Şimdi Ara

Kırşehir'de Okuyan Arkadaş Var mı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
23
Cevap
0
Favori
12.137
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ahi Evran Üniversitesi nasıl bi yerdir anlatın bana biraz.

• Kırşehir çok ucuz ve güzel bi yer. Ama kışın soğuk oluyor. Yani ben Denizli'li olduğum için soğuk gelmiş de olabilir. Evler ucuz Kırşehir'de hele öğrencileri çok seviyorlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hekim

Kırşehir çok ucuz ve güzel bi yer. Ama kışın soğuk oluyor. Yani ben Denizli'li olduğum için soğuk gelmiş de olabilir. Evler ucuz Kırşehir'de hele öğrencileri çok seviyorlar.
    Ankara'da yaşadığımız için pek sorun olmaz o soğuk. Ankara'dan alışkınız. Yeterki adam akıllı yer olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ünal

Ankara'da yaşadığımız için pek sorun olmaz o soğuk. Ankara'dan alışkınız. Yeterki adam akıllı yer olsun.

Alıntıları Göster
    tavsiye etmem yeni ve oturmamış biyer bildiğim kadarıyla
  • quote:

Orijinalden alıntı: ilvatarr

tavsiye etmem yeni ve oturmamış biyer bildiğim kadarıyla

Alıntıları Göster
    Ahi Evran uzun zamandır var diye biliyorum ben?
  • quote:

Kırşehir çok ucuz ve güzel bi yer. Ama kışın soğuk oluyor. Yani ben Denizli'li olduğum için soğuk gelmiş de olabilir. Evler ucuz Kırşehir'de hele öğrencileri çok seviyorlar.
    quote:

Orjinalden alıntı: Hekim18

Kırşehir Ahi Evran Üni. daha önce Gazi Üni. adı altında eğitim veriyordu. Bir kaç yıl önce isim değiştirdi. Ama eğitim şehri olarak bence yine sınıfta kaldı. Kırşehir küçük, pek fazla gelişmemiş bir şehir. Büyük şehirlerde yaşayan öğrencilerin pek rahat edemeyeceği bir şehir. Ev kiraları çok uçuk. Bekar erkeklere zor ev veriyorlar. Cemaatten olursan veya bayan olursan daha çok yardımcı oluyorlar. Çarşısı bir öğrenci için ucuz olduğu söylenemez. Belediyesi halen Büyük Şehir ünvanı alamadı. Bir iki yıl öncesine kadar, tüm kaldırımlar çöplük içindeydi. Belediye üniversiteye çok önem veriyor. Bunun sebebi şehre öğrenci çekerek artı gelir elde etmek. Belediye üniversiteye çok büyük arsa verdi. Unıversitenin arsaları değerlendirmesi bekleniyor. Şehirden Eskişehir, Ankara gibi şehirlere ulaşım kolaylığı var. Şehirde çok fazla eğlenecek mekan yok. Olanlarla idare edeceksin. Bundan bir iki yıl öncesine kadar, eğlence yerlerinde Müslüm Gürses ve Neşet Ertaş parçaları çalıyordu. Şimdi ki halini bilmiyorum. Eğer, Kırşehir hakkında bilgi almak isteyen varsa; msn adresimi alabilir. Pm atmanız yeterli.

• quote:

Orijinalden alıntı: flightoficarus

quote:

Orjinalden alıntı: Hekim18

Kırşehir Ahi Evran Üni. daha önce Gazi Üni. adı altında eğitim veriyordu. Bir kaç yıl önce isim değiştirdi. Ama eğitim şehri olarak bence yine sınıfta kaldı. Kırşehir küçük, pek fazla gelişmemiş bir şehir. Büyük şehirlerde yaşayan öğrencilerin pek rahat edemeyeceği bir şehir. Ev kiraları çok uçuk. Bekar erkeklere zor ev veriyorlar. Cemaatten olursan veya bayan olursan daha çok yardımcı oluyorlar. Çarşısı bir öğrenci için ucuz olduğu söylenemez. Belediyesi halen Büyük Şehir ünvanı alamadı. Bir iki yıl öncesine kadar, tüm kaldırımlar çöplük içindeydi. Belediye üniversiteye çok önem veriyor. Bunun sebebi şehre öğrenci çekerek artı gelir elde etmek. Belediye üniversiteye çok büyük arsa verdi. Unıversitenin arsaları değerlendirmesi bekleniyor. Şehirden Eskişehir, Ankara gibi şehirlere ulaşım kolaylığı var. Şehirde çok fazla eğlenecek mekan yok. Olanlarla idare edeceksin. Bundan bir iki yıl öncesine kadar, eğlence yerlerinde Müslüm Gürses ve Neşet Ertaş parçaları çalıyordu. Şimdi ki halini bilmiyorum. Eğer, Kırşehir hakkında bilgi almak isteyen varsa; msn adresimi alabilir. Pm atmanız yeterli.

