, Ykm, Hobi Kozmetik gibi mağazalarda test ediniz evvela.
  • quote:

Evvela görerek deneyerek testerlardan koklayınız parfümleri bence. Direk sipariş ederseniz beğenmediğiniz bir ürün çıkabilir. Siz Tekin Acar, Ykm, Hobi Kozmetik gibi mağazalarda test ediniz evvela.

Dediginiz gibi yapayım o zaman cok teşekkür ettim yardımcı oldugunuz icin

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • o paraya iyi bişey almak istiyosan XS,HUGO SPORT VEYA DİESEL ONYL BRAVE 50 CC
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.