Şimdi Ara

KİS 2010 bilen gelsin! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
26
Cevap
0
Favori
1.161
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: KORKMAZ60

Arkadaşlar ben yama ile türkçleştirdiğim kis 2010 silip sitesinden 2010 türkçeyi indirdim ve kurdum 3-4 gün oldu ve herhangi bir sorun yok

Kis 9.0.0.463 versiyonunu da kullandım en son versiyon olan 9.0.0.736 yıda şuan kullanıyorum, 463 olanda birçok sorunla karşılaştım ama 736da aynı sorunların hiçbirisiyle karşılaşmadım. En son versiyon genellikle daha sorunsuz olur.
  • Çok fena kasıyor ama
  • dostlar bilen varsa yardım etsin lütfen

bir çok forma üyeyim ve her açılışta kullanıcı adlarını ve şifreleri yeniden girmek durumunda kalıyorum bu çok sıkıcı oluyor
    Kaspersky 2010 kullanıyorum veya bir ayarımı var yada kaspersky mi siliyor tanımlamaları çözemedim

yardımcı olursanız sevinirim

saygılarımla
  • bende kaspersky vardı tam sürüm ama çok kasıyor hakkaten kaldırdım tavsiye etmem sistemi yüksek olanlar için birebir.....
  • ayarlar kısmından reklam başlığı englleyicisini etkin yapın arkadaşlar reklamlardan kurtulursunuz firefoxa adp eklentisini bile kurmanıza gerek kalmıyor
  • raporlar kısmındaki durum temizlendi ve durum bulundu uyarıları tam olarak ne anlama geliyor acaba?
    temizleyemedikleri için mi bulundu uyarısı veriyor bu durumda ne yapılması icab eder?
    birde dosyaları karantinaya almayı beceremedik kis 2010'da!
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.