Alıntıları Göster
    Gittim gördüm geldim.

Kısaca.

Tarafımca yaşanabilecek bir yer. Ne çok küçük ne çok büyük bir yer. Orta kararda kasaba tarzı ama değil. Şehirleşmeye daha çok yakın bir yer. Sevdim. Her taraf düzenli. Trafik denen bişey yok. Fiyatları çok iyi. (Kafeye girdik 3 lira mı ne tuttu içtiğimiz meyve suyu ve Sprite.)

Yani demem o ki. Kırşehir'e yerleşiyorum.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Galatasaray'da Okuyan Var Mı?
    5 yıl önce açıldı
    bursada okuyan var mı
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Gittim gördüm geldim.

Kısaca.

Tarafımca yaşanabilecek bir yer. Ne çok küçük ne çok büyük bir yer. Orta kararda kasaba tarzı ama değil. Şehirleşmeye daha çok yakın bir yer. Sevdim. Her taraf düzenli. Trafik denen bişey yok. Fiyatları çok iyi. (Kafeye girdik 3 lira mı ne tuttu içtiğimiz meyve suyu ve Sprite.)

Yani demem o ki. Kırşehir'e yerleşiyorum.

Alıntıları Göster
    bende ona 45 KM uzaklığındaki Hacı Bektaş Veli ilçesinde Bilgisayar Teknolojisi ve Programlama okuyorum Kırşehire gitmiştim güzel şehirdi ama benimkinden binkat iyidir

• quote:

Orijinalden alıntı: RealPlayer09

bende ona 45 KM uzaklığındaki Hacı Bektaş Veli ilçesinde Bilgisayar Teknolojisi ve Programlama okuyorum Kırşehire gitmiştim güzel şehirdi ama benimkinden binkat iyidir

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: Pro-Gamer

Bu Hacı bektaş Veli İlçesi Nevşehir mi oluyo? Okul arkadaşım orda okuyo da. Hemde aynı bölümün 2 yıllığı.

• quote:

quote:

Bu Hacı bektaş Veli İlçesi Nevşehir mi oluyo? Okul arkadaşım orda okuyo da. Hemde aynı bölümün 2 yıllığı.

Alıntıları Göster
    Evet Nevşehir ilçesi adı ne arkadaşının ?

• quote:

Evet Nevşehir ilçesi adı ne arkadaşının ?

Alıntıları Göster
    PM alımın kapalı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ünal -- 22 Eylül 2008; 13:40:00 >
  • quote:

PM alımın kapalı.

Alıntıları Göster
    msn: info@tr3dgs.com eklersen konuşuruz
  • quote:

Alıntıları Göster
    quote:

Ben Hacıbektaş' ı bilirim. Yakın köylerdeki insanlar, lisede okumak için bile gitmez. Mecburiyetten orada lise okurlar. Sen Bil. Tek. ve Pro. okumak için gelmişsin buraya. Tabi seninde bildiğin bir husus vardır. Allah sana sabır ve kolaylık versin.

• quote:

Orijinalden alıntı: flightoficarus

quote:

Ben Hacıbektaş' ı bilirim. Yakın köylerdeki insanlar, lisede okumak için bile gitmez. Mecburiyetten orada lise okurlar. Sen Bil. Tek. ve Pro. okumak için gelmişsin buraya. Tabi seninde bildiğin bir husus vardır. Allah sana sabır ve kolaylık versin.

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: flightoficarus

quote:

Aga bu kadar mı kötü bi yer yahu. Hiç gezilecek bi tarafı yok mu bunun?

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: flightoficarus

quote:

Aga bu kadar mı kötü bi yer yahu. Hiç gezilecek bi tarafı yok mu bunun?

Alıntıları Göster
    Berbat berbat

• quote:

Berbat berbat

Alıntıları Göster
    quote:

Berbat berbat

• quote:

quote:

Berbat berbat

Alıntıları Göster
    Ahi Üniversitesi yeni bir üniversite ama Eğitim Fakültesi çok eskidir.Meslek Yüksekokulu da nispeten eskidir.
    Eskiden Gazi üniversitesine bağlıydılar.

Küçük şehir olduğundan maddi olarak avantajlıdır. Okumak önceliği olanlar için iyi, gece hayatı süper olsun diyenler için kötüdür.

Tabi şehir ve üniversite bir yere kadar, iyi bir arkadaş ortamına düşmeniz önemlidir.

Kırşehir eski ve tarihi bir kültür şehridir.

Selcuklulardan kalma şehrin merkezindeki Cacabey medresesi ilk astronomi eğitimi verilen yerlerden biridir.
    Halen yarım olan kubbesinden ortadaki havuza düşen görüntüden gözlem yapılırmış.

Ahi Evran'ın ahilik teşkilatını kurup geliştirdiği yerdir.İlk esnaf teşkilatı olan Ahilik, tüm dünyayı etkilemiş bir teşkilatma düzenine sahiptir.

Aşıkpaşa devrinde Türkçe'yi ön plana çıkaran önemli isimlerden biridir.

Günümüzde bile göç ile gelen (balkan, afgan, bona..) grupların Türkçe öğrensinler diye iskan edildikleri Anadolu illerinden biridir.

Doğudan göç alan, batıya göç veren bir ildir, Ankara Keçiören de Kırşehirdekinden fazla Kırşehirli olduğu rivayet edilir :)

• quote:

Orijinalden alıntı: neyno78

Ahi Üniversitesi yeni bir üniversite ama Eğitim Fakültesi çok eskidir.Meslek Yüksekokulu da nispeten eskidir.

Küçük şehir olduğundan maddi olarak avantajlıdır. Okumak önceliği olanlar için iyi, gece hayatı süper olsun diyenler için kötüdür.

Tabi şehir ve üniversite bir yere kadar, iyi bir arkadaş ortamına düşmeniz önemlidir.

Selcuklulardan kalma şehrin merkezindeki Cacabey medresesi ilk astronomi eğitimi verilen yerlerden biridir.
    Halen yarım olan kubbesinden ortadaki havuza düşen görüntüden gözlem yapılırmış.

Ahi Evran'ın ahilik teşkilatını kurup geliştirdiği yerdir.İlk esnaf teşkilatı olan Ahilik, tüm dünyayı etkilemiş bir teşkilatma düzenine sahiptir.

Günümüzde bile göç ile gelen (balkan, afgan, bona..) grupların Türkçe öğrensinler diye iskan edildikleri Anadolu illerinden biridir.

Doğudan göç alan, batıya göç veren bir ildir, Ankara Keçiören de Kırşehirdekinden fazla Kırşehirli olduğu rivayet edilir :)

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: neyno78

Gittim gördüm güzel şehir. Ucuz. Yaşanılabilecek bir yer.

• quote:

çok seviyorlar hiç sorma. evin kirası 300 öğrenciysen 500. öğrenciysen zor ev bulursun vermiyorlar öğrenciye ev.
    esnafı zaten anlatmaya gerek yok gidin görün
    yanında kız görsünler ters ters bakar teyzeler amcalar
    kırşehirin abazanlarından hiç bahsetmiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ahmet.

quote:

çok seviyorlar hiç sorma. evin kirası 300 öğrenciysen 500. öğrenciysen zor ev bulursun vermiyorlar öğrenciye ev.
    esnafı zaten anlatmaya gerek yok gidin görün
    yanında kız görsünler ters ters bakar teyzeler amcalar
    kırşehirin abazanlarından hiç bahsetmiyorum

Sorma hacıı. Fena durum. Ev bulamadım yahu. 400'den kapıyı açıyorlar direkt. Ulan öğrenciyiz diyoruz ne 400'ü. Ankara'da bile bizim eve 300 lira kira istiyorum ben ufacık yerde ne 400'ü.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